Има още до бране. С какво ториш? Натори ги ги още веднъж и после само на вода (с меласа по предпочитание) и ги покажи отново след 10 дни. Ще те помоля да не спамиш в темата на колегата, а да пишеш в Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема) . В общата outdoor тема ще ти се дадът повече съвети.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Половин дневник на аматьора
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Здравей, справяш се превъзходно. Растенията видимо се радват на това, което им правиш и осигуряваш, като грижи. Дори да продължиш така ще останеш доволен от резултатите. Обаче внимавай да не прекалиш с азота, особено сега в цъфтежа.
Аз бих разнообразил храната им, като дам няколко поливки само с вода и меласа след което да ги нахраня ударно след глада с нещо различно, като гуано, водорасли, доломит и коприва. Като това, което остане като торове бих го ползвал следващият грол.
Гледай растенията да са сравнително изравнени на височина.
Успех с проекта.
-
Mamadana
- Баш Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 343 times
Благодаря много за отговорите, тоя ги с Bio bizz поливам,като олекна саксията, тези ph метри за почвата нещо не ги разбирам, купих да има
полезни са ми да преценя светлината дали е добре и достатъчно.
Днес е ден 15 от режим 12/12.
Ще ги изравня саксиите защото и четирите растения са ми различни по височина. Имаха доста стрес като бебета. Даже бяха 6 китки и две ги убих, нещо се бях шашнала и реших в начален стадии да приключа проекта. После се замислих и понеже много е скъпо да купувам някакви гадости кога добре, кога супер зле, реших аз да си ги отгледан. Тук от много време само хейз дават, а това определено не е моя коз.
Днес е ден 15 от режим 12/12.
Ще ги изравня саксиите защото и четирите растения са ми различни по височина. Имаха доста стрес като бебета. Даже бяха 6 китки и две ги убих, нещо се бях шашнала и реших в начален стадии да приключа проекта. После се замислих и понеже много е скъпо да купувам някакви гадости кога добре, кога супер зле, реших аз да си ги отгледан. Тук от много време само хейз дават, а това определено не е моя коз.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Аз съм на различно мнение относно торенето и изпозването на торове.
От моят опит с течни торове (органични и минерални), ако ги имаш и използваш не трябва да се дават почивки. След като имаш стабилна основа от торове (тези от първият ти пост) ако искаш можеш да добавиш екстра (PK) Booster без да спираш основните торове, но не е задължително.
Biobizz са хубави торове (не са много силни и са органични) за начинаещи и не само. Използвай ги по-схемата на бутилката ако нямаш друга изпитана схема. Това че са зелени растенията идва също от използваната ЛЕД светлина. Когато отглеждаш с ЛЕД растенията са много по-зелени в сравнение с HPS.
рН уредите който си ги забила можеш да ги извадиш не ти вършят работа в момента, а и не са от най-точните. Ако ще мериш рН по-добре мери рН на разтвора с който поливаш.
От моят опит с течни торове (органични и минерални), ако ги имаш и използваш не трябва да се дават почивки. След като имаш стабилна основа от торове (тези от първият ти пост) ако искаш можеш да добавиш екстра (PK) Booster без да спираш основните торове, но не е задължително.
Biobizz са хубави торове (не са много силни и са органични) за начинаещи и не само. Използвай ги по-схемата на бутилката ако нямаш друга изпитана схема. Това че са зелени растенията идва също от използваната ЛЕД светлина. Когато отглеждаш с ЛЕД растенията са много по-зелени в сравнение с HPS.
рН уредите който си ги забила можеш да ги извадиш не ти вършят работа в момента, а и не са от най-точните. Ако ще мериш рН по-добре мери рН на разтвора с който поливаш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Mamadana темата ти е интересна и следена, не забравяй да правиш updates.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Mamadana
- Баш Градинар

Здравейте, днес е ден 21 от режим 12 на 12. Цветята ги поливам сутрин и вечер и четирите пият общо около 4литра вода с торове на ден. Имаше инцидент, обдухващия вентилатор беше паднал и премазал 2 растения, но на другия ден си бяха като нови. Невероятно растение в Мери джейна.
Интересува ме кога е време да опъвам мрежата? Има ли полза от тази гимнастика?
Интересува ме кога е време да опъвам мрежата? Има ли полза от тази гимнастика?
-
Mamadana
- Баш Градинар

Ще си призная, че нямам време за да се образовам по-добре и определено смятам да разчитам на вас добро хора.Sofia Cannabis написа: ↑01 Окт 2019, 08:19 Mamadana темата ти е интересна и следена, не забравяй да правиш updates.
Винаги, когато имам малко свободно време ще пускам ъпдейт на темата и снимки.
Въпреки, че мобилния ми е счупен и снима само селфита ще се опитам да снимам максимално добре растенията.
Малко съм индианец с форумите, но не се сърдрдете на 2-3 мои мнения едно след друго, просто толкова си мога.
Ще се радвам тази тема да послужи на други като мен за да си следят развитието на градините.
- Sofia Cannabis
- Градинар

Растенията изглеждат супер, продължавай да правиш каквото правиш и не променяй нищо.
Първият път колкото по-малко неща променяш толкова по-добре.
С размера на твойте растения мрежа няма да ти трябва.
Първият път колкото по-малко неща променяш толкова по-добре.
С размера на твойте растения мрежа няма да ти трябва.
#БГКоноп
#БГКоноп
.png)