Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Запитване: Здравейте,с приятели си търсим подходящо място за хапване на гъбки. Ако знаете някое енергийно такова

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Kayra888
Been thanked: 1 time

:arrow: Енергийно място за хапване на гъби.
Валхала
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Kayra888 написа: 19 Сеп 2019, 14:44 :arrow: Енергийно място за хапване на гъби.
Валхала
Енергийното място е там където си ти. Ти самият и гъбите сте толкова уникални, че няма значение къде сте. Едни от най-силните и невероятни изживявания (трипове) съм имал в леглото ми или на дивана ми в нас, както и в градината ми. Буквално съм се наяждал с гъби или с други субстанции и съм си лягал в леглото на тъмно и тихо и съм си затварял очите. Когато не виждаш никакви образи и не чуваш нищо странично като звук не получаваш странични образи и информация, която мозъка ти да обработва и като заглушиш това даваш пълна свобода на съзнанието ти и то ти показва всичко. Туква виденията със затворени очи са най-мощни. Но много зависи от човека, от съзнанието, от дозировката, от начина на приема и от много други фактори, защото при по-големи дозировки с гъби може да получиш толкова силни видения, че няма значение дали си с отворени или затворени очи. Дори при определени ситуаци можеш да преминеш в другото измерение.

Да невероятно приятно е сред Природата да хапнеш ниска до средна дозировка гъби, защото това ти действа свързващо с Природата и ти показва невероятно красиви видения. Примерно лятото съм си лежал на кърпа на поляната в двора ми и съм виждал как едни зелени храсти ги поклаща вятъра и изведнъж от храстите тръгват форми на животни и растения, а след това храстите очертават формата на Шаман които ме поздравява с ръка, а от пръстите му поникват магически гъби.

Да, мястото оказва своето енергийно влияние, а в България и по Света има невероятно много красиви и енергийни места. На мен любими места ми са Родипите, Рила, Стара Планина и много други места. Общо взето на която и поляна да сте или в която и да е гора ще си изкарате добре и приятно. България е безгранично красива и силни енергийни центрове. Буквално тук сме благословенни с това, което имаме като Природа и култура.

Обаче подходящо време за ядене на гъби на открито е лятото, защото е топло и слънчево. Студа поради много причини не е препоръчителен по време на трип.

Аз обичам да ям гъби сам или максимум с 1--2 човека с мен. Защото другите ме разсейват, както и се притеснявам дали те си изкарват добре и не мога напълно да се потопя напълно в трипа. Също така по време на трип ти се свързваш с човека или хората с които си на едно енергийно ниво, все едно невидима ниша ви свързва. Много е интересно да изпиташ такъв тип връзка.

Съвети за Безопасност:
Все пак ако ще се наяждате с гъби няколко човека спазете някакви правила за безопасност. Бъдете с някой, които не е употребявал нищо и ще ви пази, но да знае какво ще правите и как да реагира при необходимост, както и да има телефон в него. Стойте далеч от водоеми, скали, пропасти, огън или места от където можете да паднете или да се нараните. На всеки гъбите влият по различен начин и въпреки че можете да употребите еднакви дозировки ефектите могат да са различни и по-сила и по-ефект върху различните хора. Вземете си нещо с което можете да си пуснете музика. (примерно телефон или блутулт колонка) Вземете си вода (обилно количество), лека свежа храна (плодовете са отличен вариант. Аз обичам да ям портокали или ябълки по време на трип ). Ако някой получи бед трип сменете обстановката и го успокойте. Примерно ако сте на светло отидете на тъмно или ако сте тъмно отидете на светло, контраста ще промени трипа. Или пуснете или сменете музиката. Опитайте се да го разсмеете.
Тревата може да подобри или да вложи нещата, защото на различните хора им влияе различни. В повечето случай тревата засилва ефектите от гъбите. Вземете си одеало за завиване или за постелване на земята. Понякога по време на трип тялото бива втрисъна и тогава одеалото е отличен вариант, това е една и причините поради, които е хубаво да се ядът гъби лятото, когато е по-топло. Също така студа намалява ефектите. Втрисането от гъбите е нормален ефект и няма място за притеснение. Общо взето по време на трип с гъби е хубаво да сте на топло.

Дори в къща камина с огън е много красиво и приятно да си наяден с гъби, но е хубаво да имате трезвен човек с вас, които да се грижи за огъня и за вас самите.

Аз обичам да го правя, като Terence McKenna. Вземам дозировка от която ме е страх, като си помисля колко много ще изям. Като ги ям на празен стомах. На тиха тъмнина, лягам си в леглото, млъквам и си затварям очите, като очаквам да видя нещо на фона клепачите ми. Това е невероятен начин да се просветлиш. Но това съм аз и ми харесва на мен. За други бих препоръчал да вземат по-малко отколкото повече. Особено ако им е за първи път бих ги посъветвал определно да ядът по-малко количество гъби за да им е със сигурност приятно.

Въпроса е дали искаш да се забавляваш с Приятели сред Природата или да поработиш здраво сам върху себе си. Всичко е въпрос на избор. Както и един от изборите е дали да ядеш гъби или не. Това е личен избор върху, които не трябва да има натиск или стимулация, а всеки сам да си прецени за себе си.

Kayra888
Been thanked: 1 time

Много ти благодаря за отговора и за съветите ,който ми даде! Мислим да отидем в Bedouin Севлиево.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Веднъж, много отдавна се бяхме наяли с нашенки в Софийските гори около телевизионната кула и въобще не може да се сравнява с чиста гора и планина.Просто там беше парк,все пак зеленина и спокойствие ужким търсехме.....Тогава започнах да си мисля нагъбена,че там са ставали убийства и има заровени трупове,така ми подейства в началото(а то вероятно си е и така да ви кажа),някак си мръсна гора и дори ме хвана страх,а иначе съм се завирала на планината сама в тъмното и не ме беше страх изобщо?!В планината имаше душички разни и духчета,блясъчета,светещи гъсенички,беше супер интересно и забавно,докато в парка в гъстата част беше си гадно някак,нямаше духчета,а сякаш нещо ходеше след нас и то не добро.И побързахме да изчезнем от там,единствено факта,че бях с мъжа ми(и си мислех той е супер силен и ще му смачка тиквата на това ако дойде)ме задържа да не побягна.Ама и на него някак си не му хареса мястото.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Kayra888 написа: 22 Сеп 2019, 14:09 Много ти благодаря за отговора и за съветите ,който ми даде! Мислим да отидем в Bedouin Севлиево.
Звучи много хипстърско в Bedouin на гъби. Хахаха :D Сигурен съм, че хората много се забавляват и си прекарват прекрасно, като отидат там.
Природата в района на Севлиево е много красива, като цяло в България Природата е уникално прекрасна. Природа, която трябва да пазим и съхраняваме, защото тя е нашето наследство и нашата ценност. Обаче, знаеш ли, че водата в реката беше много по-бистра преди създаването на Bedouin? Сега реката също е чиста на пръв поглед, но след "по-дълбок поглед" върху нея я няма същата искра на бистрота! Всъщност в реката вече има Eшерихия коли / Escherichia coli. (същата бактерия, като на Лозенец :D ) Чудно ми е къде отиват отходните води от Bedouin? Не казвам, че Bedouin имат общо със случващото се в реката, а само ви споделям . Трябва да сме отговорни към Природата, а хората които ядът гъби сред Природата трябва да са още по-отговорни към Природата заради Духовете на Природата с които желаят да се свържат, заради свързаността и принадлежността ни към Природата. Все пак и ние сме част от Природата :)

Въпроса е искате да се забавлявате или искате да се захванете сериозно със собственото си просветление и вътрешно инженерство, което е и доста забавно? Общо взето и по двата начина ще се забавлявате, но при единият е свързано със сериозна "работа" над вашето собстено съзнание и Его. Определени дълбоки кътчета на съзнанието си можете да посетите само сами. Не е препоръчително да се употребяват психаделици сред непознати хора. Много е важно в каква среда, с каква настройка и с какви хора ядеш гъбите, защото това може да определи трипа ти. Все пак подготовката, мястото, хората и всичко останало са от set & setting. (set & setting настроиките за трипа са много важни, вярвам, че важи и за живота ;) ) Ако се наядеш с гъби и си сред дори 1 непознат човек, това има шанс да ти направи лош трип, защото всичко е възможно и не знаеш как ще реагира съзнанието ти. Може и нищо да не стане, а може и да стане. За това е изключително препоръчително такива субстанции да се употребяват само в приятелска среда с познати хора на които имаш доверие. По време на триповете си ние се свързваме с хората с които трипваме. Определено не искаш да си сред голяма група от хора, защото това е свързване както с положителните така и с негативните енергии на всичките с които се наяждаш било то и да са ти приятели те носят в себе си своята енергия. Също така на едни може да им е приятно, а на други може да им е лошо, да повръщат, да са с диария, да викат, да плачат, да се смеят и т.н., което си е разсейващо, а може и изобщо да не им обърнеш внимание. Обаче ако има други хора там, те могат да обърнат внимание ако се държите не адекватно. Всеки човек е уникален и индивидуален и тези неща ни влият по различен начин на всички. Дори разговорите с хората са разсейващи. В един момент ще усетиш, че имаш нужда да си настрани сам за да се потопиш и насладиш на съзнанието си и на вътрешният си монолог или най-малкото ще се измориш и ще имаш нужда от почивка и място на което да си сам.
Защото под влиянието на гъби можеш да се изплашиш от непознат човек просто от вида му, без дори да ти е казвал и 1 дума, без дори да е лош човек, а просто, защото е непознат да те изплаши с вида си, защото го виждаш за първи път, било то човека да изглежда по напълно нормален начин по стандартите на обществото, но под въздействието на гъби, като тези страхове могат да насочат трипа към нежелана посока. Или пък буквално можеш да усетиш или видиш аурите на хората ( енергия на някой или нещо) и повярвай ми това не винаги е добре :D . За това е изключително важно да си заобиколен с малко и само с познати хора, на които имаш пълно доверие.

Точно поради тази причина обичам да трипвам сред Природата на познати места където няма никой. Буквално да мога да се съблека гол ако имам нужда и да не ми пука ако се напикая целия докато танцувам гол и ме галят топлите лъчи на Слънцето. Като тръгна на разходка след като се наям с гъбите и ходенето допълнително активира трипа, но си нося с мен кърпа или други парцали, които мога да опъна някъде да се излежавам или да се завия ако се наложи или във вкъщи в леглото, или в нас в двора сам или със съпругата ми, или най-много с 1-2 близки приятели. Защото за да се случва магията трябва спокойствие и безопасна обстановка за да бъде трипа прекрасен. Най-много ефект можеш да извлечеш, когато трипваш сам на тъмно и тихо или когато правиш любов с любимия човек, но и с най-близки приятели сред Природата можеш изкараш прекрасни моменти, емоции и много полезни неща от трипа.

Искате да създадете една... прекрасна ситуация за себе си, но не знаете дори колко сили работят в тази област. Ако сте впрегнали няколко сили, ако Те сътрудничат, нещата ще се случат. Ако Те не сътрудничат, нещата няма да се случат. Но за приятността на тялото, за приятността на ума, за приятността в чувствата и енергиите трябва да си Ти на 100 %. (Трябва да си на кеф. Макар понякога апетита да идва с яденето ;) Обкръжението е много важно. Трябва сътрудничество за създаване на ситуации в обкръжението, иначе няма да се случи. Така, че само за успех се нуждаете от сътрудничество. Тези субстанции са изключително мощни и към тях трябва да се подхожда със страхопочитание.

Въпроса е дали искаш да се забавляваш с приятели или искаш да опознаеш себе си напълно и по начин по които не се познаваш?
Отделяте прекалено много внимание на всичко около вас, но не и на самите себе си. (на вас на този във вас) Но качеството на живота ви се определя по същество от това как се грижите и в какво състояние държите тялото и съзнанието си ( на този вас ). Така ли е или не? В този момент повече хора определят щастието си от това какви дрехи носят, каква кола имат, в какъв дом живеят, но всичко това не определя качеството на живота ви. В този момент колко радостни сте в себе си определя качеството на живота ви, нали? Нищо не е направено по този въпрос за този "Вас". Мислите си, че ще се получи в последствие и поставяте невъзможни цели за вашето щастие. Примерно си казвате за да бъда щастлив(а), жена ми трябва да бъде такава, мъжът ми трябва да бъде такъв, децата ми трябва да бъдат такива, Светът трябва да стане по някакъв друг начин. Ееееее, това са невъзможни условия, които поставяте за вашето щастие и мир. Сега след като сте се задоволили с Мира, казвам, че сте се задоволили с Мира, защото много хора са се отказали от стремежа към Екстаза или Блаженството, които са висши степени на Мира, както има и други степени... . Много хора ще кажат, че мирът е най-висшата цел във вашия живот. Мира не е най-висшата цел във вашия живот. Ако искате да се насладите на обяда си днес, трябва да сте спокойни. Ако дори не сте спокойни, няма нищо в живота ви, което да може да направите по начин, който ще си заслужава. Да бъдете спокойни по същество значи да не забърквате ума си с, а това е много трудно. Да бъдете спокойни означава, че вашата система е спокойна и в лекота. Това означава, че знаете как да управлявате ума си, знаете как да управлявате емоциите си, тялото си и енергиите си. Спокойни сте. Спокойни ли сте? Това не е ракетна технология, а най-основното нещо е. Имате куче в къщи. Давате му храна и то седи спокойно, може би не в екстаз, но е спокойно. Много пъти те също са в екстаз било то само от храна, лакомство, помилване или разходка, но ако кучето ви е способно да седи мирно... Вижте, това няма нищо общо с външната дейност, която вършите. Свързано е с вътрешните системи, като как те функционират. По същество, това означава, че нито тялото ви, нито ума ви, нито химическото ви състояние, нито емоциите ви, нито енергията ви приемат инструкции от вас. Те правят техни си работи ( по свой начин). Щом машината ви не е под ваш контрол и да сте спокойни е невъзможно. Например, качвате се в колата сии сега отивате на ляво, а искате да завиете надясно, въртите волана надясно, а колата върви наляво. Можете ли да карате спокойно тази кола? Можете ли? Не. Притеснявате ли се? Тревожността идва естествено, нали? Ето това се е случило с вашето превозно средство. Извън контрол е и сега правите неща от които откривате къде е воланът. Преди всичко искам да кажа, че Това не е толкова просто като кола. Това е супер-свръхкомпютър. Сега проблемът е, че на повечето хора никога дори не им е и хрумвало да потърсят клавиатурата. :D Мислят си, че ако правят това или онова, някак си то ще работи. Ако на вас... когато ви е дадена тази високо усъвършенствана машина, ако ви бе казано, че ако не я управлявате правилно ще ви причини много проблеми. По случайност работи. Искам да знаете, как тялото, съзнанието ви и Вселената ви е устроена е по този начин, че ако ръцете ви са в определена позиция ( например вдигнати на една страна), дишането ще бъде по един начин, а ако просто ги обърнете, самият начин, по който дишате, самият модел на дишане се променя в дробовете ви. Можете да опитате, ако искате, когато имате време. Въртиш така и така, като антена се наместваш. (Оп в определено положнеие сигнала е добър, а в други не чак толкова добър, и се въртите докато се наместите ;) ) Казвам, че всичко, което правите, води до основни промени в тази машина, защото тя е толкова усъвършенствана. Повече от екран или монитор... . Ако само поискате, може да се получи. Когато имате толкова чувствителна и усъвършенствана машина, а я управлявате като каруцар, тогава да сте спокойни изглежда трудно. Спокойствието не е най-висшата цел в живота ви. Това е най-основното изискване. Никога не поставяйте спокойствието, мира като най-висша цел. Ако го направите, само ще почивате в Мир. Трябва да разберете, че да сте в Мир е първото нещо в живота ви, нали? Ако искате да направите каквото и да е разумно нещо в живота си, ако искате да направите... ако искате да провеждате всяка ситуация в живота си разумно, да бъдете спокойни и щастливи е основата. Такова основно нещо се въздига до небесата днес. Хората си мислят, че ще бъдат в Мир някъде другаде, не тук,защото никога не сте обръщали внимание на тази машина. Никога не сте обръщали внимание на вътрешния механизъм и как човешкото същество функционира, каква е основата на всичко, което се случва вътре във вас. Нужно е малко внимание към нещата. Ето защо вътрешно инженерство е толкова важно. Чрез инженерството сме устроили целия свят така, както го искаме, много удобства и улеснения са налице, но благосъстояние не е налице, нали? Защото благосъстояние няма да дойде. Благосъстояние ще дойде, само когато това е конструирано така, както го искате, само тогава ще знаете благоденствието. Животът... В момента, за повечето хора божественото е просто библейски афоризъм. Това не е жив опит в живота им. Неосъзнавайки, че божественното е вътре в нас и навсякъде извън около нас и че всичко което виждаме, чуваме, вкусваме и изживяваме то е просмукано и изграждащо всичко. Ако трябва да се превърне в жизнено преживяване, ако нещо толкова мощно, колкото Твореца трябва да влезе във вашия опит и жовт,трябва да има някакво усещане за сила вътре във вас. Това трябва да се разбере, че силата не е за господство. Силата е за да станете по-ефективни. Силата е за да станете силни. Само, когато носите могъществото на тази сила в себе си, преминавате през този живот, без значение къде се намирате в обществото. Без значение къде се намирате финансово, материално къде сте... вие вървите като цар , защото силата вътре във вас ви кара да вървите така. Когато носиш тази сила в теб осъзнаваш, че няма значение къде се намираш. Няма значение дали си в Bedouin или на съседния бабун (байр/хълм), в леглото си или някъде другаде. Всъщност, когато осъзнаеш тази сила нямаш нужда от прием на гъби или други растения учители, защото тази магия е във всеки един от нас и просто трябва да я достигнеш ако имаш желание, а пътищата за достигането й са безкрайно много. Някой ползват гъби, други медитация, трети молитва, някой с усилена физическа и психическа работа и общо взето всеки извървява тази пътека по различен начин.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Накратко ке бухаме гъби ли?
kukuk
Градинар
Градинар
Has thanked: 78 times
Been thanked: 24 times

Kayra888 написа: 19 Сеп 2019, 14:44 :arrow: Енергийно място за хапване на гъби.
Валхала
Седемте рилски езера Абоба, Беглик таш, Татул, Златолист, Мадара, Кован Кая и още безброй енерийгини места в България. България е един от енергийните центрове на Земята в които божията енергия може да се усети по невероятен начин на много места.

От всички енергийни места в България, решихте да отидете и да ги изядете в тоалетната :D
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”