Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Поръчване на магически трюфелив в 2026

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
kris
Been thanked: 1 time

Гледам тука, че хората са нямали проблеми с купуването на трюфели от нидерландски сайтове, ама постовете са от 2021-2022 ако не и по-стари. Искам да знам дали нещата още стоят по същия начин и ако да, кой сайтове са най-достоверни да не стане така само да ми вземат парите :D
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Здравей,аз не съм поръчвала лично,така че това не е 100% инфо,но много познати са ми казвали,че все още поръчват и получават без проблем,последно не знам кога имах такава информация,но не беше отдавна.....Нека се включат и др.Исках да ти кажа,това можеше да се включи към онези теми,а не да се пускат нови за всеки въпрос,то щеше да излезе отгоре и да се види.И то си пуснал две теми.😄
kris
Been thanked: 1 time

Извинявам се, напълно нов съм в този форум и ми е много непознат.Двете теми не бяха нарочно, стори ми се че бях качил първата грешно ама се оказа, че всичко е точно и я изтрих втората(поне мислех че съм ама явно не щом я споменаваш хаха). Иначе мерси за отговора ! :D
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”