Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Календар за външно отглеждане на марихуана

Цялата важна информация на едно място
Семена марихуана
Orbitall11
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

До inna!
С удоволствие бих ти пратил моя собствена снимка(защото мога да набавя и от нета),но няма как защото последно отглеждах навън преди 5 години. Чичко полицай ми прекъсна удоволствието и вече 5-та година и след 2 спечелени дела, сега са образували 3-то и няма да ме оставят докато не вляза в затвора. Но това е друга тема.... За съжаление нямам снимка на гигантите, а и вече едва ли ще отгледам такъв. Много внимавайте на кой се доверявате, аз лично вече имам доверие само на един човек, на себе си/!
Orbitall11
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Ще ви бъда благодарен ако някой ми обясни как да си подрязвам автотата, кои издънки трябва да режа и как?
Благодаря!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Orbitall11 написа: 17 Мар 2026, 03:08 Ще ви бъда благодарен ако някой ми обясни как да си подрязвам автотата, кои издънки трябва да режа и как?
Благодаря!
По учебник е между 3та и 4-та седмица, като е желателно да са в добро здраве и развитие , това е основното вече, за повече подробности да не те объркам виж в grow weed easy. При твоето положение ти препоръчвам да гледаш индор на място, което не е свързано с теб, далече от любопитни очи и носове, и да не се разхождаш с материал в теб в никакъв случай!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”