Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

А бе хора нормално ли е да мирише на коз след тримване, зачистил съм помещението, материала, е в пликове за пране, добре затворени, всичко е ревизирано, и запечатано и пак фунти... Че отворих едни торби лавандула, белким, малко се замаскира...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 385 times
Been thanked: 303 times

Peggy Zina написа: 09 Ное 2025, 17:31 А бе хора нормално ли е да мирише на коз след тримване, зачистил съм помещението, материала, е в пликове за пране, добре затворени, всичко е ревизирано, и запечатано и пак фунти... Че отворих едни торби лавандула, белким, малко се замаскира...
Скоро пренасях едни метални клетки, които бяха в помещение, където се отглежда, По металните пръти имаше ръжда. От ръждата си смърдеше яко на коз, при положение, че вече клетките бяха на съвсем ново място. Нямам опит с тези пликове за пране, но нещо ме кара, да си мисля, че пускат.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Harvester написа: 09 Ное 2025, 23:41
Peggy Zina написа: 09 Ное 2025, 17:31 А бе хора нормално ли е да мирише на коз след тримване, зачистил съм помещението, материала, е в пликове за пране, добре затворени, всичко е ревизирано, и запечатано и пак фунти... Че отворих едни торби лавандула, белким, малко се замаскира...
Скоро пренасях едни метални клетки, които бяха в помещение, където се отглежда, По металните пръти имаше ръжда. От ръждата си смърдеше яко на коз, при положение, че вече клетките бяха на съвсем ново място. Нямам опит с тези пликове за пране, но нещо ме кара, да си мисля, че пускат.
Не от пликовете в тях си завирам носа и не миришат, а помещението фунти. Едното кашенце го преместих на друга локация, а миризма йок....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 442 times

Филтъра ти на колко РАБОТНО време е ?
:roll:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

За тримване на аутдор реколта става дума.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 380 times

Peggy Zina написа: 11 Ное 2025, 16:09 За тримване на аутдор реколта става дума.
Нормално е ,ако стените са стари със старите мазилки попива миризмата ,има достатъчно продукти за нейтрализиране на миризми и праскала вземи и пръскай и па стените ,
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Prototype046 написа: 11 Ное 2025, 17:47
Нормално е ,ако стените са стари със старите мазилки попива миризмата ,има достатъчно продукти за нейтрализиране на миризми и праскала вземи и пръскай и па стените ,
Това за мазилките за пръв път го чувам, но може да се каже , че има резон някакъв.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 442 times

Peggy Zina написа: 11 Ное 2025, 20:38
Prototype046 написа: 11 Ное 2025, 17:47
Това за мазилките за пръв път го чувам, но може да се каже , че има резон някакъв.
Както цигарите се наслояват и правят гняс по стени,тавани,мебели. Аз затова те питах за филтър , ти щом нямаш си е нормално да смърди.
:roll:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Някога като имате път се разходете до лидл, по моя град, сигур и по вашите са пуснали промоция на зеолит 9лв-5 кила и перлит, зеолита ми стъпва на 1.80лв килото , което даже ми идва по -ниско от цените около ковида преди 5 години.... Перлита за 3.50 5л също е оферта ако ви трябва едно пликче на дребно, набързо...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Peggy Zina написа: 23 Ное 2025, 15:52 Някога като имате път се разходете до лидл, по моя град, сигур и по вашите са пуснали промоция на зеолит 9лв-5 кила и перлит, зеолита ми стъпва на 1.80лв килото , което даже ми идва по -ниско от цените около ковида преди 5 години.... Перлита за 3.50 5л също е оферта ако ви трябва едно пликче на дребно, набързо...
Аз си взех от тора им за цъфтеж.😄Добро НПК е,био,ползвала съм го и бива.Да и зеолита и перлира ги видях.Аз се оглеждах за тор от червей на дребно,но нещо скоро не съм виждала там....Така,че м7нах този път без него в микса....
Публикувай отговор