Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Sofia Cannabis написа: ↑03 Ное 2019, 03:50
Какъв вид е това растение?
Autofeminized fruit защо
Попитатх защото мисля по-същият начин като Ина и вече няколко различни градинаря ти казаха че го поливаш прекалено често.
Но все пак искаш да разбера дали не е някой от видовете които аз знам че изглеждат малко странно докато са малки (един от тези е dj short blueberry) преди да ти кажя отново че го поливаш прекалено често.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Sofia Cannabis написа: ↑03 Ное 2019, 03:50
Какъв вид е това растение?
Autofeminized fruit защо
Попитатх защото мисля по-същият начин като Ина и вече няколко различни градинаря ти казаха че го поливаш прекалено често.
Но все пак искаш да разбера дали не е някой от видовете които аз знам че изглеждат малко странно докато са малки (един от тези е dj short blueberry) преди да ти кажя отново че го поливаш прекалено често.
Разбирам ще се вслушам в съветите ви, въпреки че го поливам през 36-48 часа по 250-300мл
Направи си проба в малка саксия, и семка от пушен коз. Пусни я да порасте покрай някой проект и се пробвай да я умориш от жажда да видиш, че не мре лесно, колко олеква саксията, че и росни корени пуска...
Мир
Crazy Train написа: ↑03 Ное 2019, 18:41
Направи си проба в малка саксия, и семка от пушен коз. Пусни я да порасте покрай някой проект и се пробвай да я умориш от жажда да видиш, че не мре лесно, колко олеква саксията, че и росни корени пуска...
Мир
Може да пробвам ако завъди добре ще го оставя 3,4 дни без поливане да видим
Здравейте, цветето започва 20ти ден, започнах да огъвам главните листа, за да се открият стеблата които ще пускат глави, вече 6 доста здраво се развиват, а още толкова сега започват растежа, високо е 17см и в момента е осветявано от 1х105w, 2х23w , обмислям да ви послушам и да купя 150,250W HPS лампа. Също така ви послушах и за поливането вече 60 часа не е поливано и обмислям това да стане днес вечерта или утре сутрин. Прикачвам снимки, очаквам коментари и ви пожелавам хубав и успешен ден !
Sofia Cannabis написа: ↑09 Ное 2019, 03:56
LudsRastenie,
Как се развиват нещата, смени ли лампите какво се случва?
Цветето е стабилно, все още се двуомя за лампата дали да е hps или cfl. Причините са 2 - бокса ми е 47х43х147 колкото и максимално високо да сложа лампата, момента от върха на цветето До нея има 50 см. Ако сложа хпс ще ги изпържи, защото то ще расте още, а така разстоянието ще се скъсява все повече. В момента е 25 см. Ако стане 50 см високо. Разстоянието ще е под 30 см което изобщо не е добре. Температурата също много ще се покачи. Сега ще кача и снимки
25см високо, огънал съм го да открои новите стебла. Вече са доста на брой и доста бързо растат. Другата седмица слагам цъфтежа лампа, която още не мога да реша коя да е. Поливам го с тор гроу и микро по 2мл на литър. Един ден тор след 2 дена вода, след 2 пак тор и така. Очаквам да започне предцъфтеж до 5тата седмица, и цикъла на светлина ще е 20/4.
При теб е идеално за ЛЕД панелче някое или дори с домашни крушки ЛЕД същите ватове като ЦФЛтата ще светят повече.........Може и микс между тези,които имаш и някаквки по-топли лед крушки......Разгледай вече има доста предложения не скъпи и ср4ед панелите.Не бих влагала пари тепърва в 150 вата ХПС за там,ХПС по-добре по-мощна и за по-голямо пространство,тук наистина едвам би се сместила.Аз ползвам прожектори,те издухват отвсякъде ЦФЛтата,но за цъфтеж не съм цъфтяла на тях все още......
Inna написа: ↑10 Ное 2019, 12:54
При теб е идеално за ЛЕД панелче някое или дори с домашни крушки ЛЕД същите ватове като ЦФЛтата ще светят повече.........Може и микс между тези,които имаш и някаквки по-топли лед крушки......Разгледай вече има доста предложения не скъпи и ср4ед панелите.Не бих влагала пари тепърва в 150 вата ХПС за там,ХПС по-добре по-мощна и за по-голямо пространство,тук наистина едвам би се сместила.Аз ползвам прожектори,те издухват отвсякъде ЦФЛтата,но за цъфтеж не съм цъфтяла на тях все още......
Благодаря, за мнението и аз смятам че хпсто ще е малко трудно за този бокс, а относно Лед светлините може да купя малки с топъл спектър. Как мислиш се развива цветето за 23 ден ?
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!