Ами то хубаво и други да се включват,че аз на всяка манджа-мерудия.Талибана написа: ↑08 Окт 2025, 05:56Благодаря, ти допринесе много за успешния завършек хах .. но продължавам с питанията хах в буркана стига до 60 62% влажност единия който в с по голямо количество.. другия държи 55 56 нормално ли е или да предприема мерки?Inna написа: ↑07 Окт 2025, 20:48Даа,още малко трябваше и стават по-твърди.Но нищо ,пак ще са супер!Честити!Хубаво станаха!Талибана написа: ↑07 Окт 2025, 19:29 OG Kush първото прибрано в буркан .. Беше дребно растение мисля че стават по едри но като за първи път при мен толкова .. около 45, 50 гр. Има някои доста рехави главни нещо не ги изчаках но съм доволен няма да дребнея все пак ми е първи път даже съм много доволен хах .. Роял джуджетата ще ги изчакам още ден два да поизсъхнат .. и ще видим и те какво ще дадът ,като цяло те бяха доста по едри .. за вид и красота никва я няма но пак казвам първата ми е , моята си е и съм супер доволен хах .. Ще кача като прибера и джуджетата кво са дали
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
First Grow Newbie
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 396 times
- Been thanked: 305 times
Аз също мисля, че щом са обрани преди 5 дни, е доста кратко време за да са добре изсъхнали. Съветите за пукане на стъблото и дръжките е добра ориентация. Ако сега влязат в буркани, следващите 2-3 седмици трябва да са на постоянно наблюдение - отваряне и евентуално изваждане за кратко време. Следи за влага, останала в сърцевината на главите, трябва да излиза, но не пракелно бързо, нито прекалено бавно. Аз лично след сушене на клонки ги режа на глави и влизат в хартиени пликове за още няколко дни, според температурите и влагата, плътността на главите и т.н. преценявам, кога да ги сложа в бурканите но минават 7-14 дни от бране, преди да ги затворя. И започва наблюдението, за което писах по-горе. Надявам се да съм бил полезен.Inna написа: ↑08 Окт 2025, 09:23Ами то хубаво и други да се включват,че аз на всяка манджа-мерудия.И ако казвам нещо неправилно да казват или да допълват....Според мен им е рано да седят затворени в буркани,кога толкова бързо изсъхнаха?!Изкарвай ги навън целите да се проветряват,може да сложиш по една хартийка в буркана като е затворен малко да попива.Разгледай какво е кюринг( curing) някое клипче.Но обезателно трябва да се изваждат все още.Да пресъхнат не е много хубаво,но е поправимо,да мухлясат обаче е край.
-
Талибана
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 32 times
Благодаря на всички включили се .. значи днес след по дълго време виждам какво е дереджето .. Джуджетата държат 67 68 вкажност .. Ог къша 60 62 ... него мисля да го оставя в буркана, но джуджетата смятам да ги вадя че ме е страх .. Като имате предвид да ги вадя, за колко време е това смисъл примерно час два навън и после пак в буркана ? Или направо да си ги сложа пак в сушилнята за някой ден? Незнам виждат ми се доста сухи външно но пък влагата е на лице .. объркан съм
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 396 times
- Been thanked: 305 times
Вадиш ги за 1-2 часа примерно, според условията времето е различно, но в никакъв случай не е по часовник... стига да не е прекалено влажно в стаята ще дърпат. Ще ти се засушат повърностно, кагато ги затвориш в буркана, пак ще се навлажнят за 1 денонощие и така, докато спре да излиза влага на повърхностния слой. Когато решиш да спреш с проветряването на бурканите, имай едно наум да провериш пак след някой ден.Талибана написа: ↑08 Окт 2025, 13:45 Благодаря на всички включили се .. значи днес след по дълго време виждам какво е дереджето .. Джуджетата държат 67 68 вкажност .. Ог къша 60 62 ... него мисля да го оставя в буркана, но джуджетата смятам да ги вадя че ме е страх .. Като имате предвид да ги вадя, за колко време е това смисъл примерно час два навън и после пак в буркана ? Или направо да си ги сложа пак в сушилнята за някой ден? Незнам виждат ми се доста сухи външно но пък влагата е на лице .. объркан съм
Когато реколтата стои на по-едри глави, има риск да остане "дълбока влажност", особено при някои сортове, където плътността в цветовете е много голяма. Затова много едри глави в бурканите не винаги е добра идея
-
Талибана
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 32 times
Ясно, ами моите не са много плътни като цяло.. рехавички са може би и затова бързо съхнат.. Сега ги изкарах след час два ги прибирам и така ще я действам ден два пък после май ще ги оставя постоянно в буркан и ще проветрявам само за по 10 15 мин .. а влага на повърхността не съм забелязал никаква ..Harvester написа: ↑08 Окт 2025, 14:02Вадиш ги за 1-2 часа примерно, според условията времето е различно, но в никакъв случай не е по часовник... стига да не е прекалено влажно в стаята ще дърпат. Ще ти се засушат повърностно, кагато ги затвориш в буркана, пак ще се навлажнят за 1 денонощие и така, докато спре да излиза влага на повърхностния слой. Когато решиш да спреш с проветряването на бурканите, имай едно наум да провериш пак след някой ден.Талибана написа: ↑08 Окт 2025, 13:45 Благодаря на всички включили се .. значи днес след по дълго време виждам какво е дереджето .. Джуджетата държат 67 68 вкажност .. Ог къша 60 62 ... него мисля да го оставя в буркана, но джуджетата смятам да ги вадя че ме е страх .. Като имате предвид да ги вадя, за колко време е това смисъл примерно час два навън и после пак в буркана ? Или направо да си ги сложа пак в сушилнята за някой ден? Незнам виждат ми се доста сухи външно но пък влагата е на лице .. объркан съм
Когато реколтата стои на по-едри глави, има риск да остане "дълбока влажност", особено при някои сортове, където плътността в цветовете е много голяма. Затова много едри глави в бурканите не винаги е добра идеяИма сортове при които, сушенето е доста бързо, за разлика от други. Развий усета! Успех!
.png)