Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Аяхуаска
- braZdi
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 41 times
Тук са идвали и съм ходил, едните са Аржентинци, другия от Куско, различен начин на провеждане на цялостната церемония, на едната бяхме 12 човека с един шаман и един съпорт, на другата 60 човека с 2 шамана, 6 терапевта/психолози и още 4-5 човека съпорт стаф. В чужбина зависи къде идеш, в Щатите има дори такива църкви дето правят церемонии. И двете церемонии за мен бяха много приятни и поучителни, всеки път ми се появява змия или женска фигура, след първата церемония спрях да злоупотребявам с джойна, правя си почивки от седмици до месеци, вместо ол дей еври дей хай 
-
aviana
- Нов Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
Интересно ми е кога идват в България?braZdi написа: ↑23 Дек 2025, 00:03 Тук са идвали и съм ходил, едните са Аржентинци, другия от Куско, различен начин на провеждане на цялостната церемония, на едната бяхме 12 човека с един шаман и един съпорт, на другата 60 човека с 2 шамана, 6 терапевта/психолози и още 4-5 човека съпорт стаф. В чужбина зависи къде идеш, в Щатите има дори такива църкви дето правят церемонии. И двете церемонии за мен бяха много приятни и поучителни, всеки път ми се появява змия или женска фигура, след първата церемония спрях да злоупотребявам с джойна, правя си почивки от седмици до месеци, вместо ол дей еври дей хай![]()
- braZdi
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 41 times
Вече не идват, Рикардо прави в Перу, има сайт на центъра му там https://plantadivina.com/
братята Херманосис само в Испания вече, мога да намеря контакт ако имаш нужда, повечето констелатори в София ги познават и са съпортвали церемониите тук.
братята Херманосис само в Испания вече, мога да намеря контакт ако имаш нужда, повечето констелатори в София ги познават и са съпортвали церемониите тук.
.png)