Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Video you like

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

SativaLover написа: 27 Дек 2019, 07:29
Този пич е торба с мускули... Консумира, яде, тренира и сере... взима, без да дава ... Такива типове не могът да ме впечатлят. Тоя дори до върха на Връх Вихрен няма да може да се качи... С това си хранене, трениране и зобане изтощява само тялото си, времето си и Земята. Но пък щом му е кеф... нека така да си живее, той си знае. Не го съдя, но би могъл да вложи потенциала, енергията и силите, които има в много по-ползотворни неща. Този пич имал потенциала и капацитета да постигне велики неща, но просто е трябвало да вложи енергията си в по-добри неща.

Разходка в планината, или работа в градината са невероятна тренировка. Човек, които се занимава със земеделие или фермество знае, че това е изключително тежък физически и психически труд.

Голяма част от тия едрите бодибилдъри ще издишат още на 3 часа (да не кажа по-малко, че ще прозвучи много грубо) във фермерскта работа. Направо мазоли и хемороиди ще им излязат от бачкане на тия бодибилдъри :D Хах

Човек за да е градинар му трябва здрави ръце, крака, гръб, сърце, остър ум, логическо мислене, издържливост и куп други качества.

Защо от Културист към Фермер ...

Ако трябва културисти да ме впечатлвят, ще е Доктор Nun S. Amen Ra, които е веган и яде по 1 на ден. Това е цяла наука, но най-просто казано той стимулира тялото си само да произведе хормоните си за растеж вместо да си ги добавя външно като бодибилтърите.
Доктор Nun S. Amen Ra може да ви разкаже за своята програма за Елитни Атлети. Обърнете внимание на начина му на говорене и мислене.

#БГКоноп
#Веган
#здравословнахрана
Аватар
SativaLover
Градинар
Градинар
Has thanked: 87 times
Been thanked: 91 times

Фърст, този май не е от онези, които си бият всякакви ла*на за да качват килограми, вместо да тренират здраво и да спазват някакъв режим. И все пак е голямо животно, което яде по много.... и тренира здраво. Точно за това става въпрос в началото на клипчето, че тези машини за ла*на атлетите го правят и заради нас, за да видим до къде все пак могат да стигнат човешките възможности. Иначе и аз съм голям любител на земеделието, но и през зимата е добре нещо да се тренира. Аз съм голям почитател на лостове, ластици, дъмбели и тренировките на открито, когато времето позволява.

Аватар
SativaLover
Градинар
Градинар

FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

firstcitizen написа: 27 Дек 2019, 08:56
SativaLover написа: 27 Дек 2019, 07:29 https://www.youtube.com/watch?v=TRGCNlk4RS0
Този пич е торба с мускули... Консумира, яде, тренира и сере... взима, без да дава ... Такива типове не могът да ме впечатлят. Тоя дори до върха на Връх Вихрен няма да може да се качи... С това си хранене, трениране и зобане изтощява само тялото си, времето си и Земята. Но пък щом му е кеф... нека така да си живее, той си знае. Не го съдя, но би могъл да вложи потенциала, енергията и силите, които има в много по-ползотворни неща. Този пич имал потенциала и капацитета да постигне велики неща, но просто е трябвало да вложи енергията си в по-добри неща.

Разходка в планината, или работа в градината са невероятна тренировка. Човек, които се занимава със земеделие или фермество знае, че това е изключително тежък физически и психически труд.

Голяма част от тия едрите бодибилдъри ще издишат още на 3 часа (да не кажа по-малко, че ще прозвучи много грубо) във фермерскта работа. Направо мазоли и хемороиди ще им излязат от бачкане на тия бодибилдъри :D Хах

Човек за да е градинар му трябва здрави ръце, крака, гръб, сърце, остър ум, логическо мислене, издържливост и куп други качества.

Защо от Културист към Фермер ...
https://www.youtube.com/watch?v=ll07XtRLn14

Ако трябва културисти да ме впечатлвят, ще е Доктор Nun S. Amen Ra, които е веган и яде по 1 на ден. Това е цяла наука, но най-просто казано той стимулира тялото си само да произведе хормоните си за растеж вместо да си ги добавя външно като бодибилтърите.
Доктор Nun S. Amen Ra може да ви разкаже за своята програма за Елитни Атлети. Обърнете внимание на начина му на говорене и мислене.
https://www.youtube.com/watch?v=dR1FCJS8DoM

#БГКоноп
#Веган
#здравословнахрана
Гледам тук сте повдигнали темата за бодибилдинг и спорт, викам и аз да се включа, тъй като тази материя ми е понятна. Надявам се включилите се в нея да правят разлика м/у добавки и стероиди. :lol: В България масово се не се прави разлика м/у тези 2 понятия. Спомням си майка как ме гледаше на кръв като почнах да пия суроватъчен протеин. Та по същество за добавките не те правят Супермен. Те затова се казват хранителни добавки, те са, за да добавиш , както в градинарството със стимулаторите със и без тях е все тая ,ако нямаш нямаш основни торове, така е и с хранителните добавки - ако не се храниш като хората, няма смисъл от тях .
Относно стероидите - много наивници си мислят, че стероидите правят атлетите-НЕ! Ако със стероиди се ставаше атлет - всички щяхме да бъдем олимпийски шампиони по нещо си :lol: ........ Стероидите, говоря за професионалния спорт са , за да надградиш, примерно много добър си в една дисциплина и - надграждаш. Професионалните атлети си имат зачислени към тях лекари и треньори, които знаят кое как и са им така как да кажа- под ръка. И всеки национален отбор , всеки без изключение, ползва препарати. Има много млади момчета, които зобят на поразия, без да се консултират с лекар, е колко пъти като съм ходил на зала, като вляза да се изпикая, коша пълен със спринцовки. :x Не спазват режими, употребяват алкохол, наркотици заедно със стероидите....... И си отиват на 30. :cry: Та мисълта ми за професионалте атлети не ги мислете, има кой да мисли за тях и могат да си го позволят.
На последък се пръкнаха много вегани/вегетарианци бодибилдъри, това доста ме озадачи и залафих един здравеняк, бивш борец
за тия веган бодибилдъри, той ми се изсмя и каза- "Без месо мускулатура не можеш да градиш! Тия просто зобят тестостерон на поразия, и разните си там веган протеини", като се замисля е прав. :lol:
Та в заключение - от организъм до организъм има разлика. За всеки спорт си има човек, един е добър в едно , друг - в друго. Да се мисли, че от всяко пишлеме 50 кила, като го назобиш, ще стане спортист е просташко. :D Например Рони Колман винаги си е бил едър, при него е ген, тренирал си е години, без да приема добавки, като се захвана професионално- вече няма как, ще се зоби, но той си има кой да му следи здравословното състояние и т.н . и макар, че претърпя сума операции, човека си има бол парици, плати си ги. А дали тия момчета по нашите ширини могат ли да си го позволят, или и те ще умрат на 30-40?
И приключвам, че хептен на BB team на форума им го обърнах тук! :lol: Един пример с мен, (стероиди не употребявам)единствената добавка, която пия e суроватъчен протеин то най-много 100гр на ден, за пример - културистите пият по 500-700гр протеинова пудра и отгоре на ден, което си е лудост, но всеки си знае! :idea:
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
SativaLover
Градинар
Градинар

Да, тези се хранят много сериозно.... и тренират също толкова сериозно. Да се храниш като тях е трудно, а какво остава и да тренираш като тях.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Пичове ( josep92 и SativaLover ) май не разбирате, че ние тревата я отглеждаме, а не я пасем. Защо си мислите, че ние не сме ходили на фитнес или не сте тренирали спорт, като деца? Хах Всички го правеха и никой не парадираше с това, за разлика от днес, където се е превърнало в нещо на избиване на комплекси и Его. Едно време всеки тренираше нещо било то бокс, борба, плуване, лека атлетика, успоретки, спортни танци, народни танци, шах, уроци по пиано или нещо друго.

Разберете, че едно време децата, младежите, учениците и студентите бях спортно ангажирани и имаше много кръжоци, клубове, зипове в училищата, и частни зали където се тренираше.

Спорта е хубаво нещо и в умерени количества поддържа и развива тялото. Всяко едно нещо с което се прекалява е вредно, дори и спорта, защото професионалните спортисти са с много травми и контузии, но при тях вече е професия. Но фитнеса е малоумна работа, тренираш по много глупав начин тялото си, губиш енергия, време, ресурс и здраве.

Помня, когато бях 8-ми клас, че почнах да тренирам, след което и да ходя на фитнес за да съм попривлекателен за момичетата, а и да си повдигна егото и самочувствието. Ходих 4-5 пъти на фитнес в една от малкото зали по онова време, и ми хареса много и реших, че искам да си взема карта за 1 месец за фитнес.

Поисках пари от майка ми за фитнес и тя ми каза, искай от бащата ти, и като поисках от баща ми пари за да ходя на фитнес, той ми каза, че ще ми даде, но първо ще отидем на фитнес заедно и ми се изсмя. Много се зарадвах, като ми го каза. Каза ми, че в Събота сутрин ще отидем на фитнес заедно.
Беше Събота и станахме рано, обляхме спортни анцузи и излязохме на разходка, но не тръгнахме към фитнеса... стигнахме до едно място и баща ми каза, че ще разтоварваме камион с дърва, което ще бъде добра тренировка. Обеща, че ще бъде много добра тренировка и след нея ще ми даде надницата от разтоварването + отделно пари за карта за фитнеса за 1 месец .
Започнахме двамата да разтоварваме дървета, малко след което ме остави сам да ги разтоваря 1 камион и 1 ремарке. В интерес на истината дърветата не бяха грамадни трупи, а по-скоро бяха дебели колчета. (нещата бяха съобразени)

Докато разтоварвах дървата баща ми говореше и се смееше, че всеки път, като ми се присика да ходя на фитнес мога да идвам да затоварвам дърва и че навсичкото отгоре и ще ми платят.
Приключих с разтоврването, платиха ми надницата и си заминахме, а баща ми даде допълнително пари за 1 месец за карта за фитнеса.

На сутринта като се събудх освен, че имах мускулна треска на ръцете, гърба и цялото тяло, но имах мускулна треска и на дупето, а освен това бях открил нови мускулни групи в себе си :D

След тази случка повече не съм посещавал фитнес в който да си плащам.

Много години по-късно, когато останах без пари за храна започнах работа в дървобива и тогава вече се наложи да се разправям с трупи, които човек като ги види трудно би си представил, че това е натоварено и разтоварено на ръка. Не всеки камион има шипка, не навсякъде има трактор със щипка... а и за тварене и разтоварване на ръка се плаща допълнително.
Дърводобива е една от най-тежките работи, които съм работил. Буквално много взима от теб, но и много добре заплатена.

В този ред на мисли, всеки един от бившите ми колеги в дърводобива, въпреки, че всеки от тях по онова време беше алкохолик могат да хванат тия бодибилдъри и да им скрие шапките от бачкане, от издържливост, от сила, от бързина и прецизност. Нищо, че са сухи като пръчки или с търбуци, като бирници, те имат сила, която с фитнес никога не може да се постигне.

Тялото на Kai Greene със сигурност не е направено само от ядене и трениране, а е и използвал стероиди с които се инжектира (примерно Synthol), и изглежда много самотен.
Можете да ми казвате всичко, но този човек заносва тялото си зверски (вреди си на себе си) и в същото време не прави нищо друго освен да яде, тренира и спи. Това живот ли е? Навсичкото отгоре всичко е толкова фалшиво... това не е естественото му тяло. Това тяло не е удобно нито за бой, нито работа, нито за преходи, нито за нормално съществуване.
Виж го как се движи? Комфортно ли му е или го боли?

Да, яде много, да тренира много, да сере много и кво? Търтей! Какво е направил полезно? На кого е помогнал? Какво е сътворил? С какво ще остави Света по-добър след себе си?
Няма извинение за това.

Виж го как се движи с тази количка е като тюфлек е. Няма живец в този човек, няма енергия.

С храната с която се хранят за 1 ден хора като Kai Greene , е достатъчна стигне на 2-ма нормални човека за цяла седмица. Теглото и тялото на тези хора изкуственно подържано. Ако за няколко дни започне да се храни нормално и веднага мускулната му маса спада. Мускулна маса от която няма практическа полза. Дори за бой, това тяло не е оптимално.

Такива хора няма как да са ми пример, защото не осъзнават елементарни неща за тялото си, за здравето си, за природата и човечеството. Как да се възхищавам на човек, които не уважа тялото си, не уважава Природата и не уважава човечеството?

И преди да ме нападнете, че не разбирам ще ви разкажа, че съм тренирал не 1 спорт и че не 1 съм влизал в зала. (още преди да стане "модерно"). По мое време залите не бяха, като сегашните лъскави и лачени и тренера ни изготвяше и програмите и хранителните режими, беше ни и "лекар" и собственик на залата и баща и т.н. В залата тренираха и момичета и жени, и имаха отделна съблекалня. (нещо, което сега си е нормално, но за онова време си беше лукс дори да беше просто 1 стая и баня с тоалетна...) Към жените се отнасяхме с изключително уважение и е нямало нито задявавки, нито бъзици, нито нищо. (те и повечето бяха съпруги или дъщери на хора, които тренират в залата)
Залите бяха със старо оборудване, но щангите са си щанги и чувала е чувал... Въпреки, че залата беше със железа по-стари от мен, залата беше подържана и спринцовки в кошчето не можеше да видиш. Кошчетата в съблекалните се изчистаха и кефените се държаха в перфектен вид от собственика или работниците в залата.
За спринцовки в залата и дума не можеше да стане... ако имаше такова нещо в кошчето цялата зала щеше да изригне и бъде изрината.

Не ме разбирай погрешно и тогава се вземаха стероиди, но се инжектираха в стаята на тренера на затворена врата и никой от залата не ставаше свидетел на нещата. Да, всички знаеха, какво се прави, но имаше ясни изградени принципи. Който си бие стериоди го прави в стаята на тренера в негово присъствие и боклука от иглата и спринцовката си го изхвърля сам извън залата.

И как да ти кажа, нито 1 не наруши правилото.

Нямаш си на идея, колко пъти съм обикалял с приятели за суроватъчен протеин, извара, овесени ядки и банани.

Също ще ви кажа, че много спортисти пушат трева и че много спортистни (дори шампиони) отглеждат трева за да могат с парите да си плащат храната, лагерите (има лагери по няколко месеца в чужбина) и т.н.. Тъжно, но това е факта.

Пичове май не разбирате, че потребителите на тоя форум не са, като майка ви и баба ви.
Ние правим разлика между хранителна добавка ( Суроватъчен Протеин) и Стероиди.
Всъщност ще се изненадате да разберете, колко много хора от форума са запознати и със спорта и със хранителните добавки, и със стероидите. josep92 и SativaLover не си мислете, че сме тъпи или че вие сте открили топлата вода...

Имам приятели, които въпреки, че спряха да вземат стероиди още преди много години сега имат тежки здравословни проблеми. Като оплешивяването и намалената сексуална фукнция им са най-малките проблеми.

Мускулите, като на Kai Greene не вършът работа в практическият живот, защото въпреки, че е напомпан и че вдига повече щанги от мен, при селската работа ще издиша като плондер. Нали са мускулести? Нека сравним с тия мускули колко работа могат да свършат! Всъщност едно умение ако не е практично, то е 0.
Баба Марийка направо ще му вземе душата да копаят и плевът или да сеят боб, картоф или да събират бали, пък да не говорим ако ги пуснем на състезание на ринене на лайна. Тази женична не е за подценяване въпреки, че е по-ниска и по-слаба от Kai Greene. Баба Марийка е майка и баба, и тая жена е едновременно толкова нежна и корава, че си нямаш на идея, а как върти мотиката. Тази женичка ако те хване с ръцете си все едно менгеме те хваща.
Състезания, като тия телевизонните Фермата са пълна пародия. Фермерският и селският живот е много суров.
В селската работа срещу бодибилдърите дори да им пусна куцият бай Иван, ще ги отнесе като куцо пиле домат.

Ей ти фитнес, копай дупки за канабис и за дървета
Тия тренираници във фитнеса са детски работи. :D Истинско силните хора, не трупат мускулна маса... те имат друга сила...

Може да съм луд, но тая песен е за мен и знам, че със земеделието може да развиете вашите психически сили. Психическата сила е възможността за изтегляне на информация директно от Вселената... а това отваря една врата на безкрайни чудеса :)

Кой има нужда от фитнес, когато имаш дисциплина?
https://www.youtube.com/watch?v=qw1TjxN_Rzk

Това ви го споделям, само защото сте фитнес маняци:
https://www.youtube.com/watch?v=rrx2bvhhYyw

Всеки може да тренира супер елементарно в домашни условия:
https://www.youtube.com/watch?v=_fbCcWyYthQ

Това са СУПЕРГЕРОЙ:

https://www.youtube.com/watch?v=tLRWrw45Ewo

https://www.youtube.com/watch?v=Te4Jku_WMJQ

https://www.youtube.com/watch?v=o_hQnXNfns4

https://www.youtube.com/watch?v=RLkPkUb_NVQ

https://www.youtube.com/watch?v=XnTqhayGWrw

https://www.youtube.com/watch?v=HkZDSqyE1do

https://www.youtube.com/watch?v=6GJFL0MD9fc

https://www.youtube.com/watch?v=XaqdaneBWB4

https://www.youtube.com/watch?v=YM2SZ8NS8EM

https://www.youtube.com/watch?v=nqGXYz5Sln4

https://www.youtube.com/watch?v=mVrN71GvTJg

https://www.youtube.com/watch?v=jI_0Pj7lYTc

https://www.youtube.com/watch?v=XI5frPV58tY

#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

firstcitizen

Как ги мислиш такива, направо се търкалям по-пода от смях.

"Тялото на Kai Greene със сигурност не е направено само от ядене и трениране, а е и използвал стероиди с които се инжектира (примерно Synthol), и изглежда много самотен."
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Sofia Cannabis написа: 09 Яну 2020, 04:34 firstcitizen

Как ги мислиш такива, направо се търкалям по-пода от смях.

"Тялото на Kai Greene със сигурност не е направено само от ядене и трениране, а е и използвал стероиди с коитажнения и работа за общността, като част от търсенето на себе сио се инжектира (примерно Synthol), и изглежда много самотен."
Брат, тренирал съм различни видове спорт, освен това имам приятели, които все още са спортисти, някой от тях и шампиони и професионални спортисти.(от бокс, през борба, кикбокс, плуване, художествена гимнастика, шах, културисти и спортове които няма да споделя, че хората, които ги тренират са 1 шепа...). Буквално имам приятели културисти, които са шамиони на българско и европейско ниво. Еее не са спечелили Господин Олимпия, но там конкуренцията е голяма. Мисълта ми е, че знам, как изглежда наблъскано от стероиди тяло. Пред мен са се боцкали.

Навремето съм обмислял да вземам стероиди. Така, че материята не ми е непозната.

За опитното око, разпознаването на човек тренирал със стериоди и без стероиди е толкова просто, като разпознаване на мъжки и женски канабисови растения. (като знаеш какво гледаш, няма как да се объркаш)

Това с примерно Synthol го, казах като пример, защото едва едва не josep92 тръгна да ни обеснява, че смятаме хранителните добавки са стероиди, а тя разликата е огромно.

Показах, как изглежда натурален световен шампион по вдинане на тежести без стероиди, които се храни 1 на ден с веган храна и медитира. Не е просто културист, а е доктор... обърни вниманието на дикцията му, на думите които използва, начина по които ги използва и изговаря. Човека ги мисли много нещата.
https://www.youtube.com/watch?v=dR1FCJS ... =emb_title

Който се е хранил по 1 на ден, знае какъв пир за душата е това. Когато се храниш 1 на ден, храненето ти се превръща в нещо свещенно, като ритуал... и е невероятно вкусно. В същото време не тормозиш тялото от преяждания. Когато човек преяжда, той не освоява храната, а я изсира, като самосвал.
Сега бяха празници, всичките заете за какво говоря. Спомнете си, като преяждате дали се чувстахте добре.
То проблема е че тялото не го преработва, а го пуска по системата... дефакто ще го изсреш и ще си много гладен след това.

При ядене 1-2 пъти на ден. Тялото освоява всичко. След това, когато ходиш до тоалетна не изкарваш почти нищо, защото тялото ти е абсорбирало почти всичко.

Колкото и отвратително да звучи, това е истината. Културистите, които се тъпчат по 7 пъти на ден за да поддържат изкуствено масата си (натрупана маса която полза няма) с консумацията си и тъпченето си вредят на тях си, на Природата и на човечеството.

Ако ще говорим за сила, ето това е сила...
https://www.youtube.com/watch?v=CJv04DRSlE8
https://www.youtube.com/watch?v=NlnYuSKX540
Преди да кажеш, къв е тоя дядка, ще ти споделя нещо от Wikipedia за него:
Шри Чинмой Кумар Гош е индуистки мистик. Крайъгълен камък в неговата философия е идеята за себенадминаването – вроденият импулс на всяко човешко същество за интелектуална, творческа и духовна еволюция. Шри Чинмой вярва, че дългите бягания са път към трансцеденталното. Също така, твърди, че е написал 13 000 песни, 1120 книги, направил е 5 милиона рисунки на птици, носещи послания за мир, и на 69-годишна възраст е повдигнал 700 паунда (317,5 кг).

Най-малкото от седемте деца на Йогамая и Шаши Кумар Гош. След смъртта на двамата си родители през 1943 г. 12-годишният Чинмой постъпва в ашрама на Шри Ауробиндо, общност, близо до Пондичери, Южна Индия и там прекарва следващите 20 години, като практикува версия на интегрална йога, включваща медитация, литературно творчество, физически упражнения и работа за общността, като част от търсенето на себе си, на освобождение и единство с всевишния дух. През 1964 г. приема покана от свои американски спонсори, и се преселва в Ню Йорк. Отначало работи в индийското консулство и издава списание за мистика.
ажнения и работа за общността, като част от търсенето на себе си
През 1996 г. неговата организация поставя плоча на Статуята на Свободата, като призив за световен мир, с който призив Шри Чинмой става известен в начинанията си от световен мащаб, като спортните маратони „Peace Run“. След критически публикации в медиите и неодобрение да се слагат каквито и да било призиви на Статуята на Свободата [3], плочата е премахната.

https://www.youtube.com/watch?v=tLAWbwYzStU
Подлагането на самоналожена дисциплина е най-сигурният начин да повишите качеството на съществуването си .

Просто натуралното тяло изглежда различно от тяло използвало стероиди.

Стероидите освен на тялото оказваят влияние и на психиката, а от там на това как се чувстваш. Те нещата са свързани. Не можеш да напомпаш супер брутално рецепторите си със стероидни хормони, които предизвикват промяна в генната транскрипция и функционирането на клетките и да очакваш това да не оказва влияние на настроението ти и психиката ти.

Години след като мой приятели спряха стероидите все още носят страничните им ефекти. Някой от приятелите ме до отлкова са се увредили, че не могат да спят и изпитват страшни болки докато съществуват. Буквално вземат канабис олио за да ги приспи, че вече мелатонина не върши работа било то и по половин блистер.
Други от тях са само с леки странични ефекти, като косопад. При всеки реагира различни, защото всяко тяло е различно, а и е важно колко време си ги вземал, как си ги вземал, какво си вземал и вземал ли си медикаменти за да тушираш някой от страничните ефекти по време на стероидния цикъл.

Някой от тях все още имат тежки депресии.

Да усмихва се на клипа, но в очите му вътрешно си личи, колко е самотен и как тази усмивка му е на лицето за самозащита. То и за това помпи тва тяло... . Най-суровите и страшно изглеждащи хора, всъщност са добри и много ръними същества. Суровият им вид е вид "самозащита" и "защитна стена" от хората, защото се притесняват да не бъдат наранени.

Виж последните минути на клипа, когато е на разходка, как се движи, тялото му е като кукла на конци. Като тюфлек, няма живец, няма енегия, няма искра...
https://www.youtube.com/watch?v=TRGCNlk ... e=emb_logo

Вдигането на тежести най-често е свързано с вдигането на Егото.

Форума е пълен със спортисти, така, че не си мислете, че само вие тренирате или че се храните или че сте вземали някакви работи. Във форума има брутални химици, които не само вземали стероиди, а някой са си ги и правили сами. (не съм от тях)
Идеята ми е да внимавате, какво пишете, защото тук има много и различни хора от всички слоеве на обществото.

Утре някой потребител ще каже бисер за класическата музика, а съседният потребител ще се окаже преподавател в Консерватория :D :D :D

Хора, като тази женичка, която е посяла 1 милион дървета са истинските герой. Хора на които истински се възхищавам и заслужават възхищение.
Децата ни ще имат бъдеще, благодарение на хора като нея. И тази жена има 1000 пъти по-големи тъшаци от Kai Greene, Арнолд Шварценегер, Стийв Рийвс, Рони Колман, Джей Кътлър или които и да е културист. Включително има по-големи топки от мен.

Нищо, че е клечка, тази жена е засяла 1 милион дървета, ето това е Сила, Воля, и Надграждане. Тя знае, че утре ще умре, но зад нея ще остане едно живо наследство, което ще гарантира бъдещето на нашите деца.
https://www.youtube.com/watch?v=tLRWrw45Ewo

#БГКоноп
Прикачени файлове
Замисли се над снимката
Замисли се над снимката
kai-greene-steroids.jpg (27.79 KiB) Преглеждано 2349 пъти
Замисли се над снимката :)
Замисли се над снимката :)
kai-greene-steroid-cycle.jpg (23.98 KiB) Преглеждано 2349 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Ето за това ползвам Ecosia, като търсачка. Защото не ме следи (работи на принципа duckduckgo) и на всичкото отгоре дарява 80% от приходите си за залесяване ( за направата на развъдници за дървета и за сеене на семена и засаждане на фиданки)
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... NWJv0LR07M

https://www.youtube.com/watch?v=qk5erQLu8to

Търсачките правят много пари, а и ви шпионират. Предпочитам да не ме шпионират, а парите, които правят тези търсачки да се ползват за нещо смислено, като залесяването на райони без растителност.

#БГКоноп
Аватар
SativaLover
Градинар
Градинар

Kai със сигурност не е на Synthol.... може примерно да си инжектира тестостерон като Рони Колман , ама Синтол баш.... този Синтол е за бавноразвиващи се , гледай как се осакатяват

https://www.youtube.com/watch?v=9BiYpdUK7cM
https://www.youtube.com/watch?v=u5kfo7MgAtQ
Публикувай отговор