Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Vetrushka & WDscorpio outdoor 2019

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Здравейте, много странични задачи напоследък и нямахме време да си тримнем градината. До скоро седяха със листата във вакумирани пликове и чак тези дни имах време да ги оправя. Резултата, като цяло не е кой колко много, но качеството е добро. Сортовете успяха да узреят много хубаво тази година, времето беше много хубаво. Следващата година ще направим някой промени по почвения микс, както и начина на хранене. Основния ни проблем, обаче не беше храната, а поливането. Много късно пуснахме поливната система и имаха периоди на засушаване.

Това е резултата, трима и пуканките не са теглени, това са само хубавите глави, общо 910 грама.

Gelat OG: 230 г.
Sapphire OG: 190 г.
Afgani Kush x Skunk: 250 г.
Mama Mia: 240 г.

Gelat OG
Gelat OG1.jpg
Gelat OG2.jpg
Gelat OG3.jpg
Gelat OG4.jpg
Gelat OG5.jpg
Sapphire OG
Sapphire OG1.jpg
Sapphire OG2.jpg
Sapphire OG3.jpg
Sapphire OG4.jpg
Afgani Kush x Skunk
Afgani Kush x Skunk1.jpg
Afgani Kush x Skunk2.jpg
Afgani Kush x Skunk3.jpg
Afgani Kush x Skunk4.jpg
Mama Mia
Mama Mia1.jpg
Mama Mia2.jpg
Mama Mia3.jpg
Mama Mia4.jpg
Mama Mia5.jpg
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 838 times

От тука като ги гледам директно бъркам при авган х скънк
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Скънка обаче не е най - добрия сорт тази година. Той има най - плътните глави от всички растения, обаче за сила Сапфира май идва най - силен, а Gelat OG е най - вкусния.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Vetrushka написа: 19 Окт 2019, 15:49 Здравейте, днес с колегата отсякохме 3 броя, оставихме само Gelat OG. Оставяме докато не се развали времето, на този етап за още седмица до десетина дни. Изчистихме го от всички пожълтели листа, махнахме където имаше тръгнало да мухлясва и го поляхме, като за последно с 60-70 литра. Това растение е друг фенотип спрямо Gelat OG-то в моята градина. Тук върви много по- бавно цъфтежа от колкото при мен, цветето е по - издължено, а при мен е по "кръгло". Другите 3 растения също имат мухал, обаче е нещо по различно от обичайният. Някак горят само връхчетата листата, миналата година при мен така се получаваше от сланата, а там не вярвам да има слана сутрин. Главата в сърцевината си е здрава, а само повърхностно "изгоряла". На последната снимка на Mama Mia си личи. Sapphire Og и Afgani Kush x Skunk са узрели много хубаво, имат доста кехлибарни трихоми. И тук като при мен, по назад е Mama Mia, това са майките на моите.

Gelat OG
Gelat OG.jpg
Gelat OG2.jpg
Gelat OG3.jpg
Gelat OG4.jpg

Sapphire Og
Sapphire Og.jpg
Sapphire Og2.jpg
Sapphire Og3.jpg

Afgani Kush x Skunk
Afgani Kush x Skunk.jpg
Afgani Kush x Skunk2.jpg
Afgani Kush x Skunk3.jpg
Afgani Kush x Skunk4.jpg

Mama Mia
Mama Mia.jpg
Mama Mia2.jpg
Mama Mia3.jpg
Mama Mia4.jpg

all1.jpg
all2.jpg
all3.jpg
all4.jpg
all5.jpg
Гледам ви тука стари дневници и плакна окото, ако може да качите и стари дневници от преди 2017-та, 18-та много ще се кефя.... Може ли повече информация за външната сушилня - какви са й предимствата и недостатъците, как да си я съчленим , пинизи, има ли риск за мухъл а у ?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Peggy Zina написа: 21 Сеп 2025, 23:28
Vetrushka написа: 19 Окт 2019, 15:49 Здравейте, днес с колегата отсякохме 3 броя, оставихме само Gelat OG. Оставяме докато не се развали времето, на този етап за още седмица до десетина дни. Изчистихме го от всички пожълтели листа, махнахме където имаше тръгнало да мухлясва и го поляхме, като за последно с 60-70 литра. Това растение е друг фенотип спрямо Gelat OG-то в моята градина. Тук върви много по- бавно цъфтежа от колкото при мен, цветето е по - издължено, а при мен е по "кръгло". Другите 3 растения също имат мухал, обаче е нещо по различно от обичайният. Някак горят само връхчетата листата, миналата година при мен така се получаваше от сланата, а там не вярвам да има слана сутрин. Главата в сърцевината си е здрава, а само повърхностно "изгоряла". На последната снимка на Mama Mia си личи. Sapphire Og и Afgani Kush x Skunk са узрели много хубаво, имат доста кехлибарни трихоми. И тук като при мен, по назад е Mama Mia, това са майките на моите.

Gelat OG
Gelat OG.jpg
Gelat OG2.jpg
Gelat OG3.jpg
Gelat OG4.jpg

Sapphire Og
Sapphire Og.jpg
Sapphire Og2.jpg
Sapphire Og3.jpg

Afgani Kush x Skunk
Afgani Kush x Skunk.jpg
Afgani Kush x Skunk2.jpg
Afgani Kush x Skunk3.jpg
Afgani Kush x Skunk4.jpg

Mama Mia
Mama Mia.jpg
Mama Mia2.jpg
Mama Mia3.jpg
Mama Mia4.jpg

all1.jpg
all2.jpg
all3.jpg
all4.jpg
all5.jpg
Гледам ви тука стари дневници и плакна окото, ако може да качите и стари дневници от преди 2017-та, 18-та много ще се кефя.... Може ли повече информация за външната сушилня - какви са й предимствата и недостатъците, как да си я съчленим , пинизи, има ли риск за мухъл а у ?
Не може да се разчита на нея, ако има влага не съхнат. Трябва си проветриво място. Една година съсипахме един критикъл по този начин, но тогава беше и много дъждовно. Имай в предвид че след 3-4 дни времето ще се волоши доста, ще има доста дъжд и ниски температури. Следващата седмица до вторник, ще много кофти, след това пак ще вали и температурите вече на много места сутрин ще са еднофирени.

Старите дневници бяха в другия форум, но след премахването на бг секцията всичко замина. Не съм сигурен дали имам запазени снимки, трябва да разгледам.
Godzila
Градинар
Градинар
Has thanked: 102 times
Been thanked: 24 times

[

Не може да се разчита на нея, ако има влага не съхнат. Трябва си проветриво място. Една година съсипахме един критикъл по този начин, но тогава беше и много дъждовно. Имай в предвид че след 3-4 дни времето ще се волоши доста, ще има доста дъжд и ниски температури. Следващата седмица до вторник, ще много кофти, след това пак ще вали и температурите вече на много места сутрин ще са еднофирени.

Издържат ли в подобно условия, искам да попитам в момента както е времето мокро и около 3° кли 4° как се процедира със почти готово цвете . Във студеното време botritis успява ли да се развие или иска и той температура ? И в случая пак да попитам, ако е почти готово сега в мокрото ли се бере или се чака да го издуха един ден вятъра ? Мн благодаря и се извинявам ,ако въпроса не е за тук
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Godzila написа: 03 Окт 2025, 09:19 [

Издържат ли в подобно условия, искам да попитам в момента както е времето мокро и около 3° кли 4° как се процедира със почти готово цвете . Във студеното време botritis успява ли да се развие или иска и той температура ? И в случая пак да попитам, ако е почти готово сега в мокрото ли се бере или се чака да го издуха един ден вятъра ? Мн благодаря и се извинявам ,ако въпроса не е за тук
Няма да забравя 2016-та или 2017-та година, имах 4 китки една бяла вдовица, Скънк 1 и два шарка. Тогава прибрах Скънка и вдовицата в дъждовно време, както е сега, тъй като градинката ми е на около 1000 метра, вечерта го обърна на сняг и сутринта имаше 10 см снежна покривка. Тогава си казах, че Шарковете ще заминат. След това имаше хубаво време, оставих ги след това още месец и накрая нямаха никакво поражение. Това което съм забелязал е, че страшно много си зависи от сорта. Някой се скапват други не, първите прибрани имаха повече мухъл от колкото тези, които ги валя и дъжд и сняг. Имах една година пак в началото на октомври, паднаха температурите до -5 и то за дълъг период поне 2-3 дни и тогава от 4 растения, само едно имаше но ТОТАЛНА загуба (LSD на Barny Farm) Затова не мога да кажа дали ще има проблем или не.
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”