Sprout написа: ↑11 Яну 2019, 09:47
Нано им давах преди 5 дни - не знам колко разтвор се дава, но разделих пропорционално в 100мл вода и точно ми стигна за двете - дали е достатъчно?
Принципно им давам по схемата на Better Organix - 4-5капки/л Hydrate, 1ml/L k+amino и 2мл/л Bio Floret. Вече добавям 15мл/л кокосова вода и меласа - последната поливка беше само с кокосова и меласа.
Освен да вдигна флорета на 3мл/л?
Кот каза азот - във флорета би трябвало да има, но не знам дали е достатъчно (NPK 3-0-8)
Имам още initiate и bio veg - дали да поръчам още нещо на Better Organix?
Отделно имам и Bio Thrive Bloom на General Organics - ако е подходящо за помощен тор?
Щом си ги наторил до няколко дни ще луднат.
Сяра им трябва брат, сяра, а не азот, но щом искаш им дай еднократно Bio-Veg 2 мл/1 литър и Bio-iNitiate 2 мл/1 литър, като за последно. Можеш да смесиш заедно Veg с iNitiate и да ги дадеш комбинирано на 1 смес, към сместа добави и урина в пропорцията, която ти казах. (1 част урина : 30 части вода)
Водата задължително да е престояла за да няма хлор в нея.
Не вдигай Флорета на 3 мл! (рано е)
Кот казва азот, но за мен е проблема в сярата и им трябва урина(най-лесният и достъпен източник на сяра е твоята собствена урина). Защото в BOX торовете няма сяра, ама грам сяра няма!
Виж, че на листата им са им изгорени леко върховете от азотно изгаряне. (много начална фаза на азотно изгаря) Което да не те притеснява.
Потърси в google: sulfur deficiency cannabis