Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

First Grow Newbie

Публикувай отговор
Семена марихуана
Талибана
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 32 times

Да ги бавя ли още ?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Еми още седмица бих им дала от тук доколкото се вижда...Ама да ти кажа поузрели са си,и сега да се отрежат няма да е загуба.Аз мидлех да не са много рошави,но биват и от това положение ако не ти се занимава по-дълго.....
Талибана
Градинар
Градинар

Кълцам ги .. имам един въпрос директно цели растения ли да окача или клонки ? И понеже преди време си бях взел една от тия сушилни (прилагам снимка) има ли файда от тях и кога да я ползвам, директно сега или как не ми е много ясно
Прикачени файлове
20251003_161351.jpg
Godzila
Градинар
Градинар
Has thanked: 102 times
Been thanked: 24 times

Талибана написа: 03 Окт 2025, 17:15 Кълцам ги .. имам един въпрос директно цели растения ли да окача или клонки ? И понеже преди време си бях взел една от тия сушилни (прилагам снимка) има ли файда от тях и кога да я ползвам, директно сега или как не ми е много ясно
отвори някой клип в YouTube и ще разбереш за ко стаа въпрос . А иначе както и да го направиш все ще стане , окълцай го добре от големите листа и колкото може от захарните ( не прекалявай с ръчкането в главите ) ,аз лично ги режа на клонки и после висят до чупливост на стъллото ( като кибритена клечка ) това е за ориентир иначе 58 62 % влажност . на проветриво място задължително ,ако обърнеш внимание в другата активна тема там се чудят как да работят в дъжда . При теб е лесно . Успех
Godzila
Градинар
Градинар
Has thanked: 102 times
Been thanked: 24 times

Талибана написа: 03 Окт 2025, 17:15 Кълцам ги .. имам един въпрос директно цели растения ли да окача или клонки ? И понеже преди време си бях взел една от тия сушилни (прилагам снимка) има ли файда от тях и кога да я ползвам, директно сега или как не ми е много ясно
Гледал съм ,че ги чистят на цяло растение и после надолу с галите . Не съм опитвал и не съм чел ,но сиг за да събере вс от стеблото
Талибана
Градинар
Градинар

Godzila написа: 04 Окт 2025, 10:03
отвори някой клип в YouTube и ще разбереш за ко стаа въпрос . А иначе както и да го направиш все ще стане , окълцай го добре от големите листа и колкото може от захарните ( не прекалявай с ръчкането в главите ) ,аз лично ги режа на клонки и после висят до чупливост на стъллото ( като кибритена клечка ) това е за ориентир иначе 58 62 % влажност . на проветриво място задължително ,ако обърнеш внимание в другата активна тема там се чудят как да работят в дъжда . При теб е лесно . Успех
Така направих , на клонки, почистих от големите и част от малките захарни листа и ги сложих така в сушилнята на тъмно, влажност 50 55% и вентилатор който духа на 20 30 Санта под тях но право в стената на палатката а не директно в тях.. Мисля че е добре ще видим кво ще излезе ..
Прикачени файлове
Screenshot_20251004_112124_Gallery.jpg
Талибана
Градинар
Градинар

OG Kush първото прибрано в буркан .. Беше дребно растение мисля че стават по едри но като за първи път при мен толкова .. около 45, 50 гр. Има някои доста рехави главни нещо не ги изчаках но съм доволен няма да дребнея все пак ми е първи път даже съм много доволен хах .. Роял джуджетата ще ги изчакам още ден два да поизсъхнат .. и ще видим и те какво ще дадът ,като цяло те бяха доста по едри .. за вид и красота никва я няма но пак казвам първата ми е , моята си е и съм супер доволен хах .. Ще кача като прибера и джуджетата кво са дали
Прикачени файлове
20251007_182044.jpg
20251007_182028.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Талибана написа: 07 Окт 2025, 19:29 OG Kush първото прибрано в буркан .. Беше дребно растение мисля че стават по едри но като за първи път при мен толкова .. около 45, 50 гр. Има някои доста рехави главни нещо не ги изчаках но съм доволен няма да дребнея все пак ми е първи път даже съм много доволен хах .. Роял джуджетата ще ги изчакам още ден два да поизсъхнат .. и ще видим и те какво ще дадът ,като цяло те бяха доста по едри .. за вид и красота никва я няма но пак казвам първата ми е , моята си е и съм супер доволен хах .. Ще кача като прибера и джуджетата кво са дали
Даа,още малко трябваше и стават по-твърди.Но нищо ,пак ще са супер!Честити!Хубаво станаха!
Талибана
Градинар
Градинар

Inna написа: 07 Окт 2025, 20:48
Талибана написа: 07 Окт 2025, 19:29 OG Kush първото прибрано в буркан .. Беше дребно растение мисля че стават по едри но като за първи път при мен толкова .. около 45, 50 гр. Има някои доста рехави главни нещо не ги изчаках но съм доволен няма да дребнея все пак ми е първи път даже съм много доволен хах .. Роял джуджетата ще ги изчакам още ден два да поизсъхнат .. и ще видим и те какво ще дадът ,като цяло те бяха доста по едри .. за вид и красота никва я няма но пак казвам първата ми е , моята си е и съм супер доволен хах .. Ще кача като прибера и джуджетата кво са дали
Даа,още малко трябваше и стават по-твърди.Но нищо ,пак ще са супер!Честити!Хубаво станаха!
Благодаря, ти допринесе много за успешния завършек хах .. но продължавам с питанията хах в буркана стига до 60 62% влажност единия който в с по голямо количество.. другия държи 55 56 нормално ли е или да предприема мерки?
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1321 times
Been thanked: 2309 times

Талибана написа: 08 Окт 2025, 05:56
Inna написа: 07 Окт 2025, 20:48
Благодаря, ти допринесе много за успешния завършек хах .. но продължавам с питанията хах в буркана стига до 60 62% влажност единия който в с по голямо количество.. другия държи 55 56 нормално ли е или да предприема мерки?
60-62 е оптимално, но отсега ако в другия е под 58% с всяко отваряне ще почне с времето постепенно да пада и ако изсъхне много започва да си губи малко вкуса и аромата. Аз ползвам Integra boost.
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”