Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
INDOOR 2025 обща тема
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
На следващия ще го сменя да ми е по сигурно, сега сложих накрая на въздоховода, този Прима Клима, който имам и сега е по добре положението. Забелязал съм, че последните 2 седмици миришат по малко, надявам се да го избутам до края. Сега са в края на 6-та седмица цъфтеж.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, ето ги девойките вече в 7-ма седмица цъфтеж. Нещата лека по лека отиват към приключване. Този път някак ми се струва, че по бързо върви цъфтежа. Някой сортове им падат доста от листата вече, а други се ориентират вече към финал. Доста добре уплатняват главите, а си има още поне 2 седмици, мисля че този път ще се получат много добре. Малко кофти сега се получава с празниците, че ще трябва през 2-3 дни да слизам от вилата за да ги поливам, но изобщо празниците не ми бяха влезнали в сметката, можех да ги пусна малко по рано и сега да са готови.
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 385 times
- Been thanked: 303 times
Здравей Ветрушка! Красота в градината, най-вече ме радва онова горе в ляво, по-високо и лилаво. Аз ти прегледах сортовете но няма как да го разпозная от списъка. Кое е то?Vetrushka написа: ↑23 Дек 2025, 09:32 Здравейте колеги, ето ги девойките вече в 7-ма седмица цъфтеж. Нещата лека по лека отиват към приключване. Този път някак ми се струва, че по бързо върви цъфтежа. Някой сортове им падат доста от листата вече, а други се ориентират вече към финал. Доста добре уплатняват главите, а си има още поне 2 седмици, мисля че този път ще се получат много добре. Малко кофти сега се получава с празниците, че ще трябва през 2-3 дни да слизам от вилата за да ги поливам, но изобщо празниците не ми бяха влезнали в сметката, можех да ги пусна малко по рано и сега да са готови.
И аз като теб реших да си взема Bio Terra Plus, много съм доволен, дори не сложих нищо вътре и наливам по малко от биобиз база серията, пак върви перфектно. Този път в 25 литрова текстилка, още е рано да се каже но виждам потенциал за +200 грама от едно растение, с вегетация на клонинг около 45 дни. Ще покажа снимка скоро.
- Vetrushka
- Ветрушка

Ayahuasca Purple е лилавото растение.Harvester написа: ↑23 Дек 2025, 10:24Здравей Ветрушка! Красота в градината, най-вече ме радва онова горе в ляво, по-високо и лилаво. Аз ти прегледах сортовете но няма как да го разпозная от списъка. Кое е то?Vetrushka написа: ↑23 Дек 2025, 09:32 Здравейте колеги, ето ги девойките вече в 7-ма седмица цъфтеж. Нещата лека по лека отиват към приключване. Този път някак ми се струва, че по бързо върви цъфтежа. Някой сортове им падат доста от листата вече, а други се ориентират вече към финал. Доста добре уплатняват главите, а си има още поне 2 седмици, мисля че този път ще се получат много добре. Малко кофти сега се получава с празниците, че ще трябва през 2-3 дни да слизам от вилата за да ги поливам, но изобщо празниците не ми бяха влезнали в сметката, можех да ги пусна малко по рано и сега да са готови.
И аз като теб реших да си взема Bio Terra Plus, много съм доволен, дори не сложих нищо вътре и наливам по малко от биобиз база серията, пак върви перфектно. Този път в 25 литрова текстилка, още е рано да се каже но виждам потенциал за +200 грама от едно растение, с вегетация на клонинг около 45 дни. Ще покажа снимка скоро.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, Весело посрещане на новата година. Направих им една финална фотосесия на моите в средата на седмица 8-ма седмица цъфтеж. Растенията добре запълват главите вече, някой са малко по напред, но като цяло имат още. Поливам ги горе долу през 3 дни, продължавам да си им давам максимални дози от течните торове. Аз винаги си торя до последно, като започнат да правят мътни трихоми им спирам храната за още 1-2 поливки. Един сапфир ог и един супер критикъл, може би днес им беше последната поливка с храна.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Ей ги моите,скоро ще бера повечето,само едно,две рошави има.Не успях съвсем да покажа ефекта на лампата,защото бях болна и имах и др проблеми,поливах набързо и май теърде често е било,а и новата лампа,може да им е била стрес....После добавих силен обдухващ и те веднага живнаха.Като цяло зафоеолително ще завършат....Сега ще ги оголя от последни листа всички,които скоро ще режа.Иначе са мазни та мазни,според мен с тая лампа и се позакръглиха,но да не ги бях прецаквала щеше да се види по-ясно.Лилавеещите вифове за повечето Апалачиан къш,май две фенота,но може и някое да е Шугар бомб пънч и височките сативести са Лемон Зи,те ще поседят още.Почвам да им гледам трихомите вече.
..Пожелавам ви здраве за Новата година!

..Пожелавам ви здраве за Новата година!
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 203 times
Мале как са се нацепилиInna написа: ↑02 Яну 2026, 11:58 Ей ги моите,скоро ще бера повечето,само едно,две рошави има.Не успях съвсем да покажа ефекта на лампата,защото бях болна и имах и др проблеми,поливах набързо и май теърде често е било,а и новата лампа,може да им е била стрес....После добавих силен обдухващ и те веднага живнаха.Като цяло зафоеолително ще завършат....Сега ще ги оголя от последни листа всички,които скоро ще режа.Иначе са мазни та мазни,според мен с тая лампа и се позакръглиха,но да не ги бях прецаквала щеше да се види по-ясно.Лилавеещите вифове за повечето Апалачиан къш,май две фенота,но може и някое да е Шугар бомб пънч и височките сативести са Лемон Зи,те ще поседят още.Почвам да им гледам трихомите вече.
..Пожелавам ви здраве за Новата година!![]()
Браво!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Хаха,благодаря ти Гуги,ако го казваш сериозно!И хубава Нова година!Чак не са се нацепили хаха,но има разлика в олътността с другите лампи.Бе хубавки са,биват,даже са доста мазни,няма никой да ги върне хехе За условията знам,че нищо не е както трябва.Ще пробвам едни с малко подобрения и от-до да са си на тая лампа.Пък някога и аз ще съм с палатка!Gugi написа: ↑02 Яну 2026, 16:10Мале как са се нацепилиInna написа: ↑02 Яну 2026, 11:58 Ей ги моите,скоро ще бера повечето,само едно,две рошави има.Не успях съвсем да покажа ефекта на лампата,защото бях болна и имах и др проблеми,поливах набързо и май теърде често е било,а и новата лампа,може да им е била стрес....После добавих силен обдухващ и те веднага живнаха.Като цяло зафоеолително ще завършат....Сега ще ги оголя от последни листа всички,които скоро ще режа.Иначе са мазни та мазни,според мен с тая лампа и се позакръглиха,но да не ги бях прецаквала щеше да се види по-ясно.Лилавеещите вифове за повечето Апалачиан къш,май две фенота,но може и някое да е Шугар бомб пънч и височките сативести са Лемон Зи,те ще поседят още.Почвам да им гледам трихомите вече.
..Пожелавам ви здраве за Новата година!![]()
![]()
Браво!
Здравейте нов съм е отглеждане на вътрешно за това може и да звуча като бавноразвиващ се но може ли да ми даде някой пълни инструкции каква палатка, лампи и още всичко което трябва ми е нужно за да вадя до 10 кг indoor благодаря
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 385 times
- Been thanked: 303 times
Здравей!
Искаш помощ, която всъщност е някой да ти направи проект за бизнес и ти да се възползваш безплатно от работата на някой друг. Прочети фунадменталната теория на отглеждането в индекса на важните теми на този форум и задавай по-конкретни въпроси.
Отделно от това, всеки който ти помогне да си пресметнеш проекта, става анонимен /поне така се надявам/ съучастник в нелегалния ти бизнес. /поне да беше за лична употреба но 10кг..../ Съветвам те, когато смяташ да изкарваш пари от нещо, да си натиснеш парцалките и да почетеш, не малко. На конкретни, тесни въпроси, почти никой няма да ти откаже помощ.
На твоя въпрс ще ти кажа само, ако гледаш в почва ще ти трябват поне 25 кв,м. ако е на хидропоника може би 20кв.м. ще стигнат.
.png)