Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Половин дневник на аматьора

Публикувай отговор
Семена марихуана
Mamadana
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 343 times

Здравейте, аз ви чета отдавна, но вече имам нужда от помощ. Преди няколко месеца, ме осени гениялната идея да си гледам вкъщи трева. Започнах да проучвам и се оборудвах с всичко необходимо според възможностите си. Имам приятели, които гледат, но от съображения за сигурност не съм споделяла с тях. Проекта го започнахме с приятеля ми, но останах сама да си го гледам.
Разполагам с палатка 1на 1 висока 2 метра. Лампата е лед на Марс хидро 2000w Торовете са Био БИЗ, имам овлажнител на въздуха на шаоми, имам ph метри за почвата и за водата, имам влагоабсорбатор. Купих и мрежа нея нямам идея какво да я правя. Купих и озонатор и пречиства тел на въздуха на шаоми страх ме е като цъфнат да не стане страшно, гледам я вкъщи.
Бебетата се появиха на бял свят на 1. 08. Гледани са на режим 16 на 8 до 10.09, тогава им намалих времето леко на 12 на 12.
Днес е ден 11 от режим 12 на 12. Общо взето ми се струват зле. Листата са им оклюмали и всичките са различна височина. Бихте ли ми казали добре ли се справям? Изображение
Прикачени файлове
IMG_20190920_173247.jpg
IMG_20190920_173348.jpg
IMG_20190920_173348.jpg
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Супер изглеждат! :toke:
completely mad
Mamadana
Баш Градинар
Баш Градинар

Това, че са различни по размер въпреки, че са насадени заедно проблем ли е? Избрах сорт за начинаещи girl scout cookies.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Когато засушиш почвата и нямат никаква вода, така клюват. Иначе изглеждат в добро здраве.

За миризмата си вземи изкарващ вентилатор +филтър с активен въглен = миризма няма.

-Циркулираш вент имаш ли?
-Как ги ториш?

Можеш ли да споделиш с друг аматьор колко пари ти излезе тая лампа?
.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Много добре изглеждат.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Mamadana
Баш Градинар
Баш Градинар

Лампата я купих от Алиекспрес заедно с палатката Марс хидро мисля че двете заедно беше ха 333 евро и 33 цента😀😀😀 Само Лампата е няк де към 220 евро. Дойде за нула време с подарък термометър, въжета 2 бе. Ph метър за почвата и джаджата за тока забравих и името. Има ги тези и в Amazon просто цената в Алито беше по-ниска. Аз всичко от там купих само вентилацията и семките и торовете не са от там
Mamadana
Баш Градинар
Баш Градинар

Аз да добавя защо според мен всичките ми китки са различна височина. Помислих се за голяма работа и ги забодох директно в почвата. Отделно бяха адски жеги точно Август, нямам климатик в тази стая и цяла седмица бяха на температурата над 33 градуса слагай вътре в бокса лед от хладилника пред вентилатора за да ги охладя големи гимнастики правих. Нещо май и рано започнах с торовете. Тренирани са по дневника на Авеблагой се водих.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Сега изглеждат много добре, важното е сега да не ги стресираш за да се развият добре. Различната височина може да от стреса който са преживели, но също така може и да е генетично (всяка семка е различна). Големината на саксията не основен фактор който определя височината.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 474 times

Здравей учим се в движение аз също.... били качила една обща снимка на цялата градина.. също да попитам от каде го видя тоя светлинен режим 16/8 мисля че не е от най подходящите и малко ги е забавило ... също колко литра са ти саксиите.. на колко сантиметра ти е лампата от върховете като препоръчително е не повече от 40 см... опитай горе долу да им изравниш височината като им подложиш нещо на ниските с какво количествл вода поливаш на корен и през колко дена... водата ти е добре да бъде престояла минимум 24ч... иначе на пръв поглед изглеждат здрави
Mamadana
Баш Градинар
Баш Градинар

Добро утро от мен, щом стана първата ми работа е да отида да проверя цветята. Погледнах през прозореца и видях някакви насекоми да летят, не мога да определя точно защото едвам си отворих очите тази сутрин. Сега пак погледнах и няма нищо. Може и да е халюцинации.Подредих ги за снимка за да стане ясна големината им. Направих им едно селфи защото само тази камера ми работи на телефона.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”