Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
А бе хора нормално ли е да мирише на коз след тримване, зачистил съм помещението, материала, е в пликове за пране, добре затворени, всичко е ревизирано, и запечатано и пак фунти... Че отворих едни торби лавандула, белким, малко се замаскира...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 385 times
- Been thanked: 303 times
Скоро пренасях едни метални клетки, които бяха в помещение, където се отглежда, По металните пръти имаше ръжда. От ръждата си смърдеше яко на коз, при положение, че вече клетките бяха на съвсем ново място. Нямам опит с тези пликове за пране, но нещо ме кара, да си мисля, че пускат.Peggy Zina написа: ↑09 Ное 2025, 17:31 А бе хора нормално ли е да мирише на коз след тримване, зачистил съм помещението, материала, е в пликове за пране, добре затворени, всичко е ревизирано, и запечатано и пак фунти... Че отворих едни торби лавандула, белким, малко се замаскира...
- Peggy Zina
- Градинар

Не от пликовете в тях си завирам носа и не миришат, а помещението фунти. Едното кашенце го преместих на друга локация, а миризма йок....Harvester написа: ↑09 Ное 2025, 23:41Скоро пренасях едни метални клетки, които бяха в помещение, където се отглежда, По металните пръти имаше ръжда. От ръждата си смърдеше яко на коз, при положение, че вече клетките бяха на съвсем ново място. Нямам опит с тези пликове за пране, но нещо ме кара, да си мисля, че пускат.Peggy Zina написа: ↑09 Ное 2025, 17:31 А бе хора нормално ли е да мирише на коз след тримване, зачистил съм помещението, материала, е в пликове за пране, добре затворени, всичко е ревизирано, и запечатано и пак фунти... Че отворих едни торби лавандула, белким, малко се замаскира...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
Филтъра ти на колко РАБОТНО време е ?Peggy Zina написа: ↑09 Ное 2025, 17:31 А бе хора нормално ли е да мирише на коз след тримване, зачистил съм помещението, материала, е в пликове за пране, добре затворени, всичко е ревизирано, и запечатано и пак фунти... Че отворих едни торби лавандула, белким, малко се замаскира...

- Peggy Zina
- Градинар

За тримване на аутдор реколта става дума.
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 380 times
Нормално е ,ако стените са стари със старите мазилки попива миризмата ,има достатъчно продукти за нейтрализиране на миризми и праскала вземи и пръскай и па стените ,
- Peggy Zina
- Градинар

Това за мазилките за пръв път го чувам, но може да се каже , че има резон някакъв.Prototype046 написа: ↑11 Ное 2025, 17:47Нормално е ,ако стените са стари със старите мазилки попива миризмата ,има достатъчно продукти за нейтрализиране на миризми и праскала вземи и пръскай и па стените ,
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
Както цигарите се наслояват и правят гняс по стени,тавани,мебели. Аз затова те питах за филтър , ти щом нямаш си е нормално да смърди.Peggy Zina написа: ↑11 Ное 2025, 20:38Това за мазилките за пръв път го чувам, но може да се каже , че има резон някакъв.Prototype046 написа: ↑11 Ное 2025, 17:47Нормално е ,ако стените са стари със старите мазилки попива миризмата ,има достатъчно продукти за нейтрализиране на миризми и праскала вземи и пръскай и па стените ,

- Peggy Zina
- Градинар

Някога като имате път се разходете до лидл, по моя град, сигур и по вашите са пуснали промоция на зеолит 9лв-5 кила и перлит, зеолита ми стъпва на 1.80лв килото , което даже ми идва по -ниско от цените около ковида преди 5 години.... Перлита за 3.50 5л също е оферта ако ви трябва едно пликче на дребно, набързо...
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Аз си взех от тора им за цъфтеж.Peggy Zina написа: ↑23 Ное 2025, 15:52 Някога като имате път се разходете до лидл, по моя град, сигур и по вашите са пуснали промоция на зеолит 9лв-5 кила и перлит, зеолита ми стъпва на 1.80лв килото , което даже ми идва по -ниско от цените около ковида преди 5 години.... Перлита за 3.50 5л също е оферта ако ви трябва едно пликче на дребно, набързо...
.png)