Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Alaskan purple Indoor Sunshine Rege Състезание
-
Marsiankata
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Кажи бокса как го направи уникат е
- bezoloven
- Баш Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 274 times
Почвеният микс е мой си домашен компост плюс Belplanto.Много съм доволен от Белпланто,защото има адски много перлит в нея и кокос има.firstcitizen написа: ↑12 Яну 2020, 06:30 Моля те обнови дневника за да покажеш Джунглата на Следващото Ниво![]()
Почвеният микс какъв е? Компост ли си слагал ?
#БГКоноп
- bezoloven
- Баш Градинар

Бокса съм го правил само от материали които съм имал.Нищо не е купувано с пари освен винила отвътре.Показвам снимки на бокса отвън.Размерите са два и нещо на един и нещо.Общата квадратура е 4.3кв.м. Височината е 1.80м.Но за съжаление няма възможност да бъде по вискок.За дърветата си прав .Аляската почти удари тавана и се наложи лампите да ги греят отстрани вместо отгоре.Лентичките абсолютно никаква работа не вършат.Josep92 написа: ↑12 Яну 2020, 14:07 Къртиш, батка! Като ти гледам саксиите очаквам големи дървета! Може ли малко подробности за бокса, как и с какво го направи, не ти ли идва малко нисък като се завираш в него?
Размерите му какви са? Тва с лентичките за мухи се е получило много гъзарско,пресъздава атмосфера от квартален плод зеленчук!
![]()
- bezoloven
- Баш Градинар

Не ти препоръчвам 600 вата за малки бебета.Аз винаги първата една седмица съм на 250.После вдигам на 400.А за въпроса ти за сантиметрите добре е метър но трябва да следиш температурата да не надвишава 26 гр.Трябва да обдухваш леко на върха.
- bezoloven
- Баш Градинар

Днес е почивен ден и реших да обновя дневника.Между другото имаше проблеми ,не е да няма.Появиха се белокрилки и някакъв вид трипс и фънгъс гнатс.Започнах да пръскам всяка нощ със разтор от етерични масла,домашен сапун и домашен ябълков оцет.Пръсках около една седмица всяка нощ.И накрая напръсках със една гадна химия Вазтак.И всичко е наред,всичко почина освен Фънгъса.Тия шибани мухи не мрат от нищо.И другия проблем е ,че Две от растенията станаха на тор ,защото се изхермиха .Става въпрос за Кем оджитата ,които са ми подарени и не помня на кой брийдър са.Осветлението е две по 600 и една 400 вата.Тия дни ще купя още една крушка 600 и я слагам на мястото на 400.Прилагам снимки по дати.Дано да ви е интересно.
- Прикачени файлове
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Абе готино ти се е получило като цяло.bezoloven написа: ↑19 Яну 2020, 11:11
Бокса съм го правил само от материали които съм имал.Нищо не е купувано с пари освен винила отвътре.Показвам снимки на бокса отвън.Размерите са два и нещо на един и нещо.Общата квадратура е 4.3кв.м. Височината е 1.80м.Но за съжаление няма възможност да бъде по вискок.За дърветата си прав .Аляската почти удари тавана и се наложи лампите да ги греят отстрани вместо отгоре.Лентичките абсолютно никаква работа не вършат.
Последно промяна от FikiStoraro на 19 Яну 2020, 17:21, променено общо 1 път.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
.png)