Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Зимен експеримент
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Браво, но е рано още, много са прозрачни. ( зелени са, поне за моят вкус)
#БГКоноп
#БГКоноп
-
xploder
- Градинар

- Has thanked: 351 times
- Been thanked: 216 times
Благодаря ти, Фърст,firstcitizen написа: ↑20 Яну 2020, 15:23 Браво, но е рано още, много са прозрачни. ( зелени са, поне за моят вкус)
#БГКоноп
Мисля тогава поне още седмица да стоят. Може да им направя и една поливка с меласа и вода ако засушат много, но няма да прекалявам, за да могат да си хапват каквото са събрали в листата.
Като се загледам и на двете снимки не се виждат кехлибари, но ги има. За съжаление нямам си и идея от кои глави са точно тия две "читави" снимки
Оттърваха се... засега
-
xploder
- Градинар

Приключих си поредното експериментче.
Доволен съм.
С този неизвестен ЛЕД панел който използвах и се получиха нещата. Беше си студено 22 градуса макс съм го виждал.
За първи път сложих и ЧКЧ към купешката почва - и от това съм доволен, нямах проблеми.
Единствения и сериозен проблем си ми остава малкото пространство. За пореден път се наложи да им прекършвам върховете и да ги кривя на страни, за да не са до самия панел...
Общо взето само в края се появиха тези малките летящи гъдинки, защото прекалих с поливките с меласа.
Сега следва сушенето, 16-17 градуса, 50% влага. Оставил съм им вкарващ и изкарващ компютърни вентилатори, за да избегна мухъл.
Благодаря на всички Ви за отделеното време и насоки.
Това ще е засега от мен.
Поздрави.
Доволен съм.
С този неизвестен ЛЕД панел който използвах и се получиха нещата. Беше си студено 22 градуса макс съм го виждал.
За първи път сложих и ЧКЧ към купешката почва - и от това съм доволен, нямах проблеми.
Единствения и сериозен проблем си ми остава малкото пространство. За пореден път се наложи да им прекършвам върховете и да ги кривя на страни, за да не са до самия панел...
Общо взето само в края се появиха тези малките летящи гъдинки, защото прекалих с поливките с меласа.
Сега следва сушенето, 16-17 градуса, 50% влага. Оставил съм им вкарващ и изкарващ компютърни вентилатори, за да избегна мухъл.
Благодаря на всички Ви за отделеното време и насоки.
Това ще е засега от мен.
Поздрави.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Красота! Браво, прекрасно си се справил, много ми харесва как се е захаросало.
Доброто и бавно сушене на Канабиса е много важен процес.
Обмисляш ли следващ проект?
#БГКоноп
Доброто и бавно сушене на Канабиса е много важен процес.
Обмисляш ли следващ проект?
#БГКоноп
-
xploder
- Градинар

Много благодаря Фърст.
Справям се добре, защото се уча от Вас!
Много ми се иска да си отгледам една бяла вдовица.
За нов проект не съм подготвен все още, а и първо нека прибера това в бурканите.
Но със сигурност ще пусна нов дневник, когато се подготвя!
Още веднъж, благодаря на всички тук!

Справям се добре, защото се уча от Вас!
Много ми се иска да си отгледам една бяла вдовица.
За нов проект не съм подготвен все още, а и първо нека прибера това в бурканите.
Но със сигурност ще пусна нов дневник, когато се подготвя!
Още веднъж, благодаря на всички тук!

- 3EBC
- Градинар

- Has thanked: 162 times
- Been thanked: 212 times
Кккратуна от таз ми дай и попадам в земен рай.
Браво, хубав резултат. Няма по-хубаво от изцъфтяни растения.
ПП: ако видиш, че съхнат прекалено бързо намали вентилацията.
Браво, хубав резултат. Няма по-хубаво от изцъфтяни растения.
ПП: ако видиш, че съхнат прекалено бързо намали вентилацията.
Заложи на хубава почва с микробиологичен живот в нея и всички "проблеми" са зелени

-
xploder
- Градинар

Благодаря, ще го имам в предвид. Сега е по-хладно и затова съм оставил вентилация. Друг път в летните месеци не ми е била нужна.
Благодаря. Като тръгна да ги пребирам и махна клечките ще ги изтегля грубо, но никога не съм гонил грамажиbezoloven написа: Браво братленце.Адски дебели бабанки са станали.После да кажеш колко грама е излязло.
.png)