Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
ne4o
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 128 times
Been thanked: 122 times

Предполагам,че трихомите по-лесно се отделят, след замразяване.Те са смола ,която кристализира и не залепва....що не пробваш, а само питаш.....виж мароканците, при тях е саморасляк- landrase и те са си разработили технология....аз не го нагрявам в печката и пак си става...Marocan kief. ..пусни си клип
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

ne4o написа: 24 Авг 2019, 01:19 Предполагам,че трихомите по-лесно се отделят, след замразяване.Те са смола ,която кристализира и не залепва....що не пробваш, а само питаш.....виж мароканците, при тях е саморасляк- landrase и те са си разработили технология....аз не го нагрявам в печката и пак си става...Marocan kief. ..пусни си клип
Днес пробвах не ми се получи..не бях го замръзявал във фризера, но беше много сух, пресях го през чорапогащник. След това пробвах метода със фурната както каза Софията, но не се получи понеже градусите 90-100 са малко и не знаех колко време да го държа. След това реших, че с ютия ще стане и така го подкарах, беше завито в домакинска хартия и след това го обвих със мокра салфетка. Гладих го докато сълфетката не изсъхна, като през дадено време го пресирах със пета, длани с една книга го бих.. доста дебела.. накрая нищо не стана..не можа да се втвърди и си мисля, че е от матряла, не хвана, изобщо нищо не се случи пък сложих 1 джи. И стоеше един зелен, не като на клипчетата да го еба един светло кафяв.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Ако е бил зелен след като си го пресял и не е залепвал след всичките процедури които си му приложил означава че мренажа през която си го пресявал е много едра и е влязло много зелен материал.
Ако не те хвана след като си го пресял значи материала е много слаб.
Какви растения използваш ? Пробва ли да ги пушиш преди да започнеш да правиш хаш?
Ако не хващат в нормален joint - няма да хващат и след като си ги направил на хаш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Sofia Cannabis написа: 28 Авг 2019, 02:30 Ако е бил зелен след като си го пресял и не е залепвал след всичките процедури които си му приложил означава че мренажа през която си го пресявал е много едра и е влязло много зелен материал.
Ако не те хвана след като си го пресял значи материала е много слаб.
Какви растения използваш ? Пробва ли да ги пушиш преди да започнеш да правиш хаш?
Ако не хващат в нормален joint - няма да хващат и след като си ги направил на хаш.
Не беше зелен, сушен е 1 седмица цялото растение...за мрежата ползвах чорапогащник, но сякаш матряла е гаден понеже беше едно уродливо недоразвито ауто с което реших да пробвам, не съм го прбвал дали напушва, но другите като него напушваха. Даже го нямаше и тоя аромат на хаша, когато съм пушил хаш ми удря на дървесна смола, как мирише смолата същото ми мирише и хубавият хаш..ще опитам пак с мрежа тоя път и с друг коз.
Един въпрос..пушил съм мек хаш, като черен пластелин, за да се получи така смола ли се добавя или просто трябва да е хубав матеряла? :roll:
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

wefelwel написа: 28 Авг 2019, 13:26 "И стоеше един зелен, не като на клипчетата да го еба един светло кафяв."

Не казах че не си го изсушил. Отговорих ти на въпроса защо е изглеждал зелен след като си го пресял.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1506 times
Been thanked: 1257 times

completely mad
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1506 times
Been thanked: 1257 times

completely mad
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Земята:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Ха,готино състезание!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Inna написа: 07 Сеп 2019, 00:38 Ха,готино състезание!
Благодаря ти, че го сподели, защото е много яко. Както се вика започвам да тренирам Джиу-джитсу заради наградата :D :D :D В същност Джиу-джитсуто е невероятено доставящо удоволствие и тренира духа и тялото.

Всъщност имам много приятли, които са боксьори, кик-боксьори, ММА бойци, борци и боди билдъри, които не само, че пушат, но и отглеждат ганджа. Ходил съм в зала на тренировка в която преди и след тренировка се пуши коз. (някой пушат само преди тренировка, други пушат само след тренировка, а 3-ти не пропускат :D ). Канабиса отпуска гладката мускулатура, а на някой освен, че им харесва ефекта от напушването, но и го ползват за облекчаване на симптоми от стероидите и другите химии.

Примерно един приятел го ползваше масло от канабис за да може да заспива, че не можеше да заспи и не спеше с дни, а самото неспане го правеше много изтощен, което после през деня му пречеше и за тренировки и за нормален социален живот. Обаче изяде ли едно зрънце канабис масло и си лягаше да спи след 30 минути. Канабиса работи по-добре от мелатонина от аптеката...

Друг го ползваше за да го разяжда и да трупа маса, а трети го ползваше за да му блокира токсини в тялото му от които му избиваха пъпки. Други го ползваха просто за да им отпусне мускулатурата преди тренировка и т.н. .

Всъщност се изумих сред тези момчета, колко много от тях пушат и колко от тях отглеждат.

Сега забелязвам нова тенденция сред тези момчета ( спортисти ), че са започнали да се интересуват от магически гъби заради коментари на Joe Rogan и няколко ММА бойци, които са споделили, че псилоцибиновите гъм им помагат за повишаване на издържливостта им (а това да си по-издържлив и да се изтощаваш по-малко по време на бой е много важно особено за дълги и тежки мачове ) и за неврогенеза в мозъка, като това им подобрява рефлексите и един вид започват да предвиждат действията на противника си по време на спаринги и мачове.
Публикувай отговор