Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Трети гроу - опит за SoG

Публикувай отговор
Семена марихуана
sproutie
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 62 times
Been thanked: 85 times

Здравейте,

Представям ви шест девойки от RQS
Haze Berry, White Widow, Skunk XL
Стартирани в Jyffi Pellets - много съм доволен - лесна работа, без риск от нараняване на първото коренче както при метода със салфетка. Аз все пак успях да скъсам един корен, тъй като скънка беше пробил мрежичката, а аз исках да я махна при засаждането, но засега няма проблем...
В 7литрови потове са.
Ще ги храня с Better Organix и малка доза от пелетите на RQS...
Засега са на Root Better за начало и по 1.5мл/2л предтояла вода K + Amino
Вече са някъде 10-11 ден от семка, но доколкото четох още не се водят в растеж (не и преди листата да имат 3-5 листенца).
Идеята е да ги пусна мн рано в цъфтеж и да оформя 6 големи глави.
Знам, че е най-добре да са клонинги от една майка, но нямах, а и се изкуших да имам 3 различни :)

300W Led китайче е Слънцето им.

Приемам всякакви съвети...

П. П това в чашките са различни билки с/у насЕкоми :)
Прикачени файлове
20191101_093121_HDR(1).jpg
20191024_002405(1).jpg
sproutie
Баш Градинар
Баш Градинар

Пропуснах почвата - Plagron Light Mix с добавена тухла кокос и както писах - пелети с бавно отделяне (10-12 седмици) на RQS в долната половина на саксиите, за да не ги предозирам докато са малки.
RQS дават 100г за 2-3 растения - аз сложих 100г на 6 растения...
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Каква техника на отглеждане използва предишните пъти, колко време ги държа в растеж и какъв е плана за този grow?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
sproutie
Баш Градинар
Баш Градинар

Sofia Cannabis написа: ↑01 Ное 2019, 16:20 Каква техника на отглеждане използва предишните пъти, колко време ги държа в растеж и какъв е плана за този grow?
Първите бяха два автомата, след това пробвах с две фотопериодични с опит за main-lining до 8 върха - едното стана 8-мак, другото го счупих още при първия LST (мноо съм силен явно :) ) и остана с 4 върха, но по-големи.
Реално това удължи доста вегетацията.
Сега искам точно обратното - много къса вегетация - дори ми хрумват някви 3-5-7 дни само. Целта е възможно най-скоро след 12/12 да започнт да цъфтят и да оформя всяко растение като една голяма глава като режа периодично долните разклонения (без прекаляване ест.)
Просто искам да опитам другата крайност и да сравня 2 големи с/у 6 малки растения при горе долу едни условия
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

След следя темата, растенията изглеждат супер в момента.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
sproutie
Баш Градинар
Баш Градинар

Как ви се струват - дали не им е близко лампата - нещо ми изглеждат леко надръвчени нагоре?
Прикачени файлове
20191102_104742_HDR(1).jpg
20191102_104749_HDR(1).jpg
sproutie
Баш Градинар
Баш Градинар

Малко ъпдейт - цветята вървят добре - скънк XL си заслужава името и вече ще прави трета двойка листа - май ще патя от решението да са различни :)
Надявам се ако успея да ги направя т. нар. one bud plants да не си пречат много.
Засега им давам само вода с малко К Амино. Чудя се кога да има давам друго.
Имам Bio Initiate, Bio Veg, Nano Breath...
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

След 6-то листо можеш да почнеш с Bio Veg и с другите торове, но лека полека.
Nanoto Breath го даваш на 1/2 от силата. Демек 2 гр на литър и пръскаш листно, но ОЩЕ Е РАНО!
Редувай Veg и Initiate. Първияте няколко пъти, преди да почнеш да ги даваш заедно.
Но още е рано за торен, защото растенията имат храна в почвата и им трябва корен за да достигнат тази храна. Така, че К+Амино за сега им е добре.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Котилидоните не ги бройм за листа. (Първичните листа)
Към наното за листно можеш да добавиш и няколко капки K+amino. Като е хубаво от долнота страна на листата да бъдат напръскани, защото там са стоматите на листата. ("устите") Но още е им е рано, изчакай още няколко дни.
sproutie
Баш Градинар
Баш Градинар

Ето ги девойките.
Реално с колко разклонения и колко листа се водят?
Първите две листа кои са - тези баш първите (мъничките) или първите над тях, които са единични.
Извинявам се за тъпите въпроси 😊
Прикачени файлове
20191106_233645_HDR(1).jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”