Един бърз дневник в жегите. Около 30 дни вегетация и после точно 63 дни цъфтеж. Растениято искаше още поне седмица, но нямаше как да го оставя, защото трябваше да пътувам. Температурата играеше между 22-30 градуса, докато влажноста беше между 35 и 60. Накрая както може да се види по снимките много го презобих, давах му 3-на доза на това, което е дал производителя. Следващия път коригираме грешката. Вода давах около 5-6 литра през 4-5 дни.
Осветления-Mars hudro TS 1000
Почва-Gold label special mix, ЧКЧ, тор от зайци, перлит
Саксията е 15-20 литра
Зоб-Terra aquatica само grow и bloom
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Blue dream на Barney farm
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 734 times
- Been thanked: 1018 times
Със здраве да си ги пушиш. Ако е рекъл Господ и аз ще пусна нищо, но не знам кога , засега съм в застой....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
.png)