Още са зелени и гладни, имат още до финала. Търпение трябва. Дръж ги още.
#БГКоноп
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
White Widow SoG 100x100x200cm 600W HPS
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
- SativaLover
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 91 times
Здравейте и за много години!
На финала сме... 10 седмици цъфтеж!
пХ 6.0-6.5 ;
Темп: 16-28С ;
Влажност 40-70%
Довечера мисля да им играя ножа. Може да промия почвата с чиста вода за още 2-3 дни и тогава....
На финала сме... 10 седмици цъфтеж!
пХ 6.0-6.5 ;
Темп: 16-28С ;
Влажност 40-70%
Довечера мисля да им играя ножа. Може да промия почвата с чиста вода за още 2-3 дни и тогава....
Последно промяна от SativaLover на 04 Яну 2020, 09:37, променено общо 1 път.
- SativaLover
- Градинар

Аз почти ги изпуших.....firstcitizen написа: ↑22 Дек 2019, 12:11 Още са зелени и гладни, имат още до финала. Търпение трябва. Дръж ги още.
#БГКоноп
- SativaLover
- Градинар

Да ви покажа малко кофти гени на Seedsman. За пръв път ми се случва.... ГЛАВИТЕ НЕ НАЛЯХА ИЗОБЩО!!! Това беше при 2 растения от общо 9. Имам семена за още един гроу и май ще приключвам с Seedsman, особено ако пак има такива недоразумения.
- firstcitizen
- Буден

Преди да обвиниш Seedsman потърси причините в всебе си.SativaLover написа: ↑06 Яну 2020, 09:30 Да ви покажа малко кофти гени на Seedsman. За пръв път ми се случва.... ГЛАВИТЕ НЕ НАЛЯХА ИЗОБЩО!!! Това беше при 2 растения от общо 9. Имам семена за още един гроу и май ще приключвам с Seedsman, особено ако пак има такива недоразумения.
Screenshot_20200106-093135.pngScreenshot_20200106-093131.png
Тези резултати не са от генетиката на растенията, а от грешките на градинаря.
Навсякъде даваш съвети за отглеждане, а растенията ти са под всякаква критика. Дори даваш съвети на хора с много по-добри растения от твойте, което е направо смешно.
През цялото време гледам растенията ти преполяти, препечени от лампата и недохранени от торове. В такива положения няма как генетиката да се покаже на 100%, по-скоро растенията се стараят да оцелеят и правят, каквото могат покрай това.
Това да голяма степен се дължи на тора и почвата, която ползваш. Този хортихрол (комплексен тор) за нищо не става или ти незнаеш как да го ползваш.
Разгледай дневници на колегите, които торят с BioBizz или дори с домашни торове, как изглеждат растенията им и сравни с твойте.
Вместо да даваш съвети за отглеждане, седни и почети, защото имаш големи пропуски.
За следващият грол или смени торовете или си набави допълнително микроелемнти и по-добри измервателни уреди.
Истината е че няма по-добро от органиката, но явно ще го научиш по-трудния начин.
Пиши по-малко и чети повече и следващият ти проект ще е невероятен, и хората ще почнат да те приемат сериозно. Постарай се повече с почвата и торенето и това ще ти се отблагодари многократно. В градинарството трябва да дадеш за да вземеш. Приятелю, няма по-добро от органиката. Органиката прави растенията по-издържливи на стрес, но в същото време подобравя вкуса, добива и силата. Но на теб като ти се гледа с химия, гледай с нея. Просто органиката е био-химия в толкова позната форма за растението, че то я абсорбира в пъти по-добре в сравнение с химията.
Тепърва ще постигаш грандиозни резултати. Трябва ти малко, много малко за да се случат нещата.
#БГКоноп
- SativaLover
- Градинар

Като цяло не съм доволен от генетиката на Seedsman.... иначе са добър магазин откъдето да си купиш семена, но на някоя друга фирма / банка... попадал съм на много по-добри гени от Dinafem и Green House Seeds Co.
- firstcitizen
- Буден

Човек, проблема при теб е от отлеждането ти. Няма значение семената, резултатите щяха да са същите. Растенията изглеждат изтрадали и ненормално... а за това Seedsman вина няма. Както ти казах, проблеми с торенето, температурата и поливките...SativaLover написа: ↑06 Яну 2020, 11:32 Като цяло не съм доволен от генетиката на Seedsman.... иначе са добър магазин откъдето да си купиш семена, но на някоя друга фирма / банка... попадал съм на много по-добри гени от Dinafem и Green House Seeds Co.
Последните години много падна качеството точно на Dinafem и на Green House Seeds Co.
Dinafem правеха сортове шампиони и печелиха купи, но от последните 4-ри години качеството им падна мноо.
След смърта на Franco Loja ( един от собствениците на Green House Seeds Co / Strain Hunters ) качеството на семената им драстично падна.
Имам приятели, които продължават да отглеждат Dinafem и GH и не са доволни от резултатите. До тях безплатни семена се развиват в пъти по-добре.
Иначе Green House Seeds ми бяха едни от любимите треви и сортове навремето, но новите им сортове нямат нищо общо.
Просто в момента за същите пари, които ще дадете за семена за Dinafem или Green House Seeds Co, можете да си вземете нещо много по-добро с повече добив и сила. Семенат им са скъпи, но не толкова добри, колкото едно време... вече плащате безбожно много пари за име, но не и за качеството, като едно време ...
#БГКоноп
- SativaLover
- Градинар

Dinafem също предлагат White Widow семена.
Аз предпочитам старите сортове, като Lemon Skunk, Super Lemon Haze, Super Silver Haze и т.н.
A иначе от новите ми прави впечатление The Cali Connection "SFV OG" ; "FIRE OG" и разни други "OG Kush" хибриди.
И все пак, имам семена от White Widow поне за още 1 гроу
Аз предпочитам старите сортове, като Lemon Skunk, Super Lemon Haze, Super Silver Haze и т.н.
A иначе от новите ми прави впечатление The Cali Connection "SFV OG" ; "FIRE OG" и разни други "OG Kush" хибриди.
И все пак, имам семена от White Widow поне за още 1 гроу
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
И аз така като тебе съм се насочил за втория грол да гледам OG Kush" хибриди.SativaLover написа: ↑06 Яну 2020, 21:55 Dinafem също предлагат White Widow семена.
И все пак, имам семена от White Widow поне за още 1 гроу![]()
Ти докъде стигна?обра ли ги вече и ще стартирваш ли ново гледане или ще правиш почивка малко?
- firstcitizen
- Буден

Dinafem едно време печелиха купи и правиха яки соротове, но вече качеството им падна. За по-малко пари ще си вземеш по-добри семки отколкото тези на Dinafem.SativaLover написа: ↑06 Яну 2020, 21:55 Dinafem също предлагат White Widow семена.
И все пак, имам семена от White Widow поне за още 1 гроу![]()
WW на Dinafem не е нищо особено, Dinafem имат много по-добри сортове от WW. White Widow дори на Female Seeds е в пъти по-добър, по-силен, по-дащен и по-автентичен WW в сравнение с тоя на Dinafem.
White Widow май не си пушил истински, вкус няма и това е от основните характеристики на сорта, а силата му днес не е нищо особено. Единствената причина днес WW да се гледа е защото е класика. Иначе има десетки по-ароматни, по-дащтни, по-силни и добри сортове. Не забравяйте, че WW е сорт създаден и популизиран през 1990 година и от тогава до 2020 (30 години) нещата са се променили много.
Има такива невероятни Сативи, че като ги пробваш повече за WW няма да искаш да чуеш.
Както казах, вече си заслужават да се отглежда много други сортове, а WW да остане в историята си, като един от епичните сортове едно време.
SativaLover щом не се справяш с отглеждането на White Widow (един от най-лесните и непретенциозни сортове за отглеждане),
Ти не си за отглеждане на сортове, като OG, Super Lemon Haze, Super Silver Haze и т.н., защото Супер Лемон Хейза, Супер Силвър Хейза и ОГ са изключително капризни сортове, които не са препоръчителни за новобранци. Капризни са от към условия и от към торене, а това са 2 неща с които не се справяш. Поне напреднал да беше преди да скочиш на тия сортове.
Ако питаш мен повтори WW било то на Female Seeds, щом не ти се ползва Seedsman. Но грешките са в теб, а не в семките.
Както и да го въртиш SativaLover, говориш много, но резултатите ти показват, че знаеш и можеш малко....
Щях да ти кажа, че на "Крива ракета, Космоса й пречи", но знам, че няма да ме разбереш за това ще ти кажа, че на "Калпав Хуй, космите му пречът"
И да се сърдиш и да не се сърдиш това е истината. Пък като искаш обинявай семената
#БГКоноп
.png)