Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Clones and Cloning / Клонинги и Клониране
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Тук малко от любимите ми"топки",Хидрагеа ли,не помня как им е името.Тези трябва да са лилави трите,от едно лилаво са взети.Понеже ходих тук и там,бях ги зарязала във вода,която сменях отвреме навреме само.И изненадващо доста бързо бяха пуснали коренчета само във вода,без вкореняващи препарати или бактерии.Мисля да ги засадя вече,макар че не показват признаци да не им е добре.
-
Inna
- Marijuana Mom

Това са тотално светлинно объркани клонинги отвън гледани до скоро,които така бяха цъфнали та им трябваше сума ти време да тръгнат да се ревегетират.Затова са с такива единични листа,поради ревегетацията.Имаха и акари,така че ще видим какво ще стане с тях.Направих им екстремно измиване и пръскане,докато бяха по-малки и в кофички и след това ги сложих в тези.По принцип имат ли буболечки се хвърлят и не се внасят индор ,но това са три готини вида и ще видя дали съм се оправила с тях.Също съм ги и чупила,докато реша какво ще правя с тях въобще.Засега да препълнят тези саксии....
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 400 times
- Been thanked: 305 times
Това кафявото в скасиите кафе ли е? И съм любопитен кои са сортовете, които си харесала.Inna написа: ↑22 Окт 2025, 10:10 Това са тотално светлинно объркани клонинги отвън гледани до скоро,които така бяха цъфнали та им трябваше сума ти време да тръгнат да се ревегетират.Затова са с такива единични листа,поради ревегетацията.Имаха и акари,така че ще видим какво ще стане с тях.Направих им екстремно измиване и пръскане,докато бяха по-малки и в кофички и след това ги сложих в тези.По принцип имат ли буболечки се хвърлят и не се внасят индор ,но това са три готини вида и ще видя дали съм се оправила с тях.Също съм ги и чупила,докато реша какво ще правя с тях въобще.Засега да препълнят тези саксии....
Като си ги преглеждаш редовно, ще стане ясно дали е останало нещо живо от буболеците или по скоро дали е имало яйца, от които да излязат нови. Ще ги хванеш навреме ако има и на следващото пръскане приключват. То е ясно, че си ги знаеш тия неща, но за новите гроуъри, които четат...
------
Ти поддържала ли си дълго време майка? Сега съм започнал да заформям една мини майка, като целта ми е да я запазя дребна, ниска, за да е лесна за да поддръжка и с минимални ресурси /светлина, почва, торене/ да издържи дълго време. Крайната саксия ще бъде 1л примерно, като в момента съм в 250мл. Също се старая да не форсирам развитието и, защото ми е излишно да бързам. Ще си играя да я кълча, да режа, дори без да ми е нужна нова бройка резници. За първи път ще го правя, понеже много ми хареса фенотипа, който ми се падна от бонус семка SLH на GHS. До колкото съм гледал и чел, разковничето е в правилното подрязване, светлина, която да поддържа добре здравето на растението и да контролира излишното издължаване /доста синя, 15W 6500к LED е ОК/, но да не форсира метаболизма, и.... май това е основното. Съответно и храненето е слабо, когато светлината не е много. Та ако можеш да споделиш нещо от опит, което може би не ми идва на ум....
Поздрави!
-
Inna
- Marijuana Mom

Държала съм разни в малки кофички дългичко....Е,не ходини,обикновено до следващ сезон или някое следващо гледане.Кълцам ги и те си седят,да,нищо специално не се сещам.Те стават мънички и гъстички,режеш си от тях и така.Да,в малйо съдче,например 1 литър.Могат да им се режат корените след време когато препълнят и пак да се сложат в същия съд с малко нова почва,за да се запазят удобни и компактни.Да,кафе е,защото акарите не го харесват,не за друго.
Да,аз ги извадих от чашките,окастрих заразено надолу,накиснах ги целите с почвата във вода с някакви неща,после и с кислородна,измих ги с душ,напръсках ги с други неща,пресадих в чисти саксии и почва неупотребявана и ще продължа с пръскането засега.А всъщност най-добре се чистят,когато нарежеш нови клонинги от тях,измиеш ги и ги вкорениш.Иначе като има и малко почва може в нея да са останали.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Inna написа: ↑22 Окт 2025, 10:10 Това са тотално светлинно объркани клонинги отвън гледани до скоро,които така бяха цъфнали та им трябваше сума ти време да тръгнат да се ревегетират.Затова са с такива единични листа,поради ревегетацията.Имаха и акари,така че ще видим какво ще стане с тях.Направих им екстремно измиване и пръскане,докато бяха по-малки и в кофички и след това ги сложих в тези.По принцип имат ли буболечки се хвърлят и не се внасят индор ,но това са три готини вида и ще видя дали съм се оправила с тях.Също съм ги и чупила,докато реша какво ще правя с тях въобще.Засега да препълнят тези саксии....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

Тези са клонинги от тези,които гледах последно-Шугар бомб пънч,Апалачиян къш и Лемон Z,но ми харесаха,исках да ги позапазя,обаче нямах къде и кога,седяха до скоро навън в едно парниче,после цъфнаха,мислех да ги опраша ,но бяха доста малки и сдухани,та накрая ги върнах на растеж за зимата евентуално.Че нямам какво да пуша.Peggy Zina написа: ↑23 Окт 2025, 10:16Inna написа: ↑22 Окт 2025, 10:10 Това са тотално светлинно объркани клонинги отвън гледани до скоро,които така бяха цъфнали та им трябваше сума ти време да тръгнат да се ревегетират.Затова са с такива единични листа,поради ревегетацията.Имаха и акари,така че ще видим какво ще стане с тях.Направих им екстремно измиване и пръскане,докато бяха по-малки и в кофички и след това ги сложих в тези.По принцип имат ли буболечки се хвърлят и не се внасят индор ,но това са три готини вида и ще видя дали съм се оправила с тях.Също съм ги и чупила,докато реша какво ще правя с тях въобще.Засега да препълнят тези саксии....Това да не са някакви бонус семки на Софията, помня, че преди ни раздаваше....
-
Harvester
- Градинар

Тази красота започвам да я чекна и режа за да направя повечко върхове, че ако ме налегне мерак за един мини SOG 3 x 3, ще ми трябват едни 10-12 броя резници да нарежа.
Само да кажа, че мястото и не е, където съм я снимал и всъщност е на 15 вата Led крушка 6500к, около 1900lm. Към момента е в 250мл чашка, с почва от торф, малко перлит и около 20% тор от ЧКЧ. Може да я покажа пак, като я преместя в по-голяма саксия.
Само да кажа, че мястото и не е, където съм я снимал и всъщност е на 15 вата Led крушка 6500к, около 1900lm. Към момента е в 250мл чашка, с почва от торф, малко перлит и около 20% тор от ЧКЧ. Може да я покажа пак, като я преместя в по-голяма саксия.
-
Inna
- Marijuana Mom

Да,идеално е за тази цел.От него може да станат безкрайни бройки и то скоро....Може обаче в последствие да му трябва малко повечко сеетлинка?Показвай го да го вифим фо кога ще изкара на 15 вата.Но пък ако е само за него и близичко....А какво е?Harvester написа: ↑24 Окт 2025, 20:07 Тази красота започвам да я чекна и режа за да направя повечко върхове, че ако ме налегне мерак за един мини SOG 3 x 3, ще ми трябват едни 10-12 броя резници да нарежа.
DSC_0463.png
DSC_0465.png
DSC_0468.png
-
Harvester
- Градинар

Сорта е Super Lemon Haze.
Много лесно се поддава на тренировки, много бързо се вкоренява, дори само във вода, пак пуска коренчета за 10-14 дни. Впечтли ме с много подходяща структура за Scrog, перфектно съотношение на цветове към листа, за да останат добре осветени при индор лампите. А как надува главите мезду 3та и 7ма седмица и то само от органика... Ефекта тепърва ще се пробва, но съм сигурен, че няма да ме разочарова този сорт, трябва да е силно енергизиращ, креативен, като тялото усеща достатъчен релакс, без да те схваща и мързи. Силата на ефекта в SLH е свързан с високото съдържание на CBN, като заедно със THC трябва да създава синергитичен ефект. Фенотипа ми е от по-бързо цъфтящите, така, че тук съм уцелил джакпот, само при една покълнала от 2 стари семки.
Тук е на около 5 седмици цъфтеж, а сега в 7-ма седмица е видимо по-надуто.
-
Inna
- Marijuana Mom

Уау,яко е,да!И то тук е още назад и рошаво и пак е тлъсто.И фоста свежо!А ти някъде беше писал,че е под ХПС? Тази майка ще е яко да си резне човек хаха
.png)