Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Микродозиране с псилоцибинови гъби
-
StarataGybarka
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Микродозиране е супер индивидуално. Толеранса на всеки е различен, за едни може да е 0.2гр, за други 0.3гр. и т.н. Иска се малко експериментиране преди да се определи колко точно е микро да дадения индивид. Освен това при микро дозиране стените не се движат, няма цветове, нищо общо с очакваните ефекти като при по-високите дози над 0.5гр.
@MagicTrip 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8097 times
- Been thanked: 5498 times
Аз без да искам микродозирах с Голдън тийчъри.Просто нямах за едно цяло наяждане.StarataGybarka написа: ↑10 Мар 2026, 15:49 Микродозиране е супер индивидуално. Толеранса на всеки е различен, за едни може да е 0.2гр, за други 0.3гр. и т.н. Иска се малко експериментиране преди да се определи колко точно е микро да дадения индивид. Освен това при микро дозиране стените не се движат, няма цветове, нищо общо с очакваните ефекти като при по-високите дози над 0.5гр.
-
StarataGybarka
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Найс, в крайна сметка важното е че си получила позитивно изживяване (не че се очаква друго де). Ще се съглася с теб, че в скапаното рутинно ежедневие е хубаво човек да се откъсне, било и за 3-4часа. Във връзка с написаното, че при 10% от хората нямало позитивно преживяване, ами сигурно е така, моя близка ги опита, а тя е малко пренавита на тема контрол, та въпреки това накрая си призна че освен параноята е имало и много приятни усещания.Inna написа: ↑10 Мар 2026, 18:20Аз без да искам микродозирах с Голдън тийчъри.Просто нямах за едно цяло наяждане.StarataGybarka написа: ↑10 Мар 2026, 15:49 Микродозиране е супер индивидуално. Толеранса на всеки е различен, за едни може да е 0.2гр, за други 0.3гр. и т.н. Иска се малко експериментиране преди да се определи колко точно е микро да дадения индивид. Освен това при микро дозиране стените не се движат, няма цветове, нищо общо с очакваните ефекти като при по-високите дози над 0.5гр.И беше готино,да,без да потичат нещата и да се движат,но много свежо и забавно,доста весело,може би да е било малко над микродоза....Но ако ще ям гъби си ме кефи да си се наям с движещи се стени и всякаквите му там вселенски откровения.
То и това е лечебно за забилия в ежедневието мозък.Само трябва да нямаш никаква работа после,да ти е предвидено изцяло свободно време.И ако си с хора,то те да са ти изключително приятни,иначе всичко могат да ти развалят.
@MagicTrip 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8097 times
- Been thanked: 5498 times
Да,много зависи наистина ти какъв си.Но пак ще те поразчупят,за всеки е добре да хапне поне веднъж!И после с кого си и къде си,мен мястото и присъстващите са ми разваляли преживяването веднъж,дваж,иначе като съм на природа със спокойни,приятни,ненатрапчиви хора винаги ми е било само чудесно.И веднъж аз си бях виновна,защото бях пила бира преди това и ми стана тежко на корема с някакви трюфели и легнах и се размазах.StarataGybarka написа: ↑23 Мар 2026, 13:38Найс, в крайна сметка важното е че си получила позитивно изживяване (не че се очаква друго де). Ще се съглася с теб, че в скапаното рутинно ежедневие е хубаво човек да се откъсне, било и за 3-4часа. Във връзка с написаното, че при 10% от хората нямало позитивно преживяване, ами сигурно е така, моя близка ги опита, а тя е малко пренавита на тема контрол, та въпреки това накрая си призна че освен параноята е имало и много приятни усещания.Inna написа: ↑10 Мар 2026, 18:20Аз без да искам микродозирах с Голдън тийчъри.Просто нямах за едно цяло наяждане.StarataGybarka написа: ↑10 Мар 2026, 15:49 Микродозиране е супер индивидуално. Толеранса на всеки е различен, за едни може да е 0.2гр, за други 0.3гр. и т.н. Иска се малко експериментиране преди да се определи колко точно е микро да дадения индивид. Освен това при микро дозиране стените не се движат, няма цветове, нищо общо с очакваните ефекти като при по-високите дози над 0.5гр.И беше готино,да,без да потичат нещата и да се движат,но много свежо и забавно,доста весело,може би да е било малко над микродоза....Но ако ще ям гъби си ме кефи да си се наям с движещи се стени и всякаквите му там вселенски откровения.
То и това е лечебно за забилия в ежедневието мозък.Само трябва да нямаш никаква работа после,да ти е предвидено изцяло свободно време.И ако си с хора,то те да са ти изключително приятни,иначе всичко могат да ти развалят.
![]()
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Аз пък най-обичам макси дозинг винаги когато ям малко после ме е яд , не е ли да си хап неш 4-5 грама не си е работа , това бед трип не знам какво е , принципно не е за хора със слаба психика това е условието . Един път изпрасках 15г да видя какво ще стане
нямаше много разлика освен в продължителноста бях си нагърмян и на другия ден. И другото е ,че е много различно да ядеш с хора и сам. Сам си е най-лудашкото за мен.
Препоръчайте някой надежден смартшоп за трюфели.От доста време се каня за лечение с
миркодозиране , но все отлагам.Инече добро сайтче - напомня ми за доброто старо време
когато ги имаше ouim и promena ако някой ги помни.
миркодозиране , но все отлагам.Инече добро сайтче - напомня ми за доброто старо време
когато ги имаше ouim и promena ако някой ги помни.
.png)