Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първи дневник на Вал

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Val написа: 29 Ное 2019, 19:17 :passj: Добра вечер от мен.
Update: Дизелката е ден 53. Карамелите ден 31. Храня ги по схемата на BIOBIZZ, добавям 0.75 мл на 1 л вода Fe, dolomit 1g на 1 л. Редувам поливка с храна и после с вода. Днес като отворих бокса за обичайните ежедневни нужди на растенията, имах нежелан гост на едното от горните листа на дизела. Веднага беше унищожена, огледах по обстойно не но не видях повече вредители нито по листата, нито в бокса. Ето и снимка. Какво да правя :shock: , тя изглежда зловеща и плашеща.
Усмихната :weed4:
Тая пеперуда може вече да е минирала листата с яйца. Шефа май спомена някъде да се пръска с портокалово масло, разтваряло яйцата или нещо такова беше.
Мир! :passj:
completely mad
Аватар
Val
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 88 times
Been thanked: 163 times

Бях чела някъде из дневниците, масло от нийм и портокалово масло, за пропорциите не съм сигурна, ще чета допълнително, ще направя едно пръскане и ще видим. Надявам се да няма гадове.
:weed5:
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Еми след като си хванала нарушител, ще е добре да напръскаш с нещо. Няма смисъл да чакаш да видиш какво ще се излюпи.
Мир! :passj:
completely mad
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Neem само е достатъчно за сега. Ако се появят повече и Neem не помага и тогава може да добавяш други неща към него.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Момичета са красиви и се развиват добре. Внимавай много с доломита, че е силен.
1 жълта лепенка ще ти помогне много за мониторинг и контрол на вредителите.

#БГКоноп
Аватар
Val
Баш Градинар
Баш Градинар

:roll: Здравейте от мен. Девойките се развиват мисля добре . Онова странното излезе мъж и му намазах ските. Пръсках с нийм, не съм виждала нежелани гости. Благодаря ви момчета за бързите реакции. Доста се бях паникьосала. Дизела, ден 56, 22 12/12.Карамелите ден 34.
Спокойна :weed4:
Прикачени файлове
20191202_175923.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Изглеждат супер,
Много добре се спрaвяш.

Време е да поръчваш семена за следващият grow.
#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Val написа: 02 Дек 2019, 19:19 :roll: Здравейте от мен. Девойките се развиват мисля добре . Онова странното излезе мъж и му намазах ските. Пръсках с нийм, не съм виждала нежелани гости. Благодаря ви момчета за бързите реакции. Доста се бях паникьосала. Дизела, ден 56, 22 12/12.Карамелите ден 34.
Спокойна :weed4:
Прекрасно изглеждат красавиците, виж как са настръхнали направо нагоре за "здрасти" :))))
Щом нямаш вредители не ги пръскай повече с Нийм, защото и с него се получава натрупване. Растенията заради определени канабиноиди ще стават все по-непривлекателни за вредителите.

Sofia Cannabis е прав, ако имаш възможност поръчвай семена за следващият проект.
:stone:

#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

firstcitizen написа: 03 Дек 2019, 05:08
Щом нямаш вредители не ги пръскай повече с Нийм, защото и с него се получава натрупване.
I second that.
#БГКоноп
Аватар
Val
Баш Градинар
Баш Градинар

Благодаря за положителните мнения :). За втория grow съм се спряла на : 3 wedding Gelato foto и 3 Northern light auto от Royal Gueen. Мисля да пусна по две от всяка. Аз си гледам за себе си и мисля, че са ми достатъчни 4 в бокса.
Успешен и усмихнат ден :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”