Какво ви е мнението ? 2-3 растения ще са ми предостатъчни. Другият ми въпрос нужно ли е друго към самия комплект, ако ме посъветвате да го взема, разбира се
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)
-
Klubmanikat
- Has thanked: 4 times
Здравейте, извинявам се, ако темата не е за тук. Обмислям да започна гледане на закрито. Тъй като ще ми е първо гледане четох, разгледах и се спрях на този комплект https://growspot.bg/en/product/3913/tom ... g-kit.html
Какво ви е мнението ? 2-3 растения ще са ми предостатъчни. Другият ми въпрос нужно ли е друго към самия комплект, ако ме посъветвате да го взема, разбира се
-
Tapatop
- Градинар

- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 77 times
пусни някой вентилаторче да върти въздуха вътре ако не си. Там долу където мериш стойностите нямат общо със случващото се нагоре и в по-късен момент можеш да страдаш ако се базираш на стойности които са в някакъв въздушен джоб. Не изглежда зле като цяло, но с тези жеги и без сериозна циркулация на въздуха...
.png)