Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Inna написа: 07 Авг 2025, 10:31
Талибана написа: 06 Авг 2025, 22:45 За Берлин точно нямам идея къде но в цяла Германия има вече магазини просто не са официално обявени, а в Берлин съм сигурен че сигурно са най много .. Аз съм малко далеч от Берлин това имах предвид под западно от него .. Търси в нета по задълбочено шопове или най удачно да попиташ някого но не всеки ще ти каже .. Иначе тук при мен има и за издънки и за хубав джойнт, имам познати кажи речи из цяла Германия и навсякъде почти вече ги има шоповете ..
Мврси!Е,карай,ако изскочи нещо,изскочи....Ще мина и без,само на бира.😆
Eee :(
Прикачени файлове
foto_no_exif (152).jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Peggy Zina написа: 08 Авг 2025, 22:19
Inna написа: 07 Авг 2025, 10:31
Талибана написа: 06 Авг 2025, 22:45 За Берлин точно нямам идея къде но в цяла Германия има вече магазини просто не са официално обявени, а в Берлин съм сигурен че сигурно са най много .. Аз съм малко далеч от Берлин това имах предвид под западно от него .. Търси в нета по задълбочено шопове или най удачно да попиташ някого но не всеки ще ти каже .. Иначе тук при мен има и за издънки и за хубав джойнт, имам познати кажи речи из цяла Германия и навсякъде почти вече ги има шоповете ..
Мврси!Е,карай,ако изскочи нещо,изскочи....Ще мина и без,само на бира.😆
Eee :(
🤣🤦‍♀️Верно си е хаха
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Вярно, че има мегдан до брането и тримването, но който иска ножици на оферта на лидл са пуснали 6-7 вида по 5 лева парчето, кой ти ги дава+ са раглобяеми за по-лесно точене и почистване...
Прикачени файлове
foto_no_exif (164).jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Inna написа: 02 Сеп 2025, 12:25 Аз мисля...да пострим завод за барут!🙄Предлагаше се,вместо тъпите (и скъпи)Ф16,които никога няма да видим с тези пари е могло да се закупят,дори произведат тук цели ескадрили пожарни дронове,всеки от които може да носи два тона и половина вода.Но изметта и господарката им Урсула,гадината мръсна ше ни прави фронтова държава,да си изгорим качествено веднъж и завинаги,преносно и буквално! 🤬💀🤖На паплачта да не чакаме нещо тя да реши и направи в наш интерес,ами да хванем и.........!!!!Айде да не го пиша,че е против правилата,но сещайте се кой какво!
Заповядай един смислен клип по темата https://www.youtube.com/watch?v=-brDaZL0FVE
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Peggy Zina написа: 06 Сеп 2025, 22:45
Inna написа: 02 Сеп 2025, 12:25 Аз мисля...да пострим завод за барут!🙄Предлагаше се,вместо тъпите (и скъпи)Ф16,които никога няма да видим с тези пари е могло да се закупят,дори произведат тук цели ескадрили пожарни дронове,всеки от които може да носи два тона и половина вода.Но изметта и господарката им Урсула,гадината мръсна ше ни прави фронтова държава,да си изгорим качествено веднъж и завинаги,преносно и буквално! 🤬💀🤖На паплачта да не чакаме нещо тя да реши и направи в наш интерес,ами да хванем и.........!!!!Айде да не го пиша,че е против правилата,но сещайте се кой какво!
Заповядай един смислен клип по темата
Тамън и аз видях,че е пуснал такова клипче и тъкмо бях в Сопот!Ще го видя!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Купих си от лидъла зеолит на Биоцвет 13 лева за 5 кила, преди имаше, после пак нямаше и така викам да си купя да има, че моя го свърших..... https://praktiker.bg/bg/Pochvi/ESTESTVE ... T/p/494912 те като този е , ма практикера ми е далече. Има ли по-изгодни оферти , без да ме удрят в доставката, защото преди купувах едни чували по 25 кила за 20-30 лева, ма доставката по-скъпа от зеолита идваше...... Имаше тука мисля тема за зеолита, ама не мога да я намеря.... Ако може това ми мнение там да го прехвърлите.
WeedLoverr

Здравейте! Отдавна проявявам интерес към отглеждането, но винаги ме е било страх да направя тази крачка. Най-вече се притеснявах да не се издам пред някой „приятел“ и по този начин да привлека неканени гости. Вече обаче смятам, че съм на възраст и имам достатъчно опит, за да избегна тази грешка. Може ли да ми препоръчате добър комплект за отглеждане на Mars Hydro, примерно за 5–6 растения? Много благодаря!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

WeedLoverr написа: 16 Сеп 2025, 18:51 Здравейте! Отдавна проявявам интерес към отглеждането, но винаги ме е било страх да направя тази крачка. Най-вече се притеснявах да не се издам пред някой „приятел“ и по този начин да привлека неканени гости. Вече обаче смятам, че съм на възраст и имам достатъчно опит, за да избегна тази грешка. Може ли да ми препоръчате добър комплект за отглеждане на Mars Hydro, примерно за 5–6 растения? Много благодаря!
Здравей! В никакъв случай не споделяй какво къде и как гледаш, дори и пред роднини и приятели! На първо време изчети това от линка+ всички теми от раздела Индекс за важните теми
viewtopic.php?t=360#
Ако може и другите колеги да се включат с мнения, аз лично ползвам тs серията им и съм доволен, вярно по-архаични са, но си вършат работата, за която са предназначени. Въздържай се на този етап от смарт изгъзици. И по възможност си поръчай нещата от сайта им хем по-евтино, хем по-бързо от бг-грол шоповете...
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Vetrushka написа: 23 Сеп 2025, 11:39
Peggy Zina написа: 21 Сеп 2025, 23:28
Vetrushka написа: 19 Окт 2019, 15:49 Здравейте, днес с колегата отсякохме 3 броя, оставихме само Gelat OG. Оставяме докато не се развали времето, на този етап за още седмица до десетина дни. Изчистихме го от всички пожълтели листа, махнахме където имаше тръгнало да мухлясва и го поляхме, като за последно с 60-70 литра. Това растение е друг фенотип спрямо Gelat OG-то в моята градина. Тук върви много по- бавно цъфтежа от колкото при мен, цветето е по - издължено, а при мен е по "кръгло". Другите 3 растения също имат мухал, обаче е нещо по различно от обичайният. Някак горят само връхчетата листата, миналата година при мен така се получаваше от сланата, а там не вярвам да има слана сутрин. Главата в сърцевината си е здрава, а само повърхностно "изгоряла". На последната снимка на Mama Mia си личи. Sapphire Og и Afgani Kush x Skunk са узрели много хубаво, имат доста кехлибарни трихоми. И тук като при мен, по назад е Mama Mia, това са майките на моите.

Gelat OG
Gelat OG.jpg
Gelat OG2.jpg
Gelat OG3.jpg
Gelat OG4.jpg

Sapphire Og
Sapphire Og.jpg
Sapphire Og2.jpg
Sapphire Og3.jpg

Afgani Kush x Skunk
Afgani Kush x Skunk.jpg
Afgani Kush x Skunk2.jpg
Afgani Kush x Skunk3.jpg
Afgani Kush x Skunk4.jpg

Mama Mia
Mama Mia.jpg
Mama Mia2.jpg
Mama Mia3.jpg
Mama Mia4.jpg

all1.jpg
all2.jpg
all3.jpg
all4.jpg
all5.jpg
Гледам ви тука стари дневници и плакна окото, ако може да качите и стари дневници от преди 2017-та, 18-та много ще се кефя.... Може ли повече информация за външната сушилня - какви са й предимствата и недостатъците, как да си я съчленим , пинизи, има ли риск за мухъл а у ?
Не може да се разчита на нея, ако има влага не съхнат. Трябва си проветриво място. Една година съсипахме един критикъл по този начин, но тогава беше и много дъждовно. Имай в предвид че след 3-4 дни времето ще се волоши доста, ще има доста дъжд и ниски температури. Следващата седмица до вторник, ще много кофти, след това пак ще вали и температурите вече на много места сутрин ще са еднофирени.

Старите дневници бяха в другия форум, но след премахването на бг секцията всичко замина. Не съм сигурен дали имам запазени снимки, трябва да разгледам.
Аз си го мислех за догодина за автоматици евентуално, на едното място август да ги провеся, какви са пинизите?
WeedLoverr

Ще може ли да ми препоръчате готов гроу кит от марс хидро с всйчко нужно да не ги поръчвам по отделно нещо за 4-5-6 растения до 1000-1200лв
Публикувай отговор