Премахната външна връзка. Използвай системата на сайта за да да качваш изображения.
Другите са над 3мб!!!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
White Widow SoG 100x100x200cm 600W HPS
- SativaLover
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 91 times
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
От скоро ограничението е 5 MB.Vetrushka написа: ↑20 Ное 2019, 21:33Снимките се качват директно във форума, единственото ограничение е, файла да е с големина от 3mb !SativaLover написа: ↑20 Ное 2019, 21:30 Напраи го снимките да се качват директно тук на форума , а не през външен сайт![]()
За да качиш файл - отваряш Full Editor & Preview и ще намериш бутона Прикачени файове точно под червените бутониSativaLover написа:щVetrushka написа: ↑20 Ное 2019, 21:33Снимките се качват директно във форума, единственото ограничение е, файла да е с големина от 3mb !SativaLover написа: ↑20 Ное 2019, 21:30 Напраи го снимките да се качват директно тук на форума , а не през външен сайт![]()
А , да, бе.. сега го видях това. Долу до Опции - Прикачени. Утре ще кача снимки от телефона, защото снимам с него, а на компа няма как да ги прехвърля (много е сложно) , може да спите спокойно другари.
Могат да се качват снимки до 5 мегабайта, като задължително трябва да триеш метаданните на снимите.
Удобен сайт който компресира (смачква) размера на снимите и трие автоматично метаданните.
https://compressjpeg.com/
- SativaLover
- Градинар

към 4 мб са...Грешка
Файлът е прекалено голям: IMG_20191120_220402.jpg

- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
4 мегабайтови снимки се качват безпроблемно чрез системата на форума.SativaLover написа: ↑20 Ное 2019, 22:55към 4 мб са...Грешка
Файлът е прекалено голям: IMG_20191120_220402.jpg![]()
Вече няколко пъти съм ти споделял за този сайт, които намаля размера на снимите и трие метаданните:
https://compressjpeg.com/
- SativaLover
- Градинар

Намалих ги на 2.5мб но пак дава някаква грешка, когато дам "вмъкни".
Премахната външна връзка. Използвай системата на сайта за да да качваш изображения.
Последно промяна от firstcitizen на 21 Ное 2019, 06:02, променено общо 1 път.
Причина: премахната външна връзка
Причина: премахната външна връзка
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Ай махайте го тоя ушев. Ще вика на водните листа baby leafs и ще гледа билки, ква е тя.
Тука трудно ще се класираш, момче.
Кво стана със снимките не разбрахме?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Ето какво качи
Снимката е направена вчера с Смартфон HUAWEI Y5 2018 DS DRA-L21 Date Time Original 2019-11-20 23:07:48
- SativaLover
- Градинар

Сега тъкмо завих една сативка и сядам да ти напиша коментар. Човек, повече няма да ти коментирам в дневника, нито в дневника на някой друг градинар от тук. Ще си коментирам само в моя дневник... затова съм го пуснал! За да не ревете пак, че ви спамя в дневниците. На мен не ми пука особено дали ще имам дневник тук или не. И без дневник пак ще си отгледам марата, защото вече за 52543 път гледам и съм спокоен, че няма какво да стане. Пък има и други форуми, макар и на други езици! Аз каквото съм искал съм го постигнал. Няма какво да ме спре да си отглеждам и да си пуша. Тук съм единствено защото сме много хора с еднакви идеи - ЛЕГАЛИЗАЦИЯ, ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ и т.н. ДА разменим мнение, предложения и идеи. НЕ търся помощ, но ако мога да помогна с нещо съм насреща.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑21 Ное 2019, 10:02 Ай махайте го тоя ушев. Ще вика на водните листа baby leafs и ще гледа билки, ква е тя.
П.С. Отивам да поливам, че сутринта пропуснах, а от снощи са за поливане.
Едит : Свалих снимките до 2 - 2.5мб .... довечера ще опитам да кача още някоя.
Забележката към теб беше, че си на всяка манджа мерудия и нямаш една качена снимка на твой проект!
- SativaLover
- Градинар

Отново същия проблем... когато дам "вмъкни" нищо не става и до там. 
.png)