Ше пусна първо постовете от другия форум и след това нови снимки. В другия форум няма да давам нова информация.
Ден1 от 12/12, ден 21 от семка. Кокос.
Черните стрелки са единичните листа, които съм махнал заедно с разклоненията идващи от тях, защото може да са слаби. След това съм топирал и премахнах един от двата върха, оставяйки с три основни върха. Това го направих заради липса на място да се хванат всички върхове.
п.п. отново преторих и имах проблем с пх метри, два броя изхвърлих, но вече всичко трябва да е наред.
п.п.2 дойде ми гениалната идея да направя дупки със поялника в саксиите за да се получи така нарчения air pruning. Дали ще има желания ефект не знам, може би трябва повече дупки да има, но се надишах със стопена пластмаса.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Дневника на баце ви kot
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
-
kot
- Баш Градинар

Ден3 от 12/12, ден 24 от семка(друго растение). Цел - три основни върха без странични разклонения.
-
kot
- Баш Градинар

Ден 6 от 12/12, ден 27 от семка. Последните две поливания намалих силата на торта от 450 на 300 PPM и върховете се надървиха нагоре. Върховете са по +-20 сантиметра. Температура 27 градуса ден и нощ, 1000 PPM CO2, влага 60-70%. Поливам ги два пъти на ден, по-натам по повече.
-
kot
- Баш Градинар

Ден 13 от 12/12. Върховете са +-35 сантиметра. Общо взето огромна разлика с предишния ми гроу. Целта е грам на ват (миналия гроу резултата беше 0.6 грама на ват). За да го постигна ми трябва по 20 грама на връх. Има ли някой идея колко сантиметра трябва да е един връх за да даде 20 грама? Също така много се чудя кои разклонения да махам и за кои би имало място. Засега съм махнал само най-долния чифт на средния връх, но и други разклонения почват да се отдалечават от основното стебло.
Това е от по-изоставащите с образуването на глави.
Това е от по-изоставащите с образуването на глави.
-
kot
- Баш Градинар

И вече най-новите снимки от вчера. Ден 26 от 12/12.
Това и е със 65 сантиметрови три върха.
Това също е 65 сантиметра, но е с един връх.
Това е от най-ниските с около 40 сантиметра върхове.
Малко им бях спрял азота в последните хранения, че краищата на листата бяха завити надолу, но май не е от преторяване с азот, защото доста листа най-отдолу почнаха да жълтеят. Явно е от хормоните.
Температура 27-8 градуса, влажност 45-55%, CO2 1100 PPM. Сила на храната 300 PPM.
Едно-две тръгнаха да излитат в космоса и станаха над 120 сантиметра та се наложи да им отрежа по 30 сантиметра от върховете, че нямам място. Направо съм доста очуден как растения с върхове 5-8 сантиметра станаха толкова високи. А някой даже нямаха и два сантиметра на върховете, бяха само топирани при пускането на 12/12. Следващия път мисля да ги пусна по-рано да цъфтят.
Това и е със 65 сантиметрови три върха.
Това също е 65 сантиметра, но е с един връх.
Това е от най-ниските с около 40 сантиметра върхове.
Малко им бях спрял азота в последните хранения, че краищата на листата бяха завити надолу, но май не е от преторяване с азот, защото доста листа най-отдолу почнаха да жълтеят. Явно е от хормоните.
Температура 27-8 градуса, влажност 45-55%, CO2 1100 PPM. Сила на храната 300 PPM.
Едно-две тръгнаха да излитат в космоса и станаха над 120 сантиметра та се наложи да им отрежа по 30 сантиметра от върховете, че нямам място. Направо съм доста очуден как растения с върхове 5-8 сантиметра станаха толкова високи. А някой даже нямаха и два сантиметра на върховете, бяха само топирани при пускането на 12/12. Следващия път мисля да ги пусна по-рано да цъфтят.
-
kot
- Баш Градинар

My precious. Ден 30. Видя ми се, че иска да излита в космоса още първата седмица като ги пуснах да цъфтят и още тогава му резнах средния връх. Сега има четири основни върха между 40 и 60 сантиметра високи. Като казвам дъклжината на върховете нямам предвид от където почват да се разклоняват от стеблото, а от началото на първата глава на самото разклонение. Иначе е високо 90 сантиметра общо.
-
kot
- Баш Градинар

Ден 36. Малко преторени и малко жега.
Това е с най-големите глави. По 50 сантиметра са разклоненията.
Това е с най-големите глави. По 50 сантиметра са разклоненията.
-
kot
- Баш Градинар

Ден42 от 12/12. Наддават добре. От днес сменям пропорциите на NPК-то. Ударно увеличавам фосфора, намалявам азота и калция. Както и почвам да поливам три пъти на ден.
Това е с лилави пръчки, но повечето не са. Изкривено и уродливо от хормоналното "лечение"
но продължава напред.
Това е с лилави пръчки, но повечето не са. Изкривено и уродливо от хормоналното "лечение"
-
kot
- Баш Градинар

Ден 43. Едно височко. Средния връх е 90 сантиметра, от началото на разклоненията/главите, а другите две разклонения са по 60 сантиметра.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Всичко много добре, но мисля, че го предобряш с азота и с висока температура или поне това наблюдавам от последният ти пост до сега.
.png)