Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Торове
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте, от кои торове сте бах доволни? За максимален добив и качество? 
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Примерно аз съм много доволен от резултатите с минералните торове на plagron обаче са доста прецизни и трябва задължително да се следи ec и ph на разтвора също и е препоръчително добро познание на билката смисал да разчиташ какво ти казва.... предполагам това се отнася за всички минерални торове..... лично аз нямам опит с органични торове индор но вярвам че трудно новобранец ще постигне количеството на минералните друг е въпроса че ще пушиш половината менделеева....
И все пак за новак по добре май органичното хранене...
Също мисля че по голямата разлика в добива ще дойде не толкова от торовете колкото от метода на отглеждане познанието на билката и оборудването с което разполагаш...
Аз също още се уча и има много за учене...
Мир
И все пак за новак по добре май органичното хранене...
Също мисля че по голямата разлика в добива ще дойде не толкова от торовете колкото от метода на отглеждане познанието на билката и оборудването с което разполагаш...
Аз също още се уча и има много за учене...
Мир
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Yara Kristalon - минерални торове с високо качество (според сайта на производителя имат най-изчистената формула на пазара) и ниска цена - имам няколко grow-a с тях индоор и аутдоор.
Guanokalong - много добри органични торове 10 от 10 за цена, качество и количество! Използвал съм част от серията и съм доволен, но съм виждал завидни резултати с тях на няколко колеги.
BioBizz - Органични торове с относително качество, като задължително трябва да имаш пълната серия за да нямаш проблеми! Също съм виждал добри резултати с тях, макар и с проблеми.
Guanokalong - много добри органични торове 10 от 10 за цена, качество и количество! Използвал съм част от серията и съм доволен, но съм виждал завидни резултати с тях на няколко колеги.
BioBizz - Органични торове с относително качество, като задължително трябва да имаш пълната серия за да нямаш проблеми! Също съм виждал добри резултати с тях, макар и с проблеми.
- trakiaseeds
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
HortiGrow - висококачествени холандски минерални торове ( подобни на Кристалон )
Доста евтини... за 50-60лв. си купуваш всичко необходимо за години напред.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Хаха, trakiaseeds или да те наричам SativaLover, какво го хвалиш тоя HortiGrow? Нали ти видяхме резултатите с него. Уж НПК 5-50-20 или там каквото беше, а растенията гладни, гладни и изтормозени... Ей ти го дневника с HortiGrow-ла ти (че накрая и зелени ги обра)trakiaseeds написа: ↑20 Яну 2020, 22:35 HortiGrow - висококачествени холандски минерални торове ( подобни на Кристалон )
viewtopic.php?f=22&t=215&start=90
За 11 години отглеждане, какво научи? След толкова гролове дето твърдиш, че имаш, ако това са ти резултати, значи трябва да сядаш да четеш, а не да пишеш спам по темите:
viewtopic.php?f=3&t=36&start=120#p5457
Браточка, с тия резултати с HortiGrow, по-добре да си ползвам домашните еко акита бъркочи, че са и без пари...
Ама то не е само от HortiGrow, а и от градинаря... ама не става само с ядене (NPK), трябва и акъл
#БГКоноп
- Magaria
- Градинар

- Has thanked: 201 times
- Been thanked: 469 times
Пичове дайте мнение ако сте ги ползвали:
Plagron terra soil:
1.Terra Bloom
2.Terra Grow
3.Plagron Roots
4.Plagron Enzymes
5.Green sensation
Plagron bio:
1.Power Roots
2.Alga Grow
3.Vita Race
4.Alga Bloom
5.Green Sensation
Кои би бил по добрият избор
Plagron terra soil:
1.Terra Bloom
2.Terra Grow
3.Plagron Roots
4.Plagron Enzymes
5.Green sensation
Plagron bio:
1.Power Roots
2.Alga Grow
3.Vita Race
4.Alga Bloom
5.Green Sensation
Кои би бил по добрият избор
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Значи аз имам 2 grow-a с минералните торове на plagron:
1. power root
2. Terra bloom
3. Terra grow
4. Pure zym
5. Vita race
6. Green sensation
Единственно добавям екстра кал/маг понеже производителя на лед панела(mars hydro) препоръчва единствените проблеми който сам имал бяха в пърявия ми grow преди да си взема ец и пх метара бях преторил цветето брутално втория мина гладко без проблем при ползвани 170w (150w панела и 20w вентилацията) изкарах 172гр като от тях 20 бяха "пуканки" в бокс 40/40/160 като цяло сам доста доволен понеже си е чиста работа.... ЕДИНСТВЕНО може би аромата и фокуса на билката са леко по слаби въпреки че последните 2 седмици поливах само с вода и меласа ....реално не мога да преценя доколко това се дължи на торовете но от това което съм чел съм стигнал до тоя извод....дано съм бил полезен
Мир
А разликата между двата комплекта е единствено в alga bloom i alga grow който се водят "УЖ био"
-
Goshkata1997
- Градинар

Благодаря ви! Още 1 въпрос.. имам чкч, кокосови тухли, бат гуано класик и стара тор, както и тор от зайци и пепел от печка, в какво съотношение да ги мелшам? Мир!
- Magaria
- Градинар

- Has thanked: 201 times
- Been thanked: 469 times
Благодаря за отговора принципно така ми ги дава като starter pack имаше и още един coco pack ама той нещо ми се стори с яката химия а тоя втория се води като био... най вероятно ще закупя първия или втория пак макар че ми се иска на better но излиза доста по солено ако искам да взема пълния пакет за китките а тоя се води точно за 1 квадрат и е не много скъп4yk4y написа: ↑21 Яну 2020, 09:39Значи аз имам 2 grow-a с минералните торове на plagron:
1. power root
2. Terra bloom
3. Terra grow
4. Pure zym
5. Vita race
6. Green sensation
Единственно добавям екстра кал/маг понеже производителя на лед панела(mars hydro) препоръчва единствените проблеми който сам имал бяха в пърявия ми grow преди да си взема ец и пх метара бях преторил цветето брутално втория мина гладко без проблем при ползвани 170w (150w панела и 20w вентилацията) изкарах 172гр като от тях 20 бяха "пуканки" в бокс 40/40/160 като цяло сам доста доволен понеже си е чиста работа.... ЕДИНСТВЕНО може би аромата и фокуса на билката са леко по слаби въпреки че последните 2 седмици поливах само с вода и меласа ....реално не мога да преценя доколко това се дължи на торовете но от това което съм чел съм стигнал до тоя извод....дано съм бил полезен
Мир
А разликата между двата комплекта е единствено в alga bloom i alga grow който се водят "УЖ био"
-
Goshkata1997
- Градинар

А за момента някой да сподели колко най много е изкарвал и от колко разстения ? На какви лампи ? 
.png)