Хубав, топъл и светъл празник на всички именници.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Първи дневник на Вал
- Val
- Баш Градинар

- Has thanked: 88 times
- Been thanked: 163 times
Хубав, топъл и светъл празник на всички именници.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Зелена,зелена

Още малко според мен да по седи,седмица поне...
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Val много добре се справяш.Подкрепям мнението на Inna, още им е рано и са залени за бране. (или поне за моят вкус за зелени ) Все пак можеш да си я поливаш само на вода и след 1 седмица да качиш отново снимки за да видим, как е положението.
Преди бране е хубаво ако можеш да я оставиш на тъмно за 24-48 часа преди да я резнеш. Както и на по-хладно.
Весело изпращане на старата година

#БГКоноп
Преди бране е хубаво ако можеш да я оставиш на тъмно за 24-48 часа преди да я резнеш. Както и на по-хладно.
Весело изпращане на старата година
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
7-10 дни още, 15 ми се струват много за тази снимка която си качила.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравей тази красавица, която си качил последно какъв вид е?
- rastafaska
- Баш Градинар

- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 167 times
Ехааа браво!Чак да те хване страх от него

- Val
- Баш Градинар

Здравейте
Честит имен ден на всички именници, здраво напушени,нахилени, щастливи и летящи космовти бъдете.
Ето, че и моят гроу е към края си. За съжаление трябва да замина извън Бг и ми се налага да прилиключа по бързо. Мислех да оставя дизела поне до 1.02, но за жалост ще я режа другата седмица. Всякаква помощ и съвет как да приключа с последните дни на любимото ми растение, ще ми бъдат от голяма полза. Днес е ден 92 от бебе, 58 ден от 12/12. Поливам я само с вода и меласа. Карамелите едната е на стрес 24-48,другата е в процес на почистване и сушене. Ето и малко снимков материал.
Ето, че и моят гроу е към края си. За съжаление трябва да замина извън Бг и ми се налага да прилиключа по бързо. Мислех да оставя дизела поне до 1.02, но за жалост ще я режа другата седмица. Всякаква помощ и съвет как да приключа с последните дни на любимото ми растение, ще ми бъдат от голяма полза. Днес е ден 92 от бебе, 58 ден от 12/12. Поливам я само с вода и меласа. Карамелите едната е на стрес 24-48,другата е в процес на почистване и сушене. Ето и малко снимков материал.

- Val
- Баш Градинар

Здравейте. Дизелчето неможа да чукне 100 дни. Отрязах я преди 4 дни, беше на 98 дни . Доста прибързаничко от моя страна, но нямаше как.... Обстоятелствата ме притиснаха.
Карамелчетата напушват доволно, енергична сатива, държи около час и малко. Хубавото при това растение е, че по цял ден мога да върша нещо, да пуша, да съм сред хора и да не ми личи, че съм се гръмнала (а на мен ама мноооого ми личи ,нищо че пуша от 20 год
все си ми личи като на ученичка
) пуска много приятно и плавно , можеш и да си заспиш или ако решиш да правиш нещо друго, няма да ти е проблем. С една дума бодър коз... И за ден и за нощ.
Скоро ще пусна снимки на изсушената дизелка, ето преди да я резна .
Хубав и напушена ден от мен
Карамелчетата напушват доволно, енергична сатива, държи около час и малко. Хубавото при това растение е, че по цял ден мога да върша нещо, да пуша, да съм сред хора и да не ми личи, че съм се гръмнала (а на мен ама мноооого ми личи ,нищо че пуша от 20 год
все си ми личи като на ученичка
Хубав и напушена ден от мен
.png)