Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Блатной дневник #2 ( LED + HPS)

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Още докато растат ги презобват повечето градинарчета излишно с растеж ни и те се трупат и за после.И да спреш азота остава да трови още време и ефектите продължават понякога и след спирането му.Това с връщането на изтеклото от чинийките обратно в саксията също в случай на претоРяване не е много удачно. Но да,готини са иначе,само според мен много ги храниш въобще.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Не помня с какво точно си полiвал до сега но това което си купил на прах е с доста високи цифри и трябва да внимаваш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1521 times
Been thanked: 1272 times

Малко дървесна пепел ще им дойде добре.
completely mad
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

firstcitizen написа: 16 Яну 2020, 14:13 Crazy Train е прав, Азота е в повече. Намали Азота. Давай им микро хранителни вещества, защото имат нужда.

Какви са влагата и темпратурата? Внимавай с поливките.

Този грол ти е много по-добър от предния, браво. Въпреки грешките ги закрепи и сега ги върна в играта. :)

Внимавай с този блуум на прах.

Успех с проекта.

#БГКоноп
За съжаление имам само основните хранителни елементи, микро нямам никви освен ако не съдържа в тях.
Т~ 13° (тъмен период)
h~ 50% (тъмен период)

Да речем темп става около 20,а влага около 35-40 светъл. За по-сигурно днес вечерта ще ги навестя за да кажа със сигурност.

Блуума на прах ще му давам в доста по-малки дози да речем 1/4 доза ми звучи по-добре от цяла.

Sofia Cannabis написа: Не помня с какво точно си полiвал до сега но това което си купил на прах е с доста високи цифри и трябва да внимаваш.
Ще им давам 1/4 доза примерно..
Crazy Train написа:Малко дървесна пепел ще им дойде добре.
Ще видя да се сдобия с малко, мерси.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Пичове, имам нужда от съвет на по опитните градинари.

Накратко..

Знаете, че това с което се занимаваме е извън законовите рамки на България и се крием.
Налага ми се да ги отрежа и изсуша по-рано от колкото майката природа им е задала генетично. Предполагам крайния ми срок ще е около 10ти февруари не по-късно..

Вмомента грола е на ден 79 от поникване и ден 49 от 12/12

Видимо има някой в по-напреднал цъфтеж, други са още рехави
Та въпроса ми е как мога да ги форсирам да наедреят и ми е ясно, че няма вероятно да успеят да узреят напълно, но поне да ги докарам рехавите да станат по плътни и да не ми е толкова жал да ги резна баш преди финалната права..

Идва ми на ум да пускам лампите на повече часове и следователно да ги храня по-често, но не знам дали това е удачен вариянт и дали в тая фаза могат да се върнат във вегетация(не съм наясно, не ме съдете)

Производителя дава 63дни цъфтеж, но като гледам надали ще им трябват още 15тина дни за да налеят.

Вие какво бихте ми препоръчали? Благодаря предварително.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар
Has thanked: 31 times
Been thanked: 54 times

Ако увеличиш фотопериода има вероятност да се върнат във вегетация.
kalastirka
Ценител
Ценител
Has thanked: 336 times
Been thanked: 574 times

Аз бих направил така - смяна на светлинния цикъл - 14 часа тъмно 10 светло.Рипен почти до края,промивка,изчаквам почвата полу да изсъхне и 48 часа на тъмно и режеш.
Последно промяна от kalastirka на 22 Яну 2020, 10:15, променено общо 1 път.
kalastirka
Ценител
Ценител

Искам да подчертая,че Не правя реклама на продукта.Може да има други подобни,просто се сетих първо за него.Дано да съм ти полезен колега.Успех!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

kalastirka написа: 22 Яну 2020, 09:41 Аз бих направил така - смяна на светлинния цикъл - 14 часа тъмно 10 светло.Рипен почти до края,промивка,изчаквам почвата полу да изсъхне и 48 часа на тъмно и режеш.
И аз мислих подобно нещо, но 14тъмно или 14светло? Защо обратно? За да ги накара да си мислят, че наближава края ли или логиката е друга?
kalastirka
Ценител
Ценител

Точно такава ми е логиката .
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”