Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2026 / Outdoor Season 2026 (Обща тема)
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Стартирахте ли ?,дават го добри климатични прогнози ,аз пуснах на майтап едни бонуси на едно второстепенно място,но яки , гледам тръгнали в малък парник навън
- Prototype046
- Градинар

- Prototype046
- Градинар

Я кажете бихте ли разчитали на бонус семки,понеже имам доста и са яки повечето ,според мен нямат разлика ?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да,обикновено и те са яки.Е,избирам си иначе няколко вида спецуално,но и тия си ги ползвам.Слагай ги и тях да не ти остаряват....Prototype046 написа: ↑27 Апр 2026, 21:46 Я кажете бихте ли разчитали на бонус семки,понеже имам доста и са яки повечето ,според мен нямат разлика ?
- braZdi
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 41 times
Подкарах ги рано и бях принуден да ги извадя на 13 април, веднага след пресаждането започнаха Root problems със старите листа, новите са окей, надявам се да издържат тая майска зима, дадох им веднъж SuperThrive и две поливки с Root стимулатор от както са навън
Някой с други идеи как да ги съпортнем през шока който преминават?
Някой с други идеи как да ги съпортнем през шока който преминават?
- Prototype046
- Градинар

Ами с рут стимулатор и чкч течен вариант за обезаразяване на почвата,хладното влажно и дъждовно време води до това и гниене ,слани падат .при мен в началото много гадно ги хваща едно изтъняване на стеблото посредата и изгнива ,има случаи се изгражда и оцелява ,но се бави .. какви сортове пусна ?
- Prototype046
- Градинар

Аз ме мързи да вадя и слагам нова почва ,и ще я обоатявам с пудрени и гранулирани добавки и може малко нова почва но отгоре ,тя е сравнително нова .октомври добавях последно и направих още някой дупка да има,как мислите ?,щото всяка година правя нови дупки и нова почва или сменям ,? На плагрон и гуанокалонг продуктите ,микориза
- Prototype046
- Градинар

Имал съм автоматик на един ред листа в 40 градуса жега навън, поливан един път на 2-3 дни и оцеля без да клюмне ,
- braZdi
- Градинар

Blue dream,critical kush,kush mintz,ayahuasca purple, special queen 1, това са сортовете. Щом оцеляха на тея градуси мисля, че ще ги бъде.Prototype046 написа: ↑04 Май 2026, 17:16 Ами с рут стимулатор и чкч течен вариант за обезаразяване на почвата,хладното влажно и дъждовно време води до това и гниене ,слани падат .при мен в началото много гадно ги хваща едно изтъняване на стеблото посредата и изгнива ,има случаи се изгражда и оцелява ,но се бави .. какви сортове пусна ?
Проблема с корените според мен дойде и от текстилните саксийки които ползвах, бяха около литърче обем, бях предвидил уж да издържат по дългото засилване, но на 600W MH изведнъж много дръпнаха и взеха корените да пробиват през торбичките(бели от някв тип геотекстил) и реших да ги махна при пресаждането, въпреки че ги пробиваха, в тоя процес се поразкъсаха корените. Понеже бяха към 30-40 см вече ги закопах по дълбоко, някъде около 15-20 см дълбочина. 3 седмици навън имат около 20% развитие, но с тея температури не очаквах и повече. Сега като гледам прогнозата ще живнат
- braZdi
- Градинар

Миналия сезон реших да постъпя като теб и да обогатя, даже не обърнах градината а само дупките разкопах и обогатих с бат гуано, пилешки пелети, доломита лайм, малко палмова пепел, утайка от кафе, сушени кори от банани и перлит + от местната почва, резултата ми беше незадоволителен и затова тая година закарах нова почва, която се състои от торфен микс, кокос, перлит, вермикулит, тераует, заешка прегоряла тор, малко пилешки пелети, кафе, сушени кори от банани, бат гуано, малко доломита лайм и гипс, чкч (около 20% от цялата смес)Prototype046 написа: ↑04 Май 2026, 17:21 Аз ме мързи да вадя и слагам нова почва ,и ще я обоатявам с пудрени и гранулирани добавки и може малко нова почва но отгоре ,тя е сравнително нова .октомври добавях последно и направих още някой дупка да има,как мислите ?,щото всяка година правя нови дупки и нова почва или сменям ,? На плагрон и гуанокалонг продуктите ,микориза
.png)