Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Голям проблем
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Почват да се получават нещата! Трябва много да внимаваш с поливките, защото едното гъне листата. Получава се от влагата във въздуха, получава се от калнява почва, получава се от прекалено много вода и от азота . Общо взето най-често е признак, че трябва да се подобри или поливащата практика или да се подобри почвата, защото някъде е задържала вода или да се подобри вентилацията на помещението. Това завиване причинява съвсем леко забавяне на развитието на растението, ако се затвърди може да причини големи проблеми, но ако е съвсем леко, почти винаги отминава от себе си най-често, като се засуши леко и почти не забавя растението ако е овладяно на време.
В почвата кравешка оборска тор ли си добавял? Тя е много хубава, богата е на хранителни вещества и полезни повени бактерии, особено ако си я взел от сърцевината на купа, където е добре угнила. Но от мен да знаеш, че е хубаво да я преминаваш през сито, аз ползвах мрежа за пилци върху дървена рамка. Така вземаш най-финното и корена много по-лесно може да се развива през него и храни от него, а и отделяш ненужни неща, като корени и попови прасета. Също така е хубаво горният слой на саксията 1 шепа да я правиш по-бедна на хранитени вещества. Буквално там където тръгва семката 1 шепа да е по-бедна на хранителни вещества, това предпазва от изгаряне и много проблеми.
Успех с проекта
#БГКоноп
В почвата кравешка оборска тор ли си добавял? Тя е много хубава, богата е на хранителни вещества и полезни повени бактерии, особено ако си я взел от сърцевината на купа, където е добре угнила. Но от мен да знаеш, че е хубаво да я преминаваш през сито, аз ползвах мрежа за пилци върху дървена рамка. Така вземаш най-финното и корена много по-лесно може да се развива през него и храни от него, а и отделяш ненужни неща, като корени и попови прасета. Също така е хубаво горният слой на саксията 1 шепа да я правиш по-бедна на хранитени вещества. Буквално там където тръгва семката 1 шепа да е по-бедна на хранителни вещества, това предпазва от изгаряне и много проблеми.
Успех с проекта
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Fake написа: ↑23 Ное 2019, 14:38 положението малко се по закърпи, саксиите са облепени имаше доста корени на светло, температурата не надвишава 26, светлината е 24-0 свети единя панел. торовете пристигнаха и наторих веднъж според описанието в саѝта ако съм го разбрал правилно, сложих по 50 гр на 5 литра вода и коригирах пх до около 5, само от едната кутия сложих по 1гр на литър, в описанието на снимките ще напиша по колко съм взел. имам и приготвена смес с същите пропорции + една супена лажица на 5л меласа, сместа отлежава вече няколко дни. понеже нямах време да питам а положението беше зле такива сам ги забъркъл.
pH 5 е малко ниско , трябва да е между 5.5 -6.5
В троят начин на отглеждане 6.0 - 6.5 ще е най-добре.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Какъв е светлинния график ? Какви семена отглеждаш ?
#БГКоноп
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

Добре, нещата започват да стават все по-добре. Новите попълнения изглеждат добре. Имаш вече станция. Нормализирал си температурата и влагата ти е 45%, което е сравнително добре.
Съвета ми е да намалиш светлината на 18/6 . (18 часа светло и 6 часа тъмно) Да гледаш автоматици и те могат на 24/0, но това е много форсиран цъфтеж от които в момента не можеш да извлечеш максимума. Също така при форирания цъфтеж първо се изчерпват определени елементи. От опит ти казвам, че дори при цяла стая растения разликата в добива при автоматици 18/6 и 20/4 и 24/0 е почти нищожна. Не си заслужава усилията и труда, защото ще си спестиш много трудности.
За форсирана вегетация е добре, но и при нея е добре в един момент да се намали на 18/6.
Почвата, която ползваш пише, че е с 7,3 pH (+-0.5) Което е високо. Аз лично в тази почва не бих отглеждал коноп.
Следващият път наблегни на хубав почвен микс. Постарай се с него и освен, че ще ти спести много проблеми, а и добри резултати ще ти даде. Почвата е твоята основа.
Също така не ползай seedmafia. За същите пари за семки ще получиш много по-стабилни, добивни и силни сортове. Просто ще трябва да изчакаш още 2-4 дни за да пристигнат от чужбина. Семката е едно от най-важното нещо, защото тя е носителя на гена. Сега изгледай каквото имаш, но да знаеш за напред, че просто за същите пари за семки можеш да си вземеш много по-добри неща, а и бонус безплатни семки дават...
#БГКоноп
Съвета ми е да намалиш светлината на 18/6 . (18 часа светло и 6 часа тъмно) Да гледаш автоматици и те могат на 24/0, но това е много форсиран цъфтеж от които в момента не можеш да извлечеш максимума. Също така при форирания цъфтеж първо се изчерпват определени елементи. От опит ти казвам, че дори при цяла стая растения разликата в добива при автоматици 18/6 и 20/4 и 24/0 е почти нищожна. Не си заслужава усилията и труда, защото ще си спестиш много трудности.
За форсирана вегетация е добре, но и при нея е добре в един момент да се намали на 18/6.
Почвата, която ползваш пише, че е с 7,3 pH (+-0.5) Което е високо. Аз лично в тази почва не бих отглеждал коноп.
Следващият път наблегни на хубав почвен микс. Постарай се с него и освен, че ще ти спести много проблеми, а и добри резултати ще ти даде. Почвата е твоята основа.
Също така не ползай seedmafia. За същите пари за семки ще получиш много по-стабилни, добивни и силни сортове. Просто ще трябва да изчакаш още 2-4 дни за да пристигнат от чужбина. Семката е едно от най-важното нещо, защото тя е носителя на гена. Сега изгледай каквото имаш, но да знаеш за напред, че просто за същите пари за семки можеш да си вземеш много по-добри неща, а и бонус безплатни семки дават...
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

24/0 дава само допълнителна сметка за ТОК.
Следвай препорълките на firstcitizen и ще изкараш добра реколта.
Следвай препорълките на firstcitizen и ще изкараш добра реколта.
#БГКоноп
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

Как се развиват растенията? 
.png)