Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Trip report - Как си изкара?

Намаляване на вредите е проактивен подход за намаляване на щетите, нанесени от алкохол, наркотици и други пристрастяващи поведения, както и справяне с по-широки здравни и социални въпроси, като предаването на ХИВ и други.
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

kot написа: 07 Яну 2019, 21:02
firstcitizen написа: 07 Яну 2019, 05:31

Когато бях малък, мойте родители не ми казваха, че ме обичат и не ме прегръщаха, защото те по междуси не го правеха, а се караха... това направи травма в мен. Травма, която дълги години не можех да преборя, травма заради която много дълго време не показвах емоциите си, защото се притеснявах да не бъда наранен. Когато открих любовта нещата се промениха, към по-добро. Сега освен, че се прегръщам със съпругата ми й казвам, че я обичам го правя и с мойте роднини и приятели. Знаете ли колко е странно.... баща ми и майка ми не са ми казвали, че ме обичат, защото "така са възпитани" да не показват емоция, обаче години по-късно сега, като остаряха леко почнаха да се пропукват и да почнаха да показват емоции, а когато им кажа, че ги обичам и ги прегърна се "разстапят " от кеф, но и аз се "разстапям" от кеф, защото усещам топлината им в прегръдките . Колко е странно, хем им харесва, хем ги притеснява да го покажат.
Не бъдете, като мойте родители, бъдете по-добри родители, казвайте на децата си и на хората, които наистина обичате и държите на тях, че ги обичате. Да, могат да се почувстват дискомфортно в началото, но ще им хареса! Няма нищо лошо в любовта, обичта и прегръдките.
Абсолютно същата ситуация и при мен.

Комунизма ли така ги е научил, нещо друго ли не знам. В днешно време младите родители каточели нямат проблем да казват, че обичат децата си и да ги прегръщат.
Напълно възможно е да е комунизма или нещо друго, защото освен в нашето семейство го виждам, като масово явление сред приятелите ми и техните роднини. Но съм напълно съгласен с теб, че в днешно време младите родители нямат този проблем и казват на децата си, че ги обичат и ги прегръщат. Което е хубава промяна към по-добро.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Целенасочен Глад и гладолечение. Глада дава сила, издържливост и бързина не само физическа, а и психическа. Стимулира мозъчната активност и растежа на мускулите. Лекува тялото и душата, като ги пречиства.

Забелязах, че когато преям ставам мързелив и ми се доспива на момента, а когато съм гладен имам толкова много енергия и мисълта ми се изостря, все едно нещо първично се отключваше в мен. Все едно инстинктите ми за оцеляване и хищнечество се активираха в мен. Това го приемам по следният начин:
Когато си нахранен многоЦеленасочен Глад и гладолечение. Глада
дава сила и бързина не само физическа, а и психическа. Стимулира мозъчната активност и растежа на мускулите. Лекува тялото и душата, като ги пречиства.

Забелязах, че когато преям ставам мързелив и ми се доспива на момента, а когато съм гладен имам толкова много енергия и мисълта ми се изостря, все едно нещо първично се отключваше в мен. Все едно инстинктите ми за оцеляване и хищнечество се активираха с мен. Това го приемам по следният начин:
Когато си нахранен много тялото ти иска покой за да смели храната, и препълненият стомах възпрепятства движението.
Когато си гладен, цялото ти тяло и мозъка действат по-бързо на по-висока предавка, защото приемат, че трябва да измислят нещо и да свършат нещо за да се нахраниш или просто казано да си свършат работата за да си получат храната.

Преди да започна с целенасоченият глад искам да ви разкажа нещо. Глада лекува и работи!!! Съпругата ми беше болна от "неизлечимо" заболяване според модерната медицина, но тя го пребори и се излекува напълно благодарение на това, че смени хранителният си режим. От месоядна стана вегетарианка, а след това веганка (фрийтарянка), а след това премина през Лечебницата на Природата (житният режим на Учителя) и гладолечението на Лидия Ковачева. Фрийганизмът е практика и идеология на ограничено участие в конвенционалната икономика и минимално потребление на ресурси, особено чрез оползотворяване на отпадъчни стоки като храна. Думата "freegan" идва от "свободен" и "веган". Докато веганите не могат да купуват животински продукти като акт на протест срещу експлоатацията на животни, фрийганите - поне на теория - избягват да купуват нещо като протестен акт срещу хранителната система като цяло. Примерно жена ми за 1 година изяждаше 3 риби и няколко банички със сирене, но след едни събития спря да яде и риба, (жал я е и за рибата ) Съпругата ми беше болна и беше минала през операция, трябваше да мине нова операция и реши да пробва нещо ново и напълно различно преди да се оперира отново. Тогава тя пробва лечебният глад на учителя Петър Дънов / Бейса Дуно в Лечебницата на Природата (Житния Режим) или по-точно няколко дни след 1-то пълнолуние на новата година тя се хранеше 10 дни с по 100 грама лимец, 3 ябълки и 9 ореха на ден, като диетата на 10-ят ден се завършва с Ангелска Супа. (1.5 литра изворна вода с 3 средно големи обелени картофа се варят цели и накрая се добавя няколко стръка магданоз) Супата се яде на 10 ден, като трябва да има от супата и за следващите дени за да може да подхрани организма с нея преди да се почне отново нормалната храна. (подхранването след пост е много важно при гладолечението) След 10 дни на ябълки и лимец и орехи, Ангелската супа е невероятно вкусна, но и без диета е много вкусна! Между другото 100 грама лимец, 3 ябълки и 9 ореха не можете да ги изядете, това е много ядене!!! Тва е много силна храна. Особеното е че всяка хапка трябва да се дъвче по 99 пъти, което кара тялото да усвоява храната по друг начин и тялото се засища с малко. След Лечебницата на Природата на Учителя, съпругата ми се почувства много добре и реши да продължи с глада по системата на "Целебният глад" на Лидия Ковачева. Тя вече беше започнала с глада, когато приятел ни даде книгата й. Съпругата ми продължи още 14 дни с Целебния глад на Лидия Ковачева. Нейният режим беше на чай и ябълки. През всичкото това време съпругата ми правеше йога и гимнастика сутрин за да каже на тялото си, че мусколите й трябват за да се нахрани. Супругата ми отслабна 25 килограма и се излекува.
Изпитвам истинско възхищение и благодарности към учителя Петър Дънов. Много е голям!!! Изпитвам благодарности и към Лидия Ковачева. Самото писане на този пост ме разчувства...
Глада лекува
Глада лекува
В нас стана традиция да не се закусва сутрин, а да се пие чай до 12 часа на обяд, а след това тази традиция се измени да се закусва след 14 часа на обяд. (разбира се всяко правило има своето изключение и имало скучай да закусваме рано сутрин щтрудел с ябълки или картофена баница :D , както и ябълки или други плодове) На мен също ми харесваше да гладуавм и да пия чай, почнах да се чувствам преизпълнел с енергия. В един момент глада в мен се подтисна естественно и по-скоро изпитвах постоянна ситос, а не постоянен глад. Дори сме стигали до караници със съпругата ми в къщи, за да ям... защото съпругата ми готви много вкусно и готви за мен, с желание и любов. (аз самия също готвя много вкусно, просто така ме е научила неволята) Когато не ям се натъжава, защото го е сготвила специално за мен, а и се притесняваше за мен да не ми се случи нещо, защото отслабвах.

Имаше периоди в годината, когато оставах сам и съпругата ми я нямаше при мен. Тогава "забравях" да ям и дори не си готвех. Тя много се сърдеше, защото, когато се прибираше след няколко дни виждаше, че не съм си изял дори храната, която ми е сготвила, а да не говорим, че и аз не съм си сготвил... почна да ме бъзика, че ме мързи да си мия чинийте и за това не ям. Просто тя се притесняваше за мен, защото губех тегло, защото имах периоди да не ям по над 24 часа. (карах само на чай и вода)

Реших да започна с веганство суровоядство. Това означава, че ядох само плодове, зеленчуци, семена и ядки, които не са обработени термично, защото топлинната обработка унищожава над 50% от витамините и полезните минерали в храната. Така буквално с по-малко получавах повече. Хареса ми и ми даваше много енергия, а храната беше невероятно вкусна всеки път, когато я ядох.

Един ден открих Доктор Nun S. Amen Ra, които е веган, които се храни по 1 на ден и е световен шампион по вдигане на щанги:

Реших да пробвам неговата диета като се храня през по-голям интервал от 23 часа. С разликата, че той е веган и тренира много, а аз по това време пробвах суровоядство и работех в градината. Останах впечатлен от резултатите! Първата седмица изгубих много тегло и стопих и последните мазнини по мен, буквално кожата ми се изпъна, като струна, но след това мускулите ми почнаха да стават по-релефни и по-големи, усещах повече сила и енергия в себе си. По това време и медитирах, как медитирах? Просто стоях по няколко минути със затворени очи или наблюдавах бос изгрева и залеза бос (не Слънцеядство), а просто се радвах на Слънцето, Усещах как Слънцето ми дава енергия докато го наблюдавах при изгрев и залез, дори на моменти получавах халюцинации от това, като го наблюдавах, както и когато наблюдавам Луната. Ходенето бос също ми даваше енергия, а и ми беше много приятно да ходя в градината бос. Усещах, как се "заземявам" и ме освобождава от напрежението, което съм получил от престоя пред компютъра.

Когато гладувах в нас имаше постоянно храна, буквално имаше храна да ям или да си готвя месеци напред. Да не говорим за щайгите с буркани с домашна зимнина .... обаче останових, че яденето през интервал по-голям от 23 часа ме кара да се чувствам много добре, а всяко ядене очаквах с нетърпение. Всяко ядене 1 на ден беше истински пир. Не просто ядене, а ми доставяше невероятна наслада дори една най-обикновенна салата, ябълка или няколко ореха, или ядков пастет.

Когато гладувах се движех и мислех по-бързо и го нямаше този мързел от преяждането. Пиех много чайове с билки брани от градината и пиех много изворна вода.
Забелязах, че много животни, когато са болни те умишлено започват да гладуват. Може би имаме някакъв вграден механизъм за самолечение чрез гладуване.
Също така забелязах, че при отрававянията ми с гъби (брани от гората или купени от пазара) тялото ми само ми наложи глад. Просто то ми казваше не яж, но пий много вода. Тогава послушах тялото си.

С този режим на глад продължих около 3 седмици, след което се върнах отново към готвената храна, защото наближиха празниците и преяждането :D Това, че съм почнал отново да ям готвена храна има свойте плюсове и минуси. Бях свикнал с готвеанта храна и имах любими манджи (буркан с домашен доматен сок + буркан с домашен зелен боб + домашен лук + домашни сушени чушки и други сушени зеленчуци в комбинация с домашен печен хляб направо ми пръщяха ушите от кеф). Не възприемам, като грешка, че отново съм започнал да ям готвена храна. Понякога малка КРАЧКА НАЗАД е само засилка за голям СКОК НАПРЕД! Отново ще опитам с яденето по 1 на ден, защото ми хареса, как се чувствам. Хареса ми и насладата от хранат. Когато ядеш по много пъти на ден се губи удоволствието от храната, то става машинен процес и дори в определени моменти човек почва да яде от скука, а когато ядеш 1 на ден очакваш това хранене 1 на ден, като специален ритуал - същински пир. Рецепоторите ти са толкова изострени, че усещаш всяка хапка по невероятен начин.

Другото което забелязах е, че когато човек (аз) преям особено късно вечер съм супер надут(Стомаха) и вечер не спя добре или като се събудя сутрин не съм така отпочинал. Като се събудя сутрин след преяждане първата ми работа е да отида в тоалетната и да из... всичко като самосвал да се облекчи тялото ми. Реално тялото ми е не освоило много от храна и гледа да се освоби от нея за да не му тежи.
Когато се хранех по 1 на ден го правех примерно около 16 часа (преди залез) и се наспивах много добре, дори за по-малко часове от обикновенно, защото тялото ми беше смяло хранта докато съм буден и когато спя тялото ми вкарваше цялата енергия в почивка. Също така забелязах, че когато ям 1 на ден тялото ми изхожда по-малко количество храна. Да, това е нормално, защото ям по-малко, но освен това тялото ми абсорбираше почти всичката храна. (по-точно използваше всичко от храната преди да я изкара)
Буквално с по-малко, получавах повече!

През този преод на 3 седмици с ядене по 1 на ден се бях напушил 3 пъти, като единият път беше през интервал 2 седмици. Ефекта от напушването беше много по-голям. Обаче, като се напушех веднага ми се прияждаше много на момента и за това пушех след яденето. Останових, че рецепторите до толкова ми се бяха изострили, че вече освен ароматите на тревата усещах и вкуса на пушека, все едно пушек от цигара и дори по някакъв начин ми беше неприятен самият вкус на дим. Но напушех ли се ефектите бяха много по-силни, много по-дълги и много по-приятни.

П.П По време на глада физическите движения и медитацията ми се отразиха много добре. Моето не професионално мнение е, че по време на глад физическите натоварвания и медитацията са задължителни! Но това е мое лично мнение.
П.П2 Човечеството не трябва да има здравословните проблеми, които има! Обеден съм, че с определени техники, човек може да се излекува от много заболявания, а също така да забави стареенето си. Също така не е нужно да се ядът животински продукти за да бъде сит и здрав човека. Човек може да е здрав физически и психически и от растителна храна.
П.П3 Глада ме накара да се замислям, какво ли се е случвало в тялото и главата на нашия спасител Иисус Христос, когато е постил 40 дни и 40 нощи без храна и вода. Дали е смирил плътта си и е извисил Духа си в служение за Бога?
Никъде в Библията не пише, че Бог изисква това от нас("обикновенните хора") глад и жажда 40 дни и 40 нощи. Това е опасно за здравето и малцина биха оцеляли след такова изпитание. Все пак ние не можем да се сръвняваме с въплащението на Божият Дух на Земята. (Иисус Христос) В Библията са описани само три примера на хора, които са успявали да издържат 40 дена пост (Моисей, Илия и Иисус Христос), което само по себе си показва, колко е трудно това.
40 дни и нощи е огромен период от време без храна и вода, и само наистина по свръхестествен начин едно тяло би могло да оцелее по време и след самият пост, но Иисус е вярвал, че Бог отулява глада и жаждата му.
Аз съм последният човек, които има правото да споменава Библията, Бог или Иисус Христос. Заради изживяванията и виденията ми под влиянието на различни субстанции... нещата, които съм видял не са много християнски и най-вероятно ако някой вярващ християнин ме чуе/прочете би ме набил и анатемосал заради думите ми.

Като прибавим това, че днешните хора сме много по-изнежени и по-крехки, то смятам, че един такъв пост за 99.99% би бил пагубен или с катастрофални ефекти върху здравето. Освен това при постенето проблема идва след това при захранването като именно там много хора се провалят и си навличат сериозени здравословни проблем или смърт. Не може 10 дена да не си ял нищо и после изведнъж да се наядеш с кебапчета и пържоли (това 100% смъртоносно). Правило в постенето е, че колкото дена не си ял, толкова дена трябва да правиш захранка (сокчета, но не купешки, а истински натурални домашни сокове, чайове, каши и много лека храна, която да се сдъвква много добре, никакво преяждане, никакво месо и т.н.). Иначе може да се стигне до много опасни последствия.

На пследно място, но не по важност: Не ви съветвам да гладувате. Не съветвам никой да пости дори 1 ден. Гладуването крие свойте рискове за здравето, особено ако не е направено правилно. Също така глада не влияе добре на всеки един организъм. Има хора на които им се отразява добре и на такива които им се отразява зле, при различните хора се отразява по различен начин. Примерно бременни или кърмещи жени не трябва да постят, както и хора болни от някой заболявания! Ако някога решите да гладувате, преди да гладувате се консултирайте с вашият лекар или фармацефт. Просто исках да ви споделя моят опит , както и опита на съпругата ми с гладуването. На определени моменти дали от глад или поради други причини получавах халюцинации и видения на енергии в Природата.

(преял) тялото ти иска покой за да смели храната, и препълненият стомах възпрепятства движението.
Когато си гладен, цялото ти тяло и мозъка действат по-бързо на по-висока предавка, защото приемат, че трябва да измислят нещо и да свършат нещо за да се нахраниш или просто казано да си свършат работата за да си получат храната.

Преди да започна с целенасоченият глад искам да ви разкажа нещо. Глада лекува и работи!!! Съпругата ми беше болна от "неизлечимо" заболяване според модерната медицина, но тя го пребори и се излекува напълно благодарение на това, че смени хранителният си режим. От месоядна стана вегетарианка, а след това веганка (фрийтарянка). Фрийганизмът е практика и идеология на ограничено участие в конвенционалната икономика и минимално потребление на ресурси, особено чрез оползотворяване на отпадъчни стоки като храна. Думата "freegan" идва от "свободен" и "веган". Докато веганите не могат да купуват животински продукти като акт на протест срещу експлоатацията на животни, фрийганите - поне на теория - избягват да купуват нещо като протестен акт срещу хранителната система като цяло. Примерно женами за 1 година изяждаше 1-2 риби и няколко банички със сирене, но след едни събития спря да яде и риба, (жал я е и за рибата ) Съпругата ми беше болна и беше минала през операция, трябваше да мине нова операция и реши да пробва нещо ново. Тогава тя пробва лечебният глад на учителя Петър Дънов / Бейса Дуно в Лечебницата на Природата или по-точно няколко дни след 1-то пълнолуние на новата година тя се хранеше 10 дни с по 100 грама лимец, 3 ябълки и 9 ореха на ден, като диетата на 10-ят ден се завършва с Ангелска Супа. (1.5 литра вода с 3 средно големи картофа обелени се варят цели и накрая се добавя няколко стръка магданоз) Супата се яде 10 ден, като трябва да има и за следващият ден за да може да подхрани организма с нея преди да се почне отново нормалната храна. След 10 дни на ябълки и лимец, Ангелската супа е невероятно вкусна, но и без диета е много вкусна! Между другото 100 грама лимец, 3 ябълки и 9 ореха не можете да ги изядете, това е много ядене!!! Ама много и много силна храна. Особеното е че всяка хапка трябва да се дъвче по 99 пъти, което кара тялото да усвоява храната по друг начин и тялото се засища с малко. След Лечебницата на Природата на учителя, съпругата ми се почувства много добре и реши да продължи с глада по системата на "Целебният глад" на Лидия Ковачева. Тя вече беше започнала с глада, когато приятел ни даде книгата й. Съпругата ми продължи още 14 дни с Целебния глад на Лидия Ковачева. Нейният режим беше на чай и ябълки. През всичкото това време съпругата ми правеше йога и гимнастика сутрин за да каже на тялото си, че мусколите й трябват за да се нахрани. Съпругата ми отслабна с 25 килограма и се излекува. Имаме редица медицински изследвания, които доказват това.
Глада лекува
Глада лекува
В нас стана традиция да не се закусва сутрин, а да се пие чай до 12 часа на обяд, а след това тази традиция се измени да се закусва след 14 часа на обяд. (разбира се всяко правило има своето изключение и имало скучай да закусваме рано сутрин щтрудел с ябълки или картофена баница :D ) На мен също ми харесваше да гладуавм и да пия чай, почнах да се чувствам преизпълнел с енергия. В един момент глада в мен се подтисна естественно и по-скоро изпитвах постоянна ситос, а не постоянен глад. Дори сме стигали до караници в къши да ям... защото съпругата ми готви много вкусно и готви за мен, с желание и любов. (аз самия също готвя много вкусно, просто така ме е научила неволята)

Имаше периоди в годината, когато оставах сам и съпругата ми я нямаше при мен. Тогава "забравях" да ям и дори не си готвех. Тя много се сърдеше, защото, когато се прибираше след няколко дни виждаше, че не съм си изял дори храната, която ми е сготвила, а да не говорим, че и аз не съм си сготвил... почна да ме бъзика, че ме мързи да си мия чинийте и за това не ям. Просто тя се притесняваше за мен, защото губех тегло, защото имах периоди да не ям по 24 часа. (карах само на чай и вода)

Реших да започна с веганство суровоядство. Това означава, че ядох само плодове, зеленчуци, семена и ядки, които не са обработени термично, защото топлинната обработка унищожава над 50% от витамините и полезните минерали в храната. Така буквално с по-малко получавах повече. Хареса ми и ми даваше много енергия, а храната беше невероятно вкусна всеки път, когато я ядох.

Един ден открих Доктор Nun S. Amen Ra, които е веган, които се храни по 1 на ден и е световен шампион по вдигане на щанги:

Реших да пробвам неговата диета като се храня през по-голям интервал от 23 часа. С разликата, че той е веган и тренира много, а аз по това време пробвах суровоядство и работех в градината. Останах впечатлен от резултатите! Първата седмица изгубих много тегло и стопих и последните мазнини по мен, буквално кожата ми се изпъна, като струна, но след това мускулите ми почнаха да стават по-релефни и по-големи, усещах повече сила и енергия в себе си. По това време и медитирах, как медитирах? Просто стоях по няколко минути със затворени очи или наблюдавах бос изгрева и залеза бос (не Слънцеядство), а просто се радвах на Слънцето, Усещах как Слънцето ми дава енергия докато го наблюдавах при изгрев и залез, дори на моменти получавах халюцинации от това, като го наблюдавах, както и когато наблюдавам Луната. Ходенето бос също ми даваше енергия, а и ми беше много приятно да ходя в градината бос. Усещах, как се "заземявам" и ме освобождава от напрежението, което съм получил от престоя пред компютъра.

Когато гладувах в нас имаше постоянно храна, буквално имаше храна да ям или да си готвя месеци напред. Да не говорим за щайгите с буркани с домашна зимнина .... обаче останових, че яденето през интервал по-голям от 23 часа ме кара да се чувствам много добре, а всяко ядене очаквах с нетърпение. Всяко ядене 1 на ден беше истински пир. Не просто ядене, а ми доставяше невероятна наслада дори една най-обикновенна салата, ябълка или няколко ореха, или ядков пастет.

Когато гладувах се движех и мислех по-бързо и го нямаше този мързел от преяждането. Пиех много чайове с билки брани от градината и пиех много изворна вода.
Забелязах, че много животни, когато са болни те умишлено започват да гладуват. Може би имаме някакъв вграден механизъм за самолечение чрез гладуване.
Също така забелязах, че при отрававянията ми с гъби (брани от гората или купени от пазара) тялото ми само ми наложи глад. Просто то ми казваше не яж, но пий много вода. Тогава послушах тялото си.

С този режим на глад продължих около 3 седмици, след което се върнах отново към готвената храна, защото наближиха празниците и преяждането :D Това, че съм почнал отново да ям готвена храна има свойте плюсове и минуси. Бях свикнал с готвеанта храна и имах любими манджи (буркан с домашен доматен сок + буркан с домашен зелен боб + домашен лук + домашни сушени чушки и други сушени зеленчуци в комбинация с домашен печен хляб направо ми пръщяха ушите от кеф). Не възприемам, като грешка, че отново съм започнал да ям готвена храна. Понякога малка КРАЧКА НАЗАД е само засилка за голям СКОК НАПРЕД! Отново ще опитам с яденето по 1 на ден, защото ми хареса, как се чувствам. Хареса ми и насладата от хранат. Когато ядеш по много пъти на ден се губи удоволствието от храната, то става машинен процес и дори в определени моменти човек почва да яде от скука, а когато ядеш 1 на ден очакваш това хранене 1 на ден, като специален ритуал - същински пир. Рецепоторите ти са толкова изострени, че усещаш всяка хапка по невероятен начин.

Другото което забелязах е, че когато човек (аз) преям особено късно вечер съм супер надут(Стомаха) и вечер не спя добре или като се събудя сутрин не съм така отпочинал. Като се събудя сутрин след преяждане първата ми работа е да отида в тоалетната и да из... всичко като самосвал да се облекчи тялото ми. Реално тялото ми е не освоило много от храна и гледа да се освоби от нея за да не му тежи.
Когато се хранех по 1 на ден го правех примерно около 16 часа (преди залез) и се наспивах много добре, дори за по-малко часове от обикновенно, защото тялото ми беше смяло хранта докато съм буден и когато спя тялото ми вкарваше цялата енергия в почивка. Също така забелязах, че когато ям 1 на ден тялото ми изхожда по-малко количество храна. Да, това е нормално, защото ям по-малко, но освен това тялото ми абсорбираше почти всичката храна. (по-точно използваше всичко от храната преди да я изкара)
Буквално с по-малко, получавах повече!

През този преод на 3 седмици с ядене по 1 на ден се бях напушил 3 пъти, като единият път беше през интервал 2 седмици. Ефекта от напушването беше много по-голям. Обаче, като се напушех веднага ми се прияждаше много на момента и за това пушех след яденето. Останових, че рецепторите до толкова ми се бяха изострили, че вече освен ароматите на тревата усещах и вкуса на пушека, все едно пушек от цигара и дори по някакъв начин ми беше неприятен самият вкус на дим. Но напушех ли се ефектите бяха много по-силни, много по-дълги и много по-приятни.

П.П По време на глада физическите движения и медитацията ми се отразиха много добре. Моето не професионално мнение е, че по време на глад физическите натоварвания и медитацията са задължителни! Но това е мое лично мнение.
П.П2 Човечеството не трябва да има здравословните проблеми, които има! Обеден съм, че с определени техники, човек може да се излекува от много заболявания, а също така да забави стареенето си. Също така не е нужно да се ядът животински продукти за да бъде сит и здрав човека. Човек може да е здрав физически и психически и от растителна храна.
П.П3 Глада ме накара да се замислям, какво ли се е случвало в тялото и главата на нашия спасител Иисус Христос, когато е постил 40 дни и 40 нощи без храна и вода. Дали е смирил плътта си и е извисил Духа си в служение за Бога?
Никъде в Библията не пише, че Бог изисква това от нас("обикновенните хора") глад и жажда 40 дни и 40 нощи. Това е опасно за здравето и малцина биха оцеляли след такова изпитание. Все пак ние не можем да се сръвняваме с въплащението на Божият Дух на Земята. (Иисус Христос) В Библията са описани само три примера на хора, които са успявали да издържат 40 дена пост (Моисей, Илия и Исус Христос) което само по себе си показва, колко е трудно това.
40 дни и нощи е огромен период от време без храна и вода, и само наистина по свръхестествен начин едно тяло би могло да оцелее по време и след самият пост, но Иисус е вярвал, че Бог отулява глада и жаждата му.

Като прибавим това, че днешните хора сме много по-изнежени и по-крехки, то смятам, че един такъв пост за 99.99% би бил пагубен или с катастрофални ефекти върху здравето. Освен това при постенето проблема идва след това при захранването като именно там много хора се провалят и си навличат сериозени здравословни проблем или смърт. Не може 10 дена да не си ял нищо и после изведнъж да се наядеш с кебапчета и пържоли (това 100% смъртоносно). Правило в постенето е, че колкото дена не си ял, толкова дена трябва да правиш захранка (сокчета, но не купешки, а истински натурални домашни сокове, чайове, каши и много лека храна, която да се сдъвква много добре, никакво преяждане, никакво месо и т.н.). Иначе може да се стигне до много опасни последствия.

На пследно място, но не по важност: Не ви съветвам да гладувате. Не съветвам никой да пости дори 1 ден. Гладуването крие свойте рискове за здравето, особено ако не е направено правилно. Също така глада не влияе добре на всеки един организъм. Има хора на които им се отразява добре и на такива които им се отразява зле, при различните хора се отразява по различен начин. Примерно бременни или кърмещи жени не трябва да постят, както и хора болни от някой заболявания! Ако някога решите да гладувате, преди да гладувате се консултирайте с вашият лекар или фармацефт. Просто исках да ви споделя моят опит , както и опита на съпругата ми с гладуването. На определени моменти дали от глад или поради други причини получавах халюцинации и видения на енергии в Природата.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Аз наблюдавам доста безотговорно отношение на младите родители към семейството и децата им в днешно време(поне на повечето).Особено където участва и наркоман.Но и сред привидно нормални семейства(всичко е привидно,а какви тайни крият хората).Постоянно се разделят,правят по едно дете и после решават,че не ги кефи да седят с една жена/мъж,искат да си живеят живота и тн….И ей така с лека ръка изчезват,все едно са на 17.....При повече от половината клас на моето дете родителите са разделени,имат нови партнъори,нови деца от друг баща и аз наблюдавам какъв стрес е това за децата,те ми споделят също така много неща.А и за мен шумно изразявана на всеослушание,но фалшива любов(думи,преструвки ,целувки ако са кухи,даже аз предпочитам да ми ги спестят) е много по-зле от прикрита ,но истинска обич.Който както му идва отвътре,така да я изразява(аз мисля,че когато те обичат все пак се разбира и без думи, по-мъдри от мен са казали"не се ли разбира без думи...и с думи няма да се разбере"),но да я има истинска вътре в себе си!Тя ще си се изрази през неговото същество....Фалшът е пищен на външно изразяване,но за какво ни е:)За съжаление наблюденията ми показват,че все повече липсва разбирателсво и много лесно решават младите семейства да си теглят една....за щяло и нещяло.А и отравят междувременно в караници атмосферата на детето,то става нервно,изобщо ефекта върху децата(те са по-чувствителни от възрастните) е видим.Не искам да кажа като по комунизма мъжо ти те бие,но ти седиш "заради децата",това съм го виждала при мои роднини(във връзка с харм редукшъна-те всички бяха ужасни пияници)и също не го намирам за адекватно.Аз като малка не съм искала да ме гушкат толкова,но да си говорим както по филмите майките и дъщерите или бащите и дъщерите-дълбокомислено хахаИли нашите да са хипари купонджии хехех А то "кво става в училище?""Дай 10 лева,че излизам":)Няма съвети,няма напътствия,мен това повече ми е липсвало и разбиране,иначе са ме гушкали порядъчно:)
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 09 Яну 2019, 11:20 Аз наблюдавам доста безотговорно отношение на младите родители към семейството и децата им в днешно време(поне на повечето).Особено където участва и наркоман.Но и сред привидно нормални семейства(всичко е привидно,а какви тайни крият хората).Постоянно се разделят,правят по едно дете и после решават,че не ги кефи да седят с една жена/мъж,искат да си живеят живота и тн….И ей така с лека ръка изчезват,все едно са на 17.....При повече от половината клас на моето дете родителите са разделени,имат нови партнъори,нови деца от друг баща и аз наблюдавам какъв стрес е това за децата,те ми споделят също така много неща.А и за мен шумно изразявана на всеослушание,но фалшива любов(думи,преструвки ,целувки ако са кухи,даже аз предпочитам да ми ги спестят) е много по-зле от прикрита ,но истинска обич.Който както му идва отвътре,така да я изразява(аз мисля,че когато те обичат все пак се разбира и без думи, по-мъдри от мен са казали"не се ли разбира без думи...и с думи няма да се разбере"),но да я има истинска вътре в себе си!Тя ще си се изрази през неговото същество....Фалшът е пищен на външно изразяване,но за какво ни е:)За съжаление наблюденията ми показват,че все повече липсва разбирателсво и много лесно решават младите семейства да си теглят една....за щяло и нещяло.А и отравят междувременно в караници атмосферата на детето,то става нервно,изобщо ефекта върху децата(те са по-чувствителни от възрастните) е видим.Не искам да кажа като по комунизма мъжо ти те бие,но ти седиш "заради децата",това съм го виждала при мои роднини(във връзка с харм редукшъна-те всички бяха ужасни пияници)и също не го намирам за адекватно.Аз като малка не съм искала да ме гушкат толкова,но да си говорим както по филмите майките и дъщерите или бащите и дъщерите-дълбокомислено хахаИли нашите да са хипари купонджии хехех А то "кво става в училище?""Дай 10 лева,че излизам":)Няма съвети,няма напътствия,мен това повече ми е липсвало и разбиране,иначе са ме гушкали порядъчно:)
Напълно съгласен съм с теб. Аз самият съм дете на разведени родители и голяма част от приятелите ми са с разведени/разделени родители. Нашите поне се разделиха и спряха да се карат, защото видях и другото да живеят заедно хората "заради децата", да спят в отделни стаии и да се карат пред хората. Атмосфера в която родителите се карат е пагубна за детето да ги слуша как се карат и да ги гледа как се бият и как се гонят. (казвам го от личен опит - МНОГО Е ГАДНО и ми причини травми) В нашето семейство баща ми беше курвар, а майка ми си имаше други проблеми по това време на главата. Ама като казвам курвар от най-долните курвари, с мотото "кьораво,куцо сакато бройката е злато", защото с която и жена да се запознае се опитваше да я свали (било то обвързана или не), а интересното беше, че много голям% му вързваха въпреки, че знаеха, че е курвар. То и дядо ми беше курвал така, че ви е ясно от къде го е видял баща ми. (баща ми лош пример ми даде с курвалъка) В тинейджърските си години и аз бях курвар... даже по някакъв начин се срамувам от това. Обаче, когато се запознах със съпругата ми нещата се промениха. Всъщност още от преди това се бях покротнал и чаках да ме намери любовта и жената с която искам да създам семейство. Как да ви кажа, вече се обеден, че 1 жена на човек му стига и че няма нужда човек от изневери. Така страстно се любим с обич със съпругата ми, че с която и друга да спя ще е като да съм с надуваема кукла или статуя.

Nofap - без самозадоволяване. Спирането на самозадоволяването(чикий, масторбиране и т.н.) дава воля, физическата и психическа сила, време, енергия, фокусираност и изменя хормоните в тялото ни, като ни превръща в алфа индиви и ни прави по-успешни.
В този ред на мисли искам да ви споделя нещо, колкото и срамно да е това, и колкото и голямо табу да е. Като тийнейджър много се самозадоволявах и това ми харесваше, но много ме изцеждаше, защото го правех доста често (по няколко пъти на ден) или когато ми беше скучно, или когато исках "да отлабя" напрежението, или когато исках да се "наградя", но това буквално ми вземаше енергийката. Правех го дори, когато бях във връзки с жени и въпреки, че правех по няколко пъти на ден секс с тях, пак ми доставяше удоволствие да се самозадоволям. Дори бих казал, че в един момент бях пристрастен защото го правех всеки ден по няколко пъти на ден и най-странното беше, че това ме караше да се чувствам като парцал, защото нямах никаква физическа и психическа енергия, както и не можех да свърша нищо, защото не бях фокусиран. Усетих, че имам проблем и някак успях да го правя много рядко, но продължих да го правя от време на време.

Запознах се със съпругата ми, бяхме гаджита, а след това се оженихме. Правихме постоянно секс по няколко пъти на ден и въпреки това от време на време се самозадоволявах, като маймунка :D (срам ме е ама ще ви разкажа, вече съм почнал). Обаче самозадоволяването намаляваше сексуалноо ми желание за секс. Секса стана по-вдървен и скучен, и причината беше в мен.
Започнах да забелязвам, че навсякъде е пълно с голи снимки на жени(не говоря за порно сайтовете) и това почна по няаккъв начин да ме отвръщава. Отварям вестник "фТелеграФ" и на 3 ст., както и на пред последните е пълно с голи жени. Отварям "тъпото-уебкафене" или друг сайт и е пълно със статии и снимки на голи жени. Голотата беше навсякъде, а не само в порно сайтовете и някакси това ме отврати. Спрях да ползвам тези сайтове (направо ги блокирах), както и тези вестници на "пРасчко", но спрях и да посещавам порно сайтове. Абе почнах да избягвам порнографията/порното, защото беше на всякъде, не само по порносайтовете, а дори и на улицата. Младите момичета бяха почнали да се обличат, като курви с поли дето им излизат пу...е, деколтета дето всичко показват, грим дето ако се изкъпят ще потече боя... абе отвратих се много, направо ми стана нещо чак ми накърти., тези момичета дори не ме възбиждаха. Започнах да избягвам порното и да "пазя" съзнанието си чисто от порно. Аз и преди си бях странен, че се възбуждах от интелекта, но това е друга тема...
Спрях порното и всичко свързано с голотата умишлено, защото беше навсякъде. Какво стана?
След като спрях да гледам порно и да се самозадоволявам секса със съпругата ми стана феноменален (преди това беше хубав и приятен). Почнаха най-елементарни неща, да ме побъркват като да я галя с ръка по кожата на гърба или по краката, а за другите неща да не говорим. Почна много повече да ми харесва да си играя с тялото й, както и да я прегръщам по време на акт... неща, които в малко порнофилми ще видите. Порното дава изкривена представа за половият акт, както и за отношенията между мъжа и жената.

В един момент осъзнах, че порното "изпилява" рецепторите и че дори ни "манипулират" с тази всичка голота, и че порнография на всякъде, защото вече не е само в порносайтовете, а както коментирах е дори в обикновенните вестници (хартиени или екетронни), както и по улиците.
В този момент осъзнах, че чрез самозадоволяването си източвам серотонина и куп други вещества в тялото, което отслабва физическата и психическата ми сила, а и волята.

След като спрях да се самозадоволявам волята ми стана много по-силна. Другото, което забелязах беше, че и другите хора (които не заеха "моята малка тайна" ) реагират на мен по друг начин, защото явно и хормоните и феромоните в тялото ми се бяха изменили. Все едно бях станал по-алфа. Поведението ми се промени, мисълта се избистри, а и околните почнаха по друг начин да реагират спрямо мен (в реалният живот). Мъжете (приятели или непознати от мъжки пол) не искаха да ми оспорват неща, дори от най-елементарен характер. Напълно непознати жени по улицата започнаха да ме заговарят и да флиртуват с мен. Сами ме заговаряха докато си стоях на спирката и чаках автобуса или докато се разхождах, жените сами се опитваха да ме "свалят"( да флиртуват с мен).
Колкото повече време минаваше от последното ми самозадоволяване, толкова по-силни ставаха ефектите. Включително бях много по енергизиран, много тонизиран, не чувствах така умора, мисълта ми течеше по-бистро и куп други неща. От този момент на татък си казах до тук бях със самозадоволяването! Ако искам удоволствие правя секс със съпругата ми, а това по някакъв начин заздрави брака ни. Превърнах се от чикиджия в сексуален хищник спрямо съпругата ми, което се хареса на съпругата ми. Секса придоби ново ниво в нашето семейство, при това в чисто съзнание. Освен това започнахме да правим "специални моменти" , като от време на време експериментираме със секс на различни субстанции (трева, ЛСД и гъби) . Но дори и без никакви субстанции сега секса не е просто секс, а е любене, не мога да го обесня, но нещата станаха много по-страстни и нежни, и от двете страни.
След време научих, че много религии и кутури "забраняват" самозадоволяването, защото самозадоволяването отслабва волята и енергията на човек.

Това да спра да си "играя" със себе си и да гледам порно, е едно от най-хубавите неща, които направих за себе си и за връзката ми със съпругата ми и мога да го сръвня с отказването ми на цигарите! Спирането ми да се самозадоволявам ми дадоха воля, сила (физическа и психическа) и време, които можеш да насоча в други неща, примерно в земеделието или в нещо друго. Дори само от гледна точка на време си е загуба на време, а времето ни е най-ценният ресурс.

Напишете в интернет Nofap и ще видите много хора да споделят подобни резултати! Отказването от самозадоволяването променя живота към по-добро! Nofap работи!

Не съм се отказал от удоволствията в живота, просто спрях да се самозадоволявам и секса със съпругата ми стана уникален, плюс допълнителните ефекти (сила,издържливост, водя и т.н) от това да не си изцеждам допаминчето и енергията с чикий. Освен всичко останало съм разбрал колко много обичам жена ми и че нямам нужда от други жени освен нея. Как да ви кажа.... да съм с жена ми е, ми е по-хубаво от колкото с всичките ми сексуални партньорки взети заедно до сега. На мен ми стига да съм с една единственна жена, а именно с моята съпруга. Тя ме прави щастлив във всяко едно отношение.

Силно съветвам всички, които се самозадоволяват да спрат да го правят и да приемат предизвикателството да не го правят за известен период от време, защото това ще придаде светлина и колорит не само в сексуалният им живот, а в живота им като цяло. Въздържанието от самозадоволяване дава невероятна сила и енергия. Пробвайте и ще видите! Поставети си срок сами (14 дни, 30 дни, 90 дни, или повече... почнете с малък срок и увеличавайте срока). Ще видите, че ще ви хареса да не се самозадоволявате.

П.П Спира се от раз! Това да гледам малко днеска и да не си "играя" не работи и се връщаш на зад. Трябва от раз(от веднъж) да се откажеш и да кажеш стига. Без да гледаш на зад. Без да търсиш в нета и т.н. . Спираш от веднъж със самозадоволяването и ставаш нов човек.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Стига съм ви говорел за самозадоволяване, да се върнем към Real Shit ( DMT - Молекулата на Душата) !

Всички сте чували или чели за хора, които са имали близки срещи със Смъртта и са изпада ли в "клинична смърт", било то заради операция, или някаква случка, която е застрашила живота им. След като се върнат от "клинична смърт" тези хора разказват странни неща, като че са видяли целият живот на филм, че са видяли тунел (хипер пространството), Твореца, Ангели, светлина, и куп други такива странни неща. В задържащите се моменти, преди да умрете, тялото ви освобождава DMT. Същото лекарство, което те кара да мечтаеш. Същото лекарство се намира във всяко живо растение, животно и човек. Това не е еволюционен трик, за да ви накара да оцелеете. Вашето тяло избира да пусне този наркотик сега, защото вярва, че съдбата ти е твърде мрачна, за да разбереш. Така мечтаеш. Сънуваш, че всичко ще бъде наред. Сънуваш, че нищо не се е случило. В този момент тялото ти седи срещу теб. Тялото ви казва, че "изглежда този път няма да успеем." Седите около огъня и си спомняте миналото, преди отново да се разпръснете обратно към атомния етер на безкрайната енергия. Вашето тяло прави това, защото те обича. Никога не сте срещали човек като тялото си. Вашето тяло е било с вас всеки ден, в добро и лошо. Тялото ти дори държи дневник от живота ти, издълбан в белези. Миглите ти винаги избърсват сълзите от очите ти.
Защо хората наричат ДМТ-то Молекулата на Душата?

След 1 единственна дръпка ДМТ от лулата, ефекта беше мигновенен, с издишането реалността деградира и душата ми напусна тялото ми, като душата ми излетя в Космоса на другото Измерение. "Умрях" и сре преродих, върнах се по-силен и по-добър, а с мен се върна и Душата ми. Усещам и виждам душата си, виждам и вашите Души.
Стъклена лула и "кристал" с ДМТ в нея
Стъклена лула и "кристал" с ДМТ в нея
DMT1-min.JPG
DMT2-min.JPG
DMT3-min.JPG
DMT4-min.JPG
DMT5-min.JPG
dmt9-min.jpg

Готови или не, настъпи Духовен Ренесан. Хората си Отварят Очите! Светът се събужда! Всеки ден хората имат духовни пробуждания. Ние сме вечни души, които имат човешки опит. Печатите на Земята са отворени и енергийните ограничения са отпаднали, невъзможното става възможно с цел духовната и физическа еволюция на хората. Земята умира, човечеството се самоунищожава и деградира, и Твореца го разбира това все пак е част от Природата и това е неговият естетвеният отговор, като Природа. Шаманите от Амазонка тръгнаха на своята мисия по Света да "просветляват" хората, защото хората разрушиха свещената им гора и унищожиха безценни хора, животни и растения заради едни "материални илюзии - парите". Шаманите от Амазонка поеха своят път за да спрът хората да разрушават Природата и да ги накарат влязат във връзка с Природата и Земята. За да спрат хората да се нараняват един друг и да започнат да се обичат, като братя и сестри, каквито всъщност са, защото всички сме деца на Твореца(без изключение). Шаманите от Амазонка поеха своята мисия за по-добро бъдеще и по-голяма осъзнатост на хората, и показват, че пътя е не-агресията, че пътя е Любовта, не само към хората, а към животните. Не може да има Мир на Света, докато няма Мир на масата ни

ДМТ-то няма нищо общо с другите дроги, нито с Канабиса, нито с амфетите (кви амфети бе брат :D ), нито с пико, бонбони, нито с гъбите, трюфелите, ЛСД-то или нещо друго. Не случайно ДМТ–то го наричат молекулата на душата, защото направо разкръсва оковите на физическият Свят и ви показва за момент енегийният. Всички хора усещат, че има нещо повече от физическият свят, но не могат да разберат какво.... е има някой които усещаш и виждат енергийния свят (дори и без употреба на вещества).

ДМТ не може да бъде засечено от тестери за наркотици, няма как да бъдете засечени, че сте го употребявали, няма такъв тестер дето отчете, че сте под въздействието или, че сте ползвали ДМТ преди няколко дни. Все пак ви имате постоянно ДМТ в мозъка си ;) Как нещо може да е забранено от закона....нещо което всеки един човек има, както и всяко едно животно и растение.

1 единственна дръпка ме стрещна със Създателя Творец (Извънземен Ангел Елф или като искайте го наричайте). 10 минути в другото измерение ми се сториха като век и като миг едновременно. Обаще ще ви кажа, че Шаманите в Амазонка са научавали за лечебните растения, като са се опитвали да лекуват болни с тях. Включително амазонските шамани са научили за поста, за храната, както и за лиани. Давали са живота си, като са експериментира ли със себе си за да намерят лек и спасение за другите. Същите тези амазонски шамани са измислили Ауяската и са останловили, че ако ползват определени растения (прмерно Banisteriopsis caapi), които действат като инхибитор и подтиска определени вещества в тялото на човек, което прави трипа по-силен, по-продължителен и интензивен. След правилните шамански ритуали вместо трип от 10 минути човек получава трип от 4 часа. Ако ДМТ е 10 минутен трейлър то ДМТ с инхибитор (или Ауяска) е 4-ри часов "Филм" .

DMT (N,N-Dimethyltryptamine) е най-силният халюциноген на Земята и причинява изключително мощни халюцинации. DMT се използва като лекарство хиляди години. Използва се като лекарството и част от шамански ритуали в Южна Америка.
Основният ефект на ДМТ е психологически, с интензивни зрителни и слухови халюцинации, еуфория и изменено чувство за пространство, тяло и време.
Много потребители описват дълбоки, променящи живота преживявания като посещаване на други светове, разговори с чужди същества, известни като "ДМТ елфи" и тотални промени в възприемането на идентичността и реалността.
Когато се пуши DMT то произвежда кратки, но интензивни визуални и слухови халюцинации, които са описани от потребителите като алтернативна реалност, отвъд Света или опит близо до смъртта.

В сравнение с други психеделични лекарства, като LSD и магически гъби, любителите на ДМТ смятат, че той има най-нисък профил на странични ефекти.

Възможните странични ефекти на ДМТ включват:

повишена сърдечна честота
повишено кръвно налягане
болка в гърдите или стягане
възбуда
разширени зеници
бързи ритмични движения на окото
виене на свят

В зависимост от индивидуалния потребител, опитът на DMT може да варира от изключително вълнуващо до преобладаващо плашещо. Опитът може да бъде толкова силен, че потребителите могат да имат трудности при обработката и интегрирането на "пътуването" в реалния им живот.

Психичните странични ефекти могат да се задържат в продължение на много дни или седмици след поглъщане на лекарството.

DMT е структурно свързан с невротрансмитерния серотонин и поради това състоянието, наречено серотонинов синдром, е потенциално смъртоносен риск за здравето, свързан с неговото използване. Индивидите, приемащи антидепресанти, са изложени на най-висок риск за това усложнение. DMT не трябва да се комбинира с други лекарства !

Серотонинов синдром се появява, когато тялото натрупва прекомерно количество серотонин. Състоянието често е причинено от приемането на комбинация от различни лекарства.

Твърде много серотонин в организма може да доведе до редица временни симптоми, като:

възбуда
объркване
високо кръвно налягане
загуба на мускулна координация
главоболие

При по-високи дози, DMT може да причини гърчове, дихателен арест и кома.

DMT може да има сериозни неблагоприятни последици за потребители с вече съществуващи психологически проблеми или психично заболяване, като шизофрения.

Поради ограничените данни от проучванията, не е известно, че DMT причинява физическа зависимост или пристрастяване, въпреки че често употребяващите рекреация могат да развият психологическо желание за лекарството. За разлика от други халюциногени, употребата на DMT не предизвиква толерантност към лекарството. Няма кростолеранс и реално 1 час след като си употребил ДМТ, можеш отново да го вземеш и да се "изтреляш горе", обаче на дали ще искаш :D. Такива мощни трипове изцеждат психически и физически, а и дават толкова много информация за размисъл, че ти трябва време преди да искаш отново да го ползваш. Всъщност ти трябва и опит (да четеш книги, да научиш нови неща преди да го правиш). Аз лично повече не смятам да употребявам ДМТ или други халюциногенни.

Въпреки че не се счита за пристрастяваща субстанция, DMT има редица рискове за здравето, може да предизвика ужасяващи халюцинации и може да доведе до психологическа зависимост. (явно им харесват общуването с Твореца) Така, че е много опасно да не попаднете в кръговрата на психическа зависимост към ДМТ (да искате да летите в Космоса и да проучвате цивилизации в другото измерени)
Трейлър на филма DMT - Молекулата на душата

Целият филм го има в нета с български превод.

Трип на ДМТ е като удар от светкавица за Съзнанието. Такова изживяване не е за всеки и крие своите рискове.
Не ви съветвам да пробвате ДМТ! По-точно не пробвайте DMT (N,N-Dimethyltryptamine)!
Аватар
Grystifan
Градинар
Градинар
Has thanked: 138 times
Been thanked: 72 times

Сега ди ви разкажа за една дрога която наистина много ми хареса не че имам много опит няколко пъти съм го правил пушене на кокаин. Тва беше супер яката работа това лято с един приятел си взехме 1 грам кока и той вика знаеш ли колко по яко е да се пуши искаш ли да пробваш викам ми аре никога не бех пушил бели прахове :D та викам дай да видя кво е няма нищо общо с смъркането. извади лъжичка сложи сода и вода и го свари извади лулата и от първата дръпка просто чувството немога да го опиша уникално не е имало видения или нещо подобно но все едно се чувствах най-щастливият човек целият ми мироглед се промени всичко около мен изглеждаше по яко по красиво толкова ми беше яко че не исках да говоря с никой можех но не говорех просто се наслаждавах на чувството около мен и някак си всичко беше по различно и истинско лошото е че трябват много пари за пушене за смъркане с 1 грам 2ма човека цяла вечер си взимаме а на пушене свърши за 0 време а и приятелчето ми разказа че като го свариш бяга мешилката и остава чистата кока затова от 1 грам излиза примерно 0,4 0,5 но иначе на лула го пушехме от 2 дръпки държи 10-15 мин и така на всеки 10-15 мин по дръпка. :D
FUCK THE SYSTEM :) :bong: :bong:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

firstcitizen написа: 10 Яну 2019, 12:45 Стига съм ви говорел за самозадоволяване, да се върнем към Real Shit ( DMT - Молекулата на Душата) !

Всички сте чували или чели за хора, които са имали близки срещи със Смъртта и са изпада ли в "клинична смърт", било то заради операция, или някаква случка, която е застрашила живота им. След като се върнат от "клинична смърт" тези хора разказват странни неща, като че са видяли целият живот на филм, че са видяли тунел (хипер пространството), Твореца, Ангели, светлина, и куп други такива странни неща. В задържащите се моменти, преди да умрете, тялото ви освобождава DMT. Същото лекарство, което те кара да мечтаеш. Същото лекарство се намира във всяко живо растение, животно и човек. Това не е еволюционен трик, за да ви накара да оцелеете. Вашето тяло избира да пусне този наркотик сега, защото вярва, че съдбата ти е твърде мрачна, за да разбереш. Така мечтаеш. Сънуваш, че всичко ще бъде наред. Сънуваш, че нищо не се е случило. В този момент тялото ти седи срещу теб. Тялото ви казва, че "изглежда този път няма да успеем." Седите около огъня и си спомняте миналото, преди отново да се разпръснете обратно към атомния етер на безкрайната енергия. Вашето тяло прави това, защото те обича. Никога не сте срещали човек като тялото си. Вашето тяло е било с вас всеки ден, в добро и лошо. Тялото ти дори държи дневник от живота ти, издълбан в белези. Миглите ти винаги избърсват сълзите от очите ти.

След 1 единственна дръпка ДМТ от лулата, ефекта беше мигновенен, с издишането реалността деградира и душата ми напусна тялото ми, като душата ми излетя в Космоса на другото Измерение. "Умрях" и сре преродих, върнах се по-силен и по-добър, а с мен се върна и Душата ми. Усещам и виждам душата си, виждам и вашите Души.
DMT-min.JPG
DMT1-min.JPG
DMT2-min.JPG
DMT3-min.JPG
DMT4-min.JPG
DMT5-min.JPG
dmt9-min.jpg

Готови или не, настъпи Духовен Ренесан. Хората си Отварят Очите! Светът се събужда! Всеки ден хората имат духовни пробуждания. Ние сме вечни души, които имат човешки опит. Печатите на Земята са отворени и енергийните ограничения са отпаднали, невъзможното става възможно с цел духовната и физическа еволюция на хората. Земята умира, човечеството се самоунищожава и деградира, и Твореца го разбира това все пак е част от Природата и това е неговият естетвеният отговор, като Природа. Шаманите от Амазонка тръгнаха на своята мисия по Света да "просветляват" хората, защото хората разрушиха свещената им гора и унищожиха безценни хора, животни и растения заради едни "материални илюзии - парите". Шаманите от Амазонка поеха своят път за да спрът хората да разрушават Природата и да ги накарат влязат във връзка с Природата и Земята. За да спрат хората да се нараняват един друг и да започнат да се обичат, като братя и сестри, каквито всъщност са, защото всички сме деца на Твореца(без изключение). Шаманите от Амазонка поеха своята мисия за по-добро бъдеще и по-голяма осъзнатост на хората, и показват, че пътя е не-агресията, че пътя е Любовта, не само към хората, а към животните. Не може да има Мир на Света, докато няма Мир на масата ни

ДМТ-то няма нищо общо с другите дроги, нито с Канабиса, нито с амфетите (кви амфети бе брат :D ), нито с пико, бонбони, нито с гъбите, трюфелите, ЛСД-то или нещо друго. Не случайно ДМТ–то го наричат молекулата на душата, защото направо разкръсва оковите на физическият Свят и ви показва за момент енегийният. Всички хора усещат, че има нещо повече от физическият свят, но не могат да разберат какво.... е има някой които усещаш и виждат енергийния свят (дори и без употреба на вещества).

ДМТ не може да бъде засечено от тестери за наркотици, няма как да бъдете засечени, че сте го употребявали, няма такъв тестер дето отчете, че сте под въздействието или, че сте ползвали ДМТ преди няколко дни. Все пак ви имате постоянно ДМТ в мозъка си ;) Как нещо може да е забранено от закона....нещо което всеки един човек има, както и всяко едно животно и растение.

1 единственна дръпка ме стрещна със Създателя Творец (Извънземен Ангел Елф или като искайте го наричайте). 10 минути в другото измерение ми се сториха като век и като миг едновременно. Обаще ще ви кажа, че Шаманите в Амазонка са научавали за лечебните растения, като са се опитвали да лекуват болни с тях. Включително амазонските шамани са научили за поста, за храната, както и за лиани. Давали са живота си, като са експериментира ли със себе си за да намерят лек и спасение за другите. Същите тези амазонски шамани са измислили Ауяската и са останловили, че ако ползват определени растения (прмерно Banisteriopsis caapi), които действат като инхибитор и подтиска определени вещества в тялото на човек, което прави трипа по-силен, по-продължителен и интензивен. След правилните шамански ритуали вместо трип от 10 минути човек получава трип от 4 часа. Ако ДМТ е 10 минутен трейлър то ДМТ с инхибитор (или Ауяска) е 4-ри часов "Филм" .

DMT (N,N-Dimethyltryptamine) е най-силният халюциноген на Земята и причинява изключително мощни халюцинации. DMT се използва като лекарство хиляди години. Използва се като лекарството и част от шамански ритуали в Южна Америка.
Основният ефект на ДМТ е психологически, с интензивни зрителни и слухови халюцинации, еуфория и изменено чувство за пространство, тяло и време.
Много потребители описват дълбоки, променящи живота преживявания като посещаване на други светове, разговори с чужди същества, известни като "ДМТ елфи" и тотални промени в възприемането на идентичността и реалността.
Когато се пуши DMT то произвежда кратки, но интензивни визуални и слухови халюцинации, които са описани от потребителите като алтернативна реалност, отвъд Света или опит близо до смъртта.

В сравнение с други психеделични лекарства, като LSD и магически гъби, любителите на ДМТ смятат, че той има най-нисък профил на странични ефекти.

повишено кръвно налягане
възбуда
разширени зеници
виене на свят

В зависимост от индивидуалния потребител, опитът на DMT може да варира от изключително вълнуващо до преобладаващо плашещо. Опитът може да бъде толкова силен, че потребителите могат да имат трудности при обработката и интегрирането на "пътуването" в реалния им живот.

Психичните странични ефекти могат да се задържат в продължение на много дни или седмици след поглъщане на лекарството.

DMT е структурно свързан с невротрансмитерния серотонин и поради това състоянието, наречено серотонинов синдром, е потенциално смъртоносен риск за здравето, свързан с неговото използване. Индивидите, приемащи антидепресанти, са изложени на най-висок риск за това усложнение. DMT не трябва да се комбинира с други лекарства !

Серотонинов синдром се появява, когато тялото натрупва прекомерно количество серотонин. Състоянието често е причинено от приемането на комбинация от различни лекарства.

Твърде много серотонин в организма може да доведе до редица временни симптоми, като:

възбуда
объркване
високо кръвно налягане
главоболие

DMT може да има сериозни неблагоприятни последици за потребители с вече съществуващи психологически проблеми или психично заболяване, като шизофрения.

Поради ограничените данни от проучванията, не е известно, че DMT причинява физическа зависимост или пристрастяване, въпреки че често употребяващите рекреация могат да развият психологическо желание за лекарството. За разлика от други халюциногени, употребата на DMT не предизвиква толерантност към лекарството. Няма кростолеранс и реално 1 час след като си употребил ДМТ, можеш отново да го вземеш и да се "изтреляш горе", обаче на дали ще искаш :D. Такива мощни трипове изцеждат психически и физически, а и дават толкова много информация за размисъл, че ти трябва време преди да искаш отново да го ползваш. Всъщност ти трябва и опит (да четеш книги, да научиш нови неща преди да го правиш). Аз лично повече не смятам да употребявам ДМТ или други халюциногенни.

Въпреки че не се счита за пристрастяваща субстанция, DMT има редица рискове за здравето, може да предизвика ужасяващи халюцинации и може да доведе до психологическа зависимост. (явно им харесват общуването с Твореца) Така, че е много опасно да не попаднете в кръговрата на психическа зависимост към ДМТ (да искате да летите в Космоса и да проучвате цивилизации в другото измерени)

Трип на ДМТ е като удар от светкавица за Съзнанието. Такова изживяване не е за всеки и крие своите рискове.
Не ви съветвам да пробвате ДМТ! По-точно не пробвайте DMT (N,N-Dimethyltryptamine)!
Тва не ми трябва ,нали така и така си го имам в мозъка,за какво да го купувам хаха Освен това много са ми съмнителни тези странични продължителни ефекти,които се появяват цели седмици още?!когато съм си във физическия свят не искам изведнъж някви флашбеци,каквото става в космоса остава в космоса;)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

djpanda23 написа: 10 Яну 2019, 14:01 Сега ди ви разкажа за една дрога която наистина много ми хареса не че имам много опит няколко пъти съм го правил пушене на кокаин. Тва беше супер яката работа това лято с един приятел си взехме 1 грам кока и той вика знаеш ли колко по яко е да се пуши искаш ли да пробваш викам ми аре никога не бех пушил бели прахове :D та викам дай да видя кво е няма нищо общо с смъркането. извади лъжичка сложи сода и вода и го свари извади лулата и от първата дръпка просто чувството немога да го опиша уникално не е имало видения или нещо подобно но все едно се чувствах най-щастливият човек целият ми мироглед се промени всичко около мен изглеждаше по яко по красиво толкова ми беше яко че не исках да говоря с никой можех но не говорех просто се наслаждавах на чувството около мен и някак си всичко беше по различно и истинско лошото е че трябват много пари за пушене за смъркане с 1 грам 2ма човека цяла вечер си взимаме а на пушене свърши за 0 време а и приятелчето ми разказа че като го свариш бяга мешилката и остава чистата кока затова от 1 грам излиза примерно 0,4 0,5 но иначе на лула го пушехме от 2 дръпки държи 10-15 мин и така на всеки 10-15 мин по дръпка. :D
Това дефакто си е крек,нали?Тия са едни от най-гадно изглеждащите наркомани+дето викаш тия пари за тая глупост,скъпичко излиза.А ако се зарибиш набързо ще изчезне телевизора и компа и пак няма да се оправиш и за седмица.То на херцата като гледам как изпадат,дето е евтина....И това ако е приятел(ЧЕ),ама сигурно са му трябвали пари за партията.....:/И мешилката като е половината ….. :hookah:
Аватар
Grystifan
Градинар
Градинар
Has thanked: 138 times
Been thanked: 72 times

Да ти кажа честно незнам дали е точно крек някой казват че това е крек други че не аз си мисля че е точно това и при мен имаше нещо подобно като телевизора и компа ама реших да ви го спестя :D но заради хазарта съм изгубил доста повече но като цяло почвам да пораствам вече щом на нова година успях да се въздържа много хора ми редиха и не взех за амфетки говоря сега съм на 21 но на 18-19 вършех страшно много тъпотии ама наистина много то не бяха обири то не бяха заеми ... затънала работа но хазарта и дрогата заедно си вървяха щото никога не съм влязал в казино без да съм взимал нищо...но иначе повече не мисля никога да пуша кокаин това е за хора с мноооооооогоо пари.... :)
FUCK THE SYSTEM :) :bong: :bong:
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 10 Яну 2019, 14:19
firstcitizen написа: 10 Яну 2019, 12:45 Стига съм ви говорел за самозадоволяване, да се върнем към Real Shit ( DMT - Молекулата на Душата) !

DMT-min.JPG
DMT1-min.JPG
DMT2-min.JPG
DMT3-min.JPG
DMT4-min.JPG
DMT5-min.JPG
dmt9-min.jpg

повишено кръвно налягане
възбуда
разширени зеници
виене на свят

възбуда
объркване
високо кръвно налягане
главоболие

Тва не ми трябва ,нали така и така си го имам в мозъка,за какво да го купувам хаха Освен това много са ми съмнителни тези странични продължителни ефекти,които се появяват цели седмици още?!когато съм си във физическия свят не искам изведнъж някви флашбеци,каквото става в космоса остава в космоса;)
Аз не продавам и не предлагам нищо! Къде прочете нещо за покупки или продажби? Никъде няма такова нещо написано и няма и да прочетеш такива думи, защото в момента в които видя някой да предлага или продава нещо забранено аз лично ще го банна, а аз такива неща няма да напиша, защото това е против разбиранията ми! Ако допусна такова нещо да се напише, озачава да вървя срещу себе си и да нараня сам себе си. Аз съм тук за да ви забавлявам, както и да ви споделя моят опит с наркотиците и как съм си изкарал с тях, опит които на някой може да е полезен и да му спаси живота или разсъдъка. Дори ви казах: НЕ ви съветвам да пробвате ДМТ! По-точно не пробвайте DMT (N,N-Dimethyltryptamine)!

Аз пари за ДМТ не съм давал, да речем, че ДМТ-то ме намери безплатно. Ако не е трябвало да се случи нямаше да се случи. Явно Твореца е искал личен разговор с мен и ми предначертал съдбата така, че да имам опитност с ДМТ.
ДМТ-то е "божественно" гориво за "божественно" пътуване. Аз реално си дръпнах 1 дръпка, но наистина дозировката беше много голяма по всички критерии или по-точно свръхдоза ДМТ при това моят организъм е сравнително чист и с изострени рецептори, и съзнание чувствително към мечтаене. Колкото до трипа ми дали заради дозировката или друга причина не беше просто трип, а Break True трип.

В Тибет вярват, че продажбата на магически гъби е по-голям грях от убиство. За това от съседните села селяните разменят подаръци със шама, като те му подаряват волове, а шамана им подарява магически гъби.

КОЛКОТО И ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ТРИП С ДМТ, НЕ СТЕ! Молекулата на душата е от друга категория. Никой не е подготвен за трип с нея. Както казах тя е от друга категория и ефектите от нея са дори трудни за описване, а каму ли за разбиране.

Всичко което ви споделям е мое лично мнение продиктуване от личният ми опит с тези субстанции. Това означава, че дори и някой друг да употреби тези субстанции най-вероятно няма да има същото изживяване, като моето и че не е нужно да сте съгласни с всичко, което казвам. Това е така, понеже всяка дрога действа на всеки човек по различен начин, защото по някакъв начин химията в мозъка на всеки се различава.

Публикувай отговор

Обратно към “Harm Reduction - Намаляване на вредите от наркотиците”