Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8094 times
- Been thanked: 5498 times
Аз ще ползвам само растителни торове(е и тор от червей може би,компост),направени от растения(доколкото това въобще се налага да се добавя нещо на разработени дупки)и камъни най-различни(миналата година започнах с пещерния тор,тази година съм измислила още такива каменни торове,след като се вдъхнових допълнително от една книжка за торене с камъни;)).Оборските съм ги спряла дори тях,пиле също много отдавна не съм използвала,сториха ми се излишни...….Може да сравня с оборски и без за експеримента......
-
Grifoncho
- Нов Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
засади ги след 6 май тогава спират сланите аз ги пускам началото на април до прозореца и до 6 май са супер. по рано рискуваш лошо време което не е добре голедаи торта да е прегоряла която слагаш в дупките. и с пилешката внимавай и аз имам от нея под рака ама не я ползвам страх ме е да не ги изгоря ама знам че е мн силна и нз колко грама ако се смесва с вода и кка се дава после ако има някой да ти обесни супер и аз ще се радвам
-
Grifoncho
- Нов Градинар

аз започнах да събирам кори от банани вече имам 3 туби по 10 литра ватре всяка с по 30 кори и вода таман до 4 МЕСЕЦА ЩЕ Е СУПЕР и след това вземам по малко разреждам с вода и поливам купих си много чкч от него смятам да направя тор течен 1 л шише се пални с 1/3 чкч и с 2/3 вода след 48 часа е готово 50 мл на 1л вода след като сварши само доливаш вода така правиш две цедки втората е по слаба можеш по 100мл на 1л да даваш. демек 1л от този тор на 10л вода и поливаш. Оделно и коприва ще си накисна тя е готова за 30 дена и с нея. Приателя ми ме посаветва 1 ден тор 2 ден вода 3 ден почивка. мисля единиа пат да редувам банани после коприва после чкч и мисля че ще им е добре
а забравих и златната мелата 
-
Grifoncho
- Нов Градинар

само се притеснявам каде да съхранявам семките докато ги пусна смисал на хладно или на топло засега сам ги увил в една шапка и сам ги прибрал в килера там е маи кам 15 градуса. дали е добре ?
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3543 times
В хладилника на хладно. тъмно и сухо. Дори да ги сложиш в една хартия, колкото да не пускат светлина и след това в найлонов плик е ок. Но трябва да е хладно. Топлината не им действа добре.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3543 times
В моите представи 15 градуса е топло за семките, като в шапката ще им е още по-топло. Все пак шапката е от някаква материя да топли било то и от изкуственна материя.
Под студено имам в предвид поне 7-8 градуса... да не кажа по-ниска.
Дори и да ги държиш в гардероба на стайна температурата 1 година са ок, но колкото повече ги държиш и колкото по-лошо ги складираш, толкова по-трудно почват да покълват, и по-слаби стават... в един момент ако залежът много не могат да се разпукат дори след 12-15 дни .... просто протеина в семката е изсъхнал, и не може да се стартира семката, за това е хубаво да са на хладно.
Под студено имам в предвид поне 7-8 градуса... да не кажа по-ниска.
Дори и да ги държиш в гардероба на стайна температурата 1 година са ок, но колкото повече ги държиш и колкото по-лошо ги складираш, толкова по-трудно почват да покълват, и по-слаби стават... в един момент ако залежът много не могат да се разпукат дори след 12-15 дни .... просто протеина в семката е изсъхнал, и не може да се стартира семката, за това е хубаво да са на хладно.
- Grystifan
- Градинар

- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 72 times
А да ви попитам за 5-6 растения колко пари трябва да отделя за торове видях на био бизз мисля от тях да поръчам но тъй като никога не съм гледал незнам колко да поръчам смисъл колко ще ми трябва за 5-6 цветета благодаря а и също да попитам от хубаво отгледан автомат какъв добив може да се изкара. 
FUCK THE SYSTEM

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3743 times
Торове на BioBizz за на вън няма смисъл, ориентирай се към друга марка. Най- икономично е със сухите торове на Guanokalong. Миналата година гледах на вън Cheese Xll auto на Dinafem и ми пусна около 70 грама, също и един Blueberry Kush на Nirvana и той горе долу толкова. Този сорт го гледам за 2-ри път и резултатите са горе долу един и същи. Друг е въпроса, че тази боровинка е пълен боклук и няма да го повторя. На снимката е Сиренето 10 дни преди финала.Grystifan написа: ↑18 Яну 2019, 16:54 А да ви попитам за 5-6 растения колко пари трябва да отделя за торове видях на био бизз мисля от тях да поръчам но тъй като никога не съм гледал незнам колко да поръчам смисъл колко ще ми трябва за 5-6 цветета благодаря а и също да попитам от хубаво отгледан автомат какъв добив може да се изкара.![]()
Cheese Xll Auto
- Grystifan
- Градинар

- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 72 times
Здравейте всички днес се събудих доста щастлив по точно ме събудиха с пратка за мен от чужбина дойдоха семената но стана така че ще гледам само автомати веднага изпробвах листчетата на сеедсман хаха знам че не е хубаво да качвам снимки с пакетите на семената затова не ги снимах в неделя ще ходя до градината ще направя някоя снимка и ще пусна дневниче и ще напиша по подробно. 
FUCK THE SYSTEM

.png)