Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2026 / Outdoor Season 2026 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8097 times
- Been thanked: 5498 times
Аз правей една голяма дупка,широка и в нея слагах по няколко и не съм вадила никога почвата да слагам друга навън.Само с живи и сухи добавки и разсадчетата като ги садях слагах тор от червей и тн.Но първоначално съм сипала хубав торф и неща в дупката.И така в една дупка се поливаха няколко накуп с цяло количество вода,което според мен помагаше да изйарат малко повече без поливане.Имах такива две,три дупки с вътре по 3,4 храстчета,добре ставаше за отдалечено и за рядко ходене.....И после мулчове през лятото....
Някой ползвал ли е Turbo Feminized seeds, на seedsmafia
И ако да, реално стават ли толкова големи за толкова малко време и реколтата как е в смисъл заслужава ли си дали пуска толкоз колкото пише или някви пикливи 20-30г
.png)