Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Indoor Sunshine Rege Състезание за вътрешно отглеждане без ограничение във във ватовете, за нас няма значение дали ще покажеш 100 в с лед ленти и cfl-ки или 10 000 в HPS, или най-новите ЛЕД панели, няма ограничение във вида осветление, в субстрата (почва, кокос, хидро), без ограничение в торовете, които ползвотате - няма значение дали използвате органика, химия или комбинирано. Важното е да направите дневник за вътрешно отглеждане с ваши растения. Ако имате дневник, които в момента водите можете да участвете с него, просто ми пише да променя заглавието на девника ви, като към текущото заглавие ще добавим Indoor Sunshine Rege Състезание. Общо взето, може да се включи всеки градинар, които отглежда вътре, без значение малък или голям, или с каква техника разполага. Идеята е да видим възможно най-много и различни техники, както и красиви растения. Вярвам, че дневниците ще са много полезни, както на самите им автори така и на бъдещите градинари, и на всички в Гръсти и Българското Канабис Общество.
До кога ще се проведе състезанието?
До началото на Юни всички дневници трябва да бъдат завършени, след което да се проведе гласуване. (
Общо взето тогав вече ще е започнал и аутдора
Награда? 1. Престиж - Ядеж сега или гориш! Каква по-голяма награда от това да знаеш, че си най-добрият в общността?!
Победителят и дневника му ще бъдат избран от градинари и потребители, което само по себе си е достатъчно добро жури и критерии.
Нищо чудно следващият Канабис Крал / Кралица да тръгне от такъва форум. хехе Това, което можем да направим ние е да сложим снимка на растенията на победителя във форума, като банер и да го споделим във Facebook и Instagram. 2. За момента няма физическа награда, но до финала на състезанието ще се опитаме да измислим награда за победителя.
Но не можем да обещаем за награда, кот такова.
Ако ви се участва, то ще е защото искате.
- В конкурса се допускат за участие само авторски дневници и фотографии. Участниците са длъжни, при съмнения относно авторството на снимките, при поискване да представят оригиналните нередактирани кадри.
– Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики. Целта на конкурса е да покаже снимки и дневници, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми.
Гръсти стана на 1 година и имаме специална подарък преднина за някой от вас, които бяха с нас през изминалата 1 година. Вашите качественни дневници и участието ви във форума спомагат, както за вашето развитие, като градинари, така и за развитието на новите градинари на Българското Канабис Общество и спомагат за развитието на форума на Гръсти. За това сме решили, че ще раздадем безплатно семена на тези от вас, които вече са имали дневник в Гръсти и са се доказали крато Баш Градинар. Доказали сте се при нас, като сте имали дневник и сме ви опознали. Така знаем, че даваме семената на градинар, които може да се грижи за тях, а не някой, които ще ги похаби или на някой който ще му стоят в хладилника. Единствено доказани градинари ще получат безплатни семена. Баш Градинарите ще имат все повече привилегии и бонуси от форума.
Всеки доказан градинар може да ми пише лично съобщение за да му дам повече информация, как ще си получи безплатните семена.
Благодарим много на Sofia Cannabis за първите екзотични семена, които ще раздадем са предоставени от него и са регулари ( женски и мъжки ) от Слънчева Калифорния. Berry White (female) x OG Kush (male) - две основни разновидности на фенотипа. Семената са нормални (мъжки и женски)
- едното е с по-дълги и тънки глави
- второто е с много твърди и плътни глави, като орехи гoлемина
И дветe разновидности са много тежки за размера си.
Мъжкото OG Kush е много силно доминиращо и има по-голям брой мъжки 60%.
Ароматите са на Berry White, структурата на растеж е смесена, единият вид има по-изразена Hybrid структура а другият OG.
OG - има негов вид на растеж, който неможе да се определи с останалите 3 основни (Sativa, Indica, Hybrid) разновидности.
Успех на всички които ще участват! Аз участие не мисля, че е удачно да взимам тъй като няма какво ново или красиво да покажа. Далече съм още от съзтезания с такива градинари като хората тук.
С уважение, АУЕ
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
bezoloven написа: ↑30 Яну 2020, 14:19
Оппа ,взе да става интересно.Включвам се със сегашният ми дневник Аляскан пърпъл.Пожелавам успех на всички мои съперници в състезанието.
АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑30 Яну 2020, 15:49
Успех на всички които ще участват! Аз участие не мисля, че е удачно да взимам тъй като няма какво ново или красиво да покажа. Далече съм още от съзтезания с такива градинари като хората тук.
С уважение, АУЕ
АУЕ БЛАТНОЙ ако не опиташ нямаш да спечелиш със сигурност, но ако опиташ можеш и да спечелиш. Поне знаеш, че ще си опитал. Твойте растения тепърва ще показват красота си
Аз ще играя мръсно. Ще се включа със следващия дневник, точно на финала. Сега няма какво да покажа, освен закъснялата есен в моята градина. Отделно снимачната ми техника е под всякаква критика, нямам и намерение да се ъпдейтвам с нов телефон или апарат.
Успех на всички.
Имаше много голям интерес към семената на SofiaCannabis и буквално се изчерпаха веднага. Благодарни сме на Sofia Cannabis, че ни предостави още семена Berry White (female) x OG Kush (male) { reg. регуларки }, но oще по-якото е че този път в допълнение има и Сатива Maui Wowie Sativa { reg. регуларки }.
Благодарни сме на Seedsman за безплатните семена, които са спонсортво за потребителите на Гръсти.
От Seedsman ни подариха безплатн семена от 11 сорта, по 5 пакета, като във всеки пакет има по 3 семки в пакет. (165 феминизирани семки) Сред сортовете има фотоперодни и автоматици феминизирнаи семена с THC и CBD. Голямо разнообразие от сортове от сортовете на Seedsman . Всичките семена, които са безплатно предоставени от Seedsman са от тяхнаха си банка Seedsman .
Решихме, че най-добре е да раздадем семената още сега на някой участници в състезанието. За това сме решили, че ще раздадем безплатни семена на тези от вас, които вече са имали дневник в Гръсти и са се доказали крато Баш Градинар. Доказали сте се при нас, като сте имали дневник и сме ви опознали. Така знаем, че даваме семената на градинар, които може да се грижи за тях, а не някой, които ще ги похаби или на някой който ще му стоят в хладилника. Единствено доказани градинари ще получат безплатни семена.Баш Градинарите ще имат все повече привилегии и бонуси от форума.
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!