Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Първи индор
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Ще патладясаш, момче хах. Как ще пушиш билките ейй уби ме 

Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
По-добре шума и пуканки да пуше, или пък въобще да спре докато стане реколтата вместо да дава пари на дилъри.
Zafor19 харесва ми как си се справил, яко захаросани са. А следващият път ще е още по-добре.
Как върви с компоста?
#БГКоноп
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1269 times
- Been thanked: 893 times
Аз имах предвид, че съм размесил в ганджата малко липа и мента за вкус. АУЕ БЛАТНОЙ не ме е разбрал правилно. Карай.
Благодаря, че попита, Компоста отлежава, наточил съм 4 шишета и един буркан Бокаши сироп за реколтата на пролет
. Не смея да го отворя, че да не влиза въздух - анаеробно гниене, така пишеше в инструкциите. Другият месец смятам живот и здраве, да направя гнездата и да сложа вътре от компоста. Бялата кофа е самоделен компостер, две кофи една в друга и горната е надупчена с дрелка
Благодаря, че попита, Компоста отлежава, наточил съм 4 шишета и един буркан Бокаши сироп за реколтата на пролет
- Zafor19
- Баш Градинар

Упорито продължавам напред. Навършиха 16 седмици. Поливам само с копривена вода. На две, три долни клончета се появи мухъл, обаче взех ноу хауто от жена ми- полях ги с душа с топла вода и силна струя. За сега се изми, ще видим за после.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Режи и бери..., няма какво да ги чакаш повече. На финала само с вода поливай, не с вода + коприва...
С мухала шега не бива. Това е гъба... после като я пушиш познай, къде отиват спорите й....
#БГКоноп
С мухала шега не бива. Това е гъба... после като я пушиш познай, къде отиват спорите й....
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Мухъла след като обереш тези глави ги отдели от другите,мини ги с кислородна вода и ги изсуши добре.Само с вода може да се размножи пак.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Мухлясалите глави се хвърлят!
С много кратък google search можеш да разбереш защо се хвърлят.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Zafor19
- Баш Градинар

Да, проверих, много е вредно и токсично. Даже спорите са много по-устойчиви на всичко и казват, че са токсични, стават алергии. Ще трябва да ги изхвърля. Дали ще станат поне за масло? Или и спирта няма да ги унищожи?Sofia Cannabis написа: ↑01 Фев 2020, 20:31 Мухлясалите глави се хвърлят!
Намерих това в една статия: So, the answer to the question “Does alcohol kill mold?” is certainly yes. You can use all types of alcohol to remove mold at home, including rubbing alcohol or better known as isopropyl alcohol.
Това трябва да е отговорът май. Ще ги сготвя на масло.
Между другото вече ги обрах и се сушат
- Zafor19
- Баш Градинар

Ето финала на тази тема: резултат 40гр сухо от три растения, направени на масло оставих си за една, две цигари да ги тествам. 18 грама масло смесено 50% с кокосово. Маслото го пробвах два пъти. Три капки взех и След час ме залепи за седалката и край. Въртях се между небето и земята 4-5 часа и двата пъти. Много добър и релаксиращ ефект. Първият път имах много силни болки в главата нещо като синузит и гной, след маслото всичко изтече и оздравях още на другия ден, а болестта ме влачеше преди това около два месеца с влошаване
.png)