Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Поръчай, виж, сподели! Казвам ти само, че цените не са като преди 5-6 години, не всеки вече пуска аванта за безплатна доставка над определена сума и т.н.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1330 times
- Been thanked: 2318 times
Скоро купих консумативите нужни за следващия гроу, има леко вдигане и то не на всичко, иначе за безплатната доставка на почва, предполагам сте чували за Growshop ManiaPeggy Zina написа: ↑21 Яну 2026, 15:08 Поръчай, виж, сподели! Казвам ти само, че цените не са като преди 5-6 години, не всеки вече пуска аванта за безплатна доставка над определена сума и т.н.
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

Идеята ми е, че плаща ли се доставка за нещо по-обемно и тежко икономията от ниската му цена се изпарява.Spiral написа: ↑21 Яну 2026, 18:42Скоро купих консумативите нужни за следващия гроу, има леко вдигане и то не на всичко, иначе за безплатната доставка на почва, предполагам сте чували за Growshop ManiaPeggy Zina написа: ↑21 Яну 2026, 15:08 Поръчай, виж, сподели! Казвам ти само, че цените не са като преди 5-6 години, не всеки вече пуска аванта за безплатна доставка над определена сума и т.н..
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Аз взимам една от техните микробиал микс ,защото само те са безплатни и добавям още някоя друга марка почва,ако не е на тяхната марка няма безплатна доставка ,собственика на манията е също собственик и създател на Xpert nutrientsSpiral написа: ↑21 Яну 2026, 18:42Скоро купих консумативите нужни за следващия гроу, има леко вдигане и то не на всичко, иначе за безплатната доставка на почва, предполагам сте чували за Growshop ManiaPeggy Zina написа: ↑21 Яну 2026, 15:08 Поръчай, виж, сподели! Казвам ти само, че цените не са като преди 5-6 години, не всеки вече пуска аванта за безплатна доставка над определена сума и т.н..
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Но честно казано,поне на мен така ми се струва,Атами-то беше доста по-добра от Експерта.Аз карах изцяло на Експерт последно,първо на зелената стартова,след ъова смесена с Микробал и др почви са ми ги изкарвали по-успешно до по-дълго.Не си отдавам проблемите само на нея,по принцип имах проблем с влага и вентилация,но други почви са ми ги докарвали по-зелени до финал при същите неуредици....Сега я ползвам,защото я имам и си става,но ще фобавя повече неща от себе си,може би и перлит,а ако трябва да избирам не бих избрала нея от другите видове....Но стартовия пакет беше най-много и най-евтин,а и без изкуствени торове.До сега една,която ми е харесвала беше Био нова,но скоро не съм взимала.Беше богатичка,био и не ги пържеше,дори и бебетата.Понеже аз пресаждам и карам на самите почви,много добавки не използвам(е,в цъфтежа обогатявам малко) и горе долу се вижда коя е по-добра.Пак казвам,това е моя лична преценка,аз не съм специалист, просто на вид по цветята така ми се струва,че тя не е оптималната или може да се дооправи.Макар че Микробала им вече не препържва така,има подобрение.
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Plagron seeding & cuttings soil е добра
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Не знам от де поръчваш давам ти снимка със сайта. Пак ти казвам размера не е от значение . Важно е теглото. Перлита е като памук.Peggy Zina написа: ↑21 Яну 2026, 15:08 Поръчай, виж, сподели! Казвам ти само, че цените не са като преди 5-6 години, не всеки вече пуска аванта за безплатна доставка над определена сума и т.н.

- Peggy Zina
- Градинар

И пак добре, ако минеш с един перлит, аз преди няколко години тая торба я купувах за 15-20 лева чисти, без доставка, а габаритите са от значение, неслучайно до кантарите на куриерите има начертани размери. Пробвай да пратиш предна броня по спиди, няма как да станеmravkatrevoman написа: ↑08 Фев 2026, 05:02Не знам от де поръчваш давам ти снимка със сайта. Пак ти казвам размера не е от значение . Важно е теглото. Перлита е като памук.Peggy Zina написа: ↑21 Яну 2026, 15:08 Поръчай, виж, сподели! Казвам ти само, че цените не са като преди 5-6 години, не всеки вече пуска аванта за безплатна доставка над определена сума и т.н.
- Peggy Zina
- Градинар

Аз да се допитам до вас от Тему струва ли си да се купи туй-онуй за индор и аутдор? С оглед на това да не си го купувам от тук с десеторна надценка... Че на лято чувам, че ще слагат някакви мита и такси на пратките от Китай.Само ми е интересно от къде мога да си купя артикул Х българско или европейско производство
?
-
Tapatop
- Градинар

- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 90 times
техника няма смисъл, дреболии има смисъл но препоръчвам Алито защото има повече избор от Тему. Под дреболии имам в предвид разни термометри, саксии, scrog, nurse bags и тн. За техника която липсва в България препоръчвам amazon заради по-ниската доставка. Моето оборудване е микс от много различни места - USA, UK, Германия и Китай. Торове/почви и добавки от България.Peggy Zina написа: ↑08 Фев 2026, 12:12 Аз да се допитам до вас от Тему струва ли си да се купи туй-онуй за индор и аутдор? С оглед на това да не си го купувам от тук с десеторна надценка... Че на лято чувам, че ще слагат някакви мита и такси на пратките от Китай.Само ми е интересно от къде мога да си купя артикул Х българско или европейско производство?
.png)