Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)
-
Blazeit420
- Нов Градинар

- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 51 times
Здравейте фермери! Вчера ходих при растенията и ги полях с по 10 литра вода, сложих им по 2 мл. на литър блоом на биобизз. Сорта е Critical kush.
Това растение е саморасляк от миналата година. Не заложих на него защото е саморасляк, но в цъфтежа взе да напредва и да едрее. В цъфтежа съм му давал само 1 лъжица меласа, коприва и 1 банан.
-
kalastirka
- Ценител

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 574 times
Blue Dream ... 3.09.2019 ...
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Бърз въпрос..колко време може да издържи без вода растението...защото не съм поливал от събота...и нямам възможност да отида...вчера минах само за 5 мин и нямаше как да полея...и беше зелено но листата бяха леко уведени...дали ще изкара още ден 2 без да увехне?
- Asda91
- Баш Градинар

Днес ходи и полях с 40л вода с кристалон и меласа...листята бяха бая клюмнали но още зелени...дано се оправи...не можах да снимам...но нещо като на avatar преди време...някой може ли да ми каже колко е зле ако е бил в моята ситлуация?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
В цъфтежа е хубаво въобще да не увисват,особено в началния точно когато лекичко увиснат листата веднага да се полеят,защото им изсъхват и заформящите се близалца преждевременно.Пак карат де,до точката на пълна умирачка,но се разваля цъфтежа доста:)Е, и аз имам такива проблеми,много насадих и сега дойде ред цял месец да ги поливам с голям зор,а беше страшен пек:)После в по-напреднал цъфтеж малко повече карат и става и по-хладно, по-често вали,дори става обратното-почваме да с епритесняваме ,че много мокри главите:).Но за да дебелеят сега поливай максимално много и редовно.
- Asda91
- Баш Градинар

Просто така стана че въобще не можех да ида да полея...дано пак съм хванал нещата навреме и не го уморя...надявам се да си щръкнат пак...а кога се очаква да почнат да стават плътни и твърди глвите...защото изглеждат добре...ама се вижда през тях доста...Inna написа: ↑05 Сеп 2019, 16:56 В цъфтежа е хубаво въобще да не увисват,особено в началния точно когато лекичко увиснат листата веднага да се полеят,защото им изсъхват и заформящите се близалца преждевременно.Пак карат де,до точката на пълна умирачка,но се разваля цъфтежа доста:)Е, и аз имам такива проблеми,много насадих и сега дойде ред цял месец да ги поливам с голям зор,а беше страшен пек:)После в по-напреднал цъфтеж малко повече карат и става и по-хладно, по-често вали,дори става обратното-почваме да с епритесняваме ,че много мокри главите:).Но за да дебелеят сега поливай максимално много и редовно.
Хубав ден
- Schranzz126
- Градинар

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 72 times
Здравейте на всички! Днес ходих до градината и реших да споделя как вървят китките. Сорта е Royal cheese 2ра седмица цъфтеж са сложих им около 4мл блуум на биобиз и кори от банани днес.
- Прикачени файлове
-
- 20190905_115948_resize_37.jpg (164.29 KiB) Преглеждано 2421 пъти
-
- 20190905_120703_resize_62.jpg (108.12 KiB) Преглеждано 2421 пъти
-
- 20190905_115821_resize_19.jpg (129.18 KiB) Преглеждано 2421 пъти
-
- 20190905_115816_resize_55.jpg (82.93 KiB) Преглеждано 2421 пъти
-
- 20190906_003737_resize_56.jpg (219 KiB) Преглеждано 2421 пъти
-
- Баш Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 92 times
Я, Инна се върна, няма я месец, домъчня ми! Малко дами имаме, трябва да ги тачим, особено, такива отзивчиви, като Инна. Така, подмазах се, сега пускам няколко снимки, тия саксии ме побъркаха, но да се не повтарям. Двата храста имат листа, но почти никакъв цвят, най-вероятно, при една буря бяха паднали и на земята 2-3 дни. Чудя се, даже питам, на който му се отговаря, дали да не ги нарежа, изсуша и някво масло да изкарам. Гледах някъв клип в тубата, някъв пич, семена канабис ли се пишеше, изкара един буркан 250 грама някъде листа и с 99 процента спирт изкара, около 10 процента масло, аз иначе не виждам никва полза от двата храста, които са отзад, средния и десния, отдолу на снимките. Иначе от предните три Афганита, левия и десния доволно, средния закъснява, много листна маса и дребни цветчета, чудя му се. Задните три споменах, обаче левия е добре, стана над три метра. Задните са ак47 и бала вдовица микс. Позасмърдяват, дори вече в шеста седмица влизат. И тъй....
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Не бъзрай със заключениеята/рязането, някои китки наливат най-много последните седмици от цъфтеж.Ако времето не е лошо ги остави да си зреят по-дълго.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)