Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Блатной дневник #2 ( LED + HPS)

Заключено
Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Ъпдейт.

Ден 1-2 от покълване( да кажем 1ви ден)

Понамокрил съм ги малкичко, че бързо изпръхва влагата от кофичките.
Лампата бачка 18часа.

Чудя се като ги пресея и са още във вег няма да им е проблем да им пусна и хпс-то, нали?
Така или иначе няма да мога с една лампа да осветя всички саксии..

Снимка от днес.
Прикачени файлове
IMG_20191106_122536.jpg
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
kukuk
Градинар
Градинар
Has thanked: 78 times
Been thanked: 24 times

АУЕ, четири страници семки разпукваш и дросел свързваш, смях. До края дневника ще стане 24 или 44 страници БЛАТнОй от спам :D

Преполял си ги и лампата е далеч.

Добре, че другите ти се се вързвът на акъла :D :hookah:
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Да можеш да използваш HPS за растеж също. Само я сложи на правилното растояние от семената за да не ги изгориш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

kukuk написа: 06 Ное 2019, 18:10 АУЕ, четири страници семки разпукваш и дросел свързваш, смях. До края дневника ще стане 24 или 44 страници БЛАТнОй от спам :D

1во - новобранец съм във вътрешно, а ѝ като цяло. Затова и се случва така, бях решил да направя възможно най-сбит и обобщителен, но от такива като теб се случва трудно.

2. Лампата е на 80-90см което принципно е ок, даже може и още да се вдигне. На колко ми препоръчваш да е?

3. Преполятите растения не клюмват ли когато се преполеят/засушат с малка разлика в стеблата на водните листа?

Благодаря.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1519 times
Been thanked: 1272 times

2. Лампата е на 80-90см което принципно е ок, даже може и още да се вдигне. На колко ми препоръчваш да е?

600В около50-70 сантиметра. Зависи от условията, влага и т.н.
completely mad
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

"1во - новобранец съм във вътрешно, а ѝ като цяло. Затова и се случва така, бях решил да направя възможно най-сбит и обобщителен, но от такива като теб се случва трудно."

Колкото по-голям е дневника толкова по-добре. Първо ти ще получиш повече различни мнения, второ има много хора които само четат и не пишаш (ще помогнеш и на тях). Точно тези хора може да имат подобен проблем и може да намерят решение на проблема защото много хора са ти писали на теб.
#БГКоноп
kukuk
Градинар
Градинар
Has thanked: 78 times
Been thanked: 24 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 08 Ное 2019, 23:10
kukuk написа: 06 Ное 2019, 18:10 АУЕ, четири страници семки разпукваш и дросел свързваш, смях. До края дневника ще стане 24 или 44 страници БЛАТнОй от спам :D

1во - новобранец съм във вътрешно, а ѝ като цяло. Затова и се случва така, бях решил да направя възможно най-сбит и обобщителен, но от такива като теб се случва трудно.

3. Преполятите растения не клюмват ли когато се преполеят/засушат с малка разлика в стеблата на водните листа?

Благодаря.

На мен ми е втори пост в Блатной тема, а на теб? :D
Колко да си новобранец, като ти е втори вътрешен проект?
Тези въпроси са толкова тъпи, че вместо да чакаш отговор от някой друг на който му се репчиш на всичкото отгоре и се оплакваш, че ти помага, и вместо да разтягаш теми, сам да си беше отговорил с 1 видео или 1 дума в търсачката. Ама те мързи и ти се чати, а не ти се чете. На всичкото отгоре си и агресивен.

Незнам как те търпят колегите. Явно са добри хора, щом въпреки отношението ти, ти помагат.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Ъпдейт.

Ден 6 от показване над почвата.

Полято с 1/2 доза коренов стимулатор.

Температура около 25°
Влагата варира 54%-60%

Снимките са от вчера.
Прикачени файлове
IMG_20191112_150227.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Изглеждат супер.
Колко време преди да смениш 12/12?
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Sofia Cannabis написа: 13 Ное 2019, 03:21 Изглеждат супер.
Колко време преди да смениш 12/12?
На мен ми се виждат май малки за 1 седмица, ддз.
Еми братленце принципно смятам около 25ти ден да се случат нещата, зависи. Ще преценя като станат на 20-25дни как изглеждат и ще взема решение на момента. Сега ще пробвам една техника която видях да направя по-малко разстояние между разклоненията. Не знам дали ще се получи защото трябва всеки ден да съм там.
Поздрави :)
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”