Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Аз на времето гледах Chem-a на вън, не е стабилен на плесен, почти целия замина. Но вътре беше брутален, може би един от най - яките сортове, които съм гледал.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
А като времетраене на цъфтежа как е?Имам доста разновидности с него иначе, но домашно производство,мешавица непредвидима,то е ясно,не съм брийдър да претендирам за нещо,все пак дано бащата се е отразил...Аз съм си избрала разни хубави майки доколкото съм имала еъзможност....Иначе имах само прашец от мъжко,но да,беше ми похвален и от други хора.Дарк хорс мисля че беше банката?Не съм пробвала нищо тяхно,но и те като цяло ми бяха похвалени.....
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Аз го имам в дневник тук viewtopic.php?p=20059#p20059 Да на Dark Horse е семката. Около 9-ти Октомври съм го обрал. Мен много ме сърбят ръцете за outdoor, две години го пропускам, даже 3. Ще видим, мисля да търся ново място. Indoora не съм го мерил, последния, така се стекоха нещата, че нямам възможност, не мога да обясня от съображение за сигурност. Но са 11 буркана от 1 литър, всичко е затворено, сухо и прибрано на сигурно място.Inna написа: ↑27 Яну 2026, 14:37А като времетраене на цъфтежа как е?Имам доста разновидности с него иначе, но домашно производство,мешавица непредвидима,то е ясно,не съм брийдър да претендирам за нещо,все пак дано бащата се е отразил...Аз съм си избрала разни хубави майки доколкото съм имала еъзможност....Иначе имах само прашец от мъжко,но да,беше ми похвален и от други хора.Дарк хорс мисля че беше банката?Не съм пробвала нищо тяхно,но и те като цяло ми бяха похвалени.....
-
Inna
- Marijuana Mom

Оо,женското е яко! И е било бързичко.Ами те някои като станат много готови и ги навали.....Ако са по-назад повече деянат на влага.....Но ще имам предвид,че е податливо на мухъл,защото и Мокума май беше.И аз много обичам аутдор да ги видя наистина какви са,но нямам сили и време за храсталаците,само на двор бих....
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 380 times
Значи почнат ли дъждовете проливни и обилни ,и паднат ли температурите берете ,особенно ако са спрели да вадят бели пистили и са 80-90% готови.мойте се разминаха са няколко връхни глави ,само една шепа зян ,но стават на каша сива прогизнала каша отвратителна на миризма.имax Bay Burger и Kosher cookies ,нещо се бъгнаха и заради ниските температури не извадиха глави ,листо пълни с кристали и пъпки, спира се развитието и късия ден за капак
-
Inna
- Marijuana Mom

Засега не съм махнала старите саксии,но ще ги пресаждам бебетата скоро и ще ги подредя и заровя в новата 2 литра саксия по-добре.Другото са уникални ядливи кестени,страхотен сорт,дебели,адски вкусни,нито един нямаше развален,когато ги варих!И реших да размнижа няколко,защото си заслужават.Не са от големите вериги.И нещо много интересно за Мокум х Чем лем миксчето.Имам 4 тръгнали,но забележете две от тях в средата са розови,това не е дефект,с положителност знам и различавам дефвкт от цвят.никога не съм виждала такива бебета!Още от малки първите им листенца бяха червени?!Виждала съм бебета леко да лилавеят в първите листа,но такъв цвят никога не съм.Другите две от сорта не си приличат и са си зелени....Дано има женско такова да го видя!
-
Inna
- Marijuana Mom

Току що пресадени и за пръв път поляти с коренов стимулатор.Двете изоставащи са Пийнът бътър безплатни,по моя вина мисля,защото забравих семките им в чаша вода и те се бяха отворили в нея и може би така се премокриха.
Но иначе вече се окопитват.Цветните позагубиха окраска,но все още се вижда че върха е оранжево-червен,после позеленява.Едното прилича на мъжки от тях(но не може да се каже с положителност,дано в 2 литра се разбере,иначе мислех направо в 5,но заради мъжксрите са в по-малки,макар че пък в 5 щеше по-бързо да стане ясно може би)Намалила съм им лампата за днес,по принцип директно след пресаждането най-бързо се освежават на тъмно,но не ми се пада така,а силната сеетлина по скоро и пречи.При кестените има едно много интересно,гъсто изродче,много избухва,по-едро и с по на гъсто листа от другите,а стъблото му е плоско все едно две слепени стъбла,то ми е фаворита!Мисля че на снимката се различава най-едрото и гъсто.Тях не ги пресадих,макар че корените им се подават от много време,ама малко ще гледам да ги огранича засега......Те ще си ходят навън после в саксии,но е рано и не трябва да избухват прекалено от сега.
-
Inna
- Marijuana Mom

Кестените са някакви огромни,пише за такъв кестен 5 метра отстояние най-малко от други дървета и растения!
Имам някаква слабост към всякакви видове дъбове и кестени!🩷Взела съм си от Германия екзотични видове дъбове от една чудесна ботаническа градина-Gardens of the world,разбира се нищо не съм късала,събрах си малко по земята около тях,където имаше.Но сега няма да ги сложа тях,а ще се занимая с ядливите.Много бързо растат,може да доживея да ям кестени от тях,дай Боже!
Цветенцата нищо съществено,още не се разбират мъжки,сега ще пресадя още едно да си избухва.Надявам се да са до два мъжкара поне,не повече,за да си направя 6 по едри в по-големи саксийки.....Ако не,ще клонирам от женските още за необходимата бройка,аз и без това ще....
Цветенцата нищо съществено,още не се разбират мъжки,сега ще пресадя още едно да си избухва.Надявам се да са до два мъжкара поне,не повече,за да си направя 6 по едри в по-големи саксийки.....Ако не,ще клонирам от женските още за необходимата бройка,аз и без това ще....
.png)