Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Аяхуаска

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
aviana
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Интересувам се дали някой някога е ходил на церемония в чужбина, и ако да - какви бяха преживяванията ви?
Аватар
braZdi
Градинар
Градинар
Has thanked: 17 times
Been thanked: 41 times

Тук са идвали и съм ходил, едните са Аржентинци, другия от Куско, различен начин на провеждане на цялостната церемония, на едната бяхме 12 човека с един шаман и един съпорт, на другата 60 човека с 2 шамана, 6 терапевта/психолози и още 4-5 човека съпорт стаф. В чужбина зависи къде идеш, в Щатите има дори такива църкви дето правят церемонии. И двете церемонии за мен бяха много приятни и поучителни, всеки път ми се появява змия или женска фигура, след първата церемония спрях да злоупотребявам с джойна, правя си почивки от седмици до месеци, вместо ол дей еври дей хай ;)
aviana
Нов Градинар
Нов Градинар

braZdi написа: 23 Дек 2025, 00:03 Тук са идвали и съм ходил, едните са Аржентинци, другия от Куско, различен начин на провеждане на цялостната церемония, на едната бяхме 12 човека с един шаман и един съпорт, на другата 60 човека с 2 шамана, 6 терапевта/психолози и още 4-5 човека съпорт стаф. В чужбина зависи къде идеш, в Щатите има дори такива църкви дето правят церемонии. И двете церемонии за мен бяха много приятни и поучителни, всеки път ми се появява змия или женска фигура, след първата церемония спрях да злоупотребявам с джойна, правя си почивки от седмици до месеци, вместо ол дей еври дей хай ;)
Интересно ми е кога идват в България?
Аватар
braZdi
Градинар
Градинар
Has thanked: 17 times
Been thanked: 41 times

Вече не идват, Рикардо прави в Перу, има сайт на центъра му там https://plantadivina.com/

братята Херманосис само в Испания вече, мога да намеря контакт ако имаш нужда, повечето констелатори в София ги познават и са съпортвали церемониите тук.
aviana
Нов Градинар
Нов Градинар

Да, ако може да намериш някакъв вид контакт с тях ще е супер 😊
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”