Супер са си,просто може да понамалиш малко яденето,гроу и тн или да сипваш понякога в схемата една чиста вода за да си доизядат от предишно хранене ако се трупа.Схемата си е обща и е хубаво да се спазва така основно,но да се отчитат нашите условия,почва(защото и в нея ще да има отделно още храна),влажност,темп и големина на твоя конкретен съд.Тоест по таблица с една дума понякога може да се окаже повечко от необходимото при теб.Те тия био бизи не са пържачки,но все пак аз всичките ги почвам много по-леки(разреденки повечко или редувам с вода само) пък усилвам ако трябва.
И се раздвам,че идват все повече колежки да украсят форума ни:)
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Пожълтяваве ПОМОЩ!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
onzi
- Нов Градинар

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 5 times
Здравей,
И аз имах проблеми с наядени листа. Оказаха се гъсеници и малки бели мухички. От един комшия научих да слагам пепел от цигари върху повърхноста на пръста, без да докосва растението. Мисля, че имаше добър ефект. Също си взех и препарат за пръскане, но той може да се ползва преди растението да прави цветове, защото иначе ще си го пушиш и него. Огледай внимателно наядените листа отдолу, както и съседните. Ако си намериш гъсеници, огледай всичко много внимателно и ги премахни, за да не ти ядът листата.
Все пак НЕ съм експерт и е добре да поразпиташ по-опитните тук. Само споделям с какво и как съм се сблъскал.
Поздрави и успех !!!
И аз имах проблеми с наядени листа. Оказаха се гъсеници и малки бели мухички. От един комшия научих да слагам пепел от цигари върху повърхноста на пръста, без да докосва растението. Мисля, че имаше добър ефект. Също си взех и препарат за пръскане, но той може да се ползва преди растението да прави цветове, защото иначе ще си го пушиш и него. Огледай внимателно наядените листа отдолу, както и съседните. Ако си намериш гъсеници, огледай всичко много внимателно и ги премахни, за да не ти ядът листата.
Все пак НЕ съм експерт и е добре да поразпиташ по-опитните тук. Само споделям с какво и как съм се сблъскал.
Поздрави и успех !!!
.png)