Ъпдейт.
Ден 1-2 от покълване( да кажем 1ви ден)
Понамокрил съм ги малкичко, че бързо изпръхва влагата от кофичките.
Лампата бачка 18часа.
Чудя се като ги пресея и са още във вег няма да им е проблем да им пусна и хпс-то, нали?
Така или иначе няма да мога с една лампа да осветя всички саксии..
Снимка от днес.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Блатной дневник #2 ( LED + HPS)
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
-
kukuk
- Градинар

- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 24 times
АУЕ, четири страници семки разпукваш и дросел свързваш, смях. До края дневника ще стане 24 или 44 страници БЛАТнОй от спам 
Преполял си ги и лампата е далеч.
Добре, че другите ти се се вързвът на акъла

Преполял си ги и лампата е далеч.
Добре, че другите ти се се вързвът на акъла
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Да можеш да използваш HPS за растеж също. Само я сложи на правилното растояние от семената за да не ги изгориш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

1во - новобранец съм във вътрешно, а ѝ като цяло. Затова и се случва така, бях решил да направя възможно най-сбит и обобщителен, но от такива като теб се случва трудно.
2. Лампата е на 80-90см което принципно е ок, даже може и още да се вдигне. На колко ми препоръчваш да е?
3. Преполятите растения не клюмват ли когато се преполеят/засушат с малка разлика в стеблата на водните листа?
Благодаря.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1519 times
- Been thanked: 1272 times
2. Лампата е на 80-90см което принципно е ок, даже може и още да се вдигне. На колко ми препоръчваш да е?
600В около50-70 сантиметра. Зависи от условията, влага и т.н.
600В около50-70 сантиметра. Зависи от условията, влага и т.н.
completely mad
- Sofia Cannabis
- Градинар

"1во - новобранец съм във вътрешно, а ѝ като цяло. Затова и се случва така, бях решил да направя възможно най-сбит и обобщителен, но от такива като теб се случва трудно."
Колкото по-голям е дневника толкова по-добре. Първо ти ще получиш повече различни мнения, второ има много хора които само четат и не пишаш (ще помогнеш и на тях). Точно тези хора може да имат подобен проблем и може да намерят решение на проблема защото много хора са ти писали на теб.
Колкото по-голям е дневника толкова по-добре. Първо ти ще получиш повече различни мнения, второ има много хора които само четат и не пишаш (ще помогнеш и на тях). Точно тези хора може да имат подобен проблем и може да намерят решение на проблема защото много хора са ти писали на теб.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
kukuk
- Градинар

- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 24 times
АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑08 Ное 2019, 23:101во - новобранец съм във вътрешно, а ѝ като цяло. Затова и се случва така, бях решил да направя възможно най-сбит и обобщителен, но от такива като теб се случва трудно.
3. Преполятите растения не клюмват ли когато се преполеят/засушат с малка разлика в стеблата на водните листа?
Благодаря.
На мен ми е втори пост в Блатной тема, а на теб?
Колко да си новобранец, като ти е втори вътрешен проект?
Тези въпроси са толкова тъпи, че вместо да чакаш отговор от някой друг на който му се репчиш на всичкото отгоре и се оплакваш, че ти помага, и вместо да разтягаш теми, сам да си беше отговорил с 1 видео или 1 дума в търсачката. Ама те мързи и ти се чати, а не ти се чете. На всичкото отгоре си и агресивен.
Незнам как те търпят колегите. Явно са добри хора, щом въпреки отношението ти, ти помагат.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Sofia Cannabis
- Градинар

Изглеждат супер.
Колко време преди да смениш 12/12?
Колко време преди да смениш 12/12?
#БГКоноп
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

На мен ми се виждат май малки за 1 седмица, ддз.
Еми братленце принципно смятам около 25ти ден да се случат нещата, зависи. Ще преценя като станат на 20-25дни как изглеждат и ще взема решение на момента. Сега ще пробвам една техника която видях да направя по-малко разстояние между разклоненията. Не знам дали ще се получи защото трябва всеки ден да съм там.
Поздрави
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
.png)