Значи е поливането.. на него му беше леко влажно и му сложих вчера към литър и малко колкото на другите но на тях не им беше влажна почвата .. Значи него ще го чакам повече и отделно и ще видя дали ще се оправи, то това е от ден два .. Ще видя ако не е поливането ще търся проблема другаде.Inna написа: ↑23 Авг 2025, 16:40Едната причина е ако му трябва засилена доза храна,а другата,която се сещам е да не изсъхва колкото другите и някъде да му остава по-влажно,на мен от това са ми светлели.Мисля,че не е лампата да му е силна,а някое от тези двете.Предполагам де,ако иска и някой друг да подскаже за по-сиг?Провери дали съхне като тях и ако трябва,малко повече го оставяй да съхне/може дупки отстрани на саксията и също може да му увеличиш леко растежното ядене....Те са различни цветя и сортове и всяко с различни изисквания.Ако имаш уреди може да му измериш ец на каквото изтича.....Но така на око мен ъова ми се вижда.....Талибана написа: ↑23 Авг 2025, 16:22Благодаря ти Inna !! Премахнах ги .. Имам въпрос на какво може да се дължи по бледия цвят в горната част на растението на едно от тях? При положение че получава това което и другите и също е в цъфтеж но е примерно около 10 15 дни по късно засято от другите .. Онзи ден усилих лампата възможно ли е на него да му идва в повече ..?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
First Grow Newbie
-
Талибана
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 32 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Сигурно ще да е от това тогава.Можеш също него да хо сложиш пред вентилатора или нещо подобно,може леко да се повдигне от чинията,ако дупките на саксията са му затиснати,да му влиза въздух отдолу....Талибана написа: ↑23 Авг 2025, 16:48Значи е поливането.. на него му беше леко влажно и му сложих вчера към литър и малко колкото на другите но на тях не им беше влажна почвата .. Значи него ще го чакам повече и отделно и ще видя дали ще се оправи, то това е от ден два .. Ще видя ако не е поливането ще търся проблема другаде.Inna написа: ↑23 Авг 2025, 16:40Едната причина е ако му трябва засилена доза храна,а другата,която се сещам е да не изсъхва колкото другите и някъде да му остава по-влажно,на мен от това са ми светлели.Мисля,че не е лампата да му е силна,а някое от тези двете.Предполагам де,ако иска и някой друг да подскаже за по-сиг?Провери дали съхне като тях и ако трябва,малко повече го оставяй да съхне/може дупки отстрани на саксията и също може да му увеличиш леко растежното ядене....Те са различни цветя и сортове и всяко с различни изисквания.Ако имаш уреди може да му измериш ец на каквото изтича.....Но така на око мен ъова ми се вижда.....Талибана написа: ↑23 Авг 2025, 16:22
Благодаря ти Inna !! Премахнах ги .. Имам въпрос на какво може да се дължи по бледия цвят в горната част на растението на едно от тях? При положение че получава това което и другите и също е в цъфтеж но е примерно около 10 15 дни по късно засято от другите .. Онзи ден усилих лампата възможно ли е на него да му идва в повече ..?
-
Талибана
- Градинар

Ами и трите са повдигнати от доло не лежат в/у чинийките, повдигнат съм ги около 2 см. Отстрани съм разпробил саксиите също нямам идея защо това задържа водаInna написа: ↑24 Авг 2025, 10:53Сигурно ще да е от това тогава.Можеш също него да хо сложиш пред вентилатора или нещо подобно,може леко да се повдигне от чинията,ако дупките на саксията са му затиснати,да му влиза въздух отдолу....Талибана написа: ↑23 Авг 2025, 16:48Значи е поливането.. на него му беше леко влажно и му сложих вчера към литър и малко колкото на другите но на тях не им беше влажна почвата .. Значи него ще го чакам повече и отделно и ще видя дали ще се оправи, то това е от ден два .. Ще видя ако не е поливането ще търся проблема другаде.Inna написа: ↑23 Авг 2025, 16:40
Едната причина е ако му трябва засилена доза храна,а другата,която се сещам е да не изсъхва колкото другите и някъде да му остава по-влажно,на мен от това са ми светлели.Мисля,че не е лампата да му е силна,а някое от тези двете.Предполагам де,ако иска и някой друг да подскаже за по-сиг?Провери дали съхне като тях и ако трябва,малко повече го оставяй да съхне/може дупки отстрани на саксията и също може да му увеличиш леко растежното ядене....Те са различни цветя и сортове и всяко с различни изисквания.Ако имаш уреди може да му измериш ец на каквото изтича.....Но така на око мен ъова ми се вижда.....
, днес е една идея по добре като поизпръхна, ще го чакам да изсъхне хубаво него.. Другите иначе са си супер почнаха да набъбват главички и гледам цялото е станало във бели власинки направо ебахти магията хах много се кефа -
Талибана
- Градинар

Имам въпрос хора .. Растенията цъфтят но тук става доста топло и през деня в палатката е 28 29 градуса... На 20/4 светлина са били до момента .. Въпроса ми е пречи ли им ако ги мина на 12/12 (автоматици) ,мисълта ми е лампата да свети само през нощта примерно от 8,9 вечерта до 8,9 сутринта за да избегна жегите през деня ? После ще кача и някоя снимчица..
-
Inna
- Marijuana Mom

И аз мисля,че ще станат по-малко.Пробвай 18/6 като 6-те да са ти в жегата,това пак е нормално за аутота....12/12 издължават малко повече клони,но главите може и да станат по-малко/малки.Иначе става и 12/12 за ауто,ако няма какво,но малко му се обезсмисля. Жегата също така е по-фатална за бебета и дребни растения,цъфтящите я понасят по-добре,а и сигурно няма да продължи целия цъфтеж.Иначе изглеждат много добре,браво! Само аз бих набутала там още едно другия път,тъкмо 4 се събират така.
-
Талибана
- Градинар

Значи ги пускам на 18/6 като май ще е от 12 до 18ч. тъмнина че тогава най бичи жегата ... А пък за 4то вътре незнам аз даже мислех другия път да са само 2 хаха че нещо много храсталясват и яко сянка правят на най долните глави, има няколко които са яко в сянка. .. А ме е страх да махам листа но щом си казала че стават 4 другия път ще са 4 имам още по една семка от ОГ къша и Роял джуджето и имам мерак да засея ЦБД сортовете по слаб ефект, по повдигащ не толкова чупещ глави .. пък ще видим
-
Inna
- Marijuana Mom

А,за засенчването човек еинаги може да отреже цели клонки,които са най-долу и/или твърде сбутани.Да,аз четох в една друга тема,че искаше ЦБД сортове аутота пак.А можеш два на два ТХЦ и СБД,така ще можеш и микс да си направиш....Има и слабовати ТХЦ сортове,които на теб може да ти допаднат.Всъщност то и тези едва ли ще са слаби.Талибана написа: ↑29 Авг 2025, 14:26 Значи ги пускам на 18/6 като май ще е от 12 до 18ч. тъмнина че тогава най бичи жегата ... А пък за 4то вътре незнам аз даже мислех другия път да са само 2 хаха че нещо много храсталясват и яко сянка правят на най долните глави, има няколко които са яко в сянка. .. А ме е страх да махам листа но щом си казала че стават 4 другия път ще са 4 имам още по една семка от ОГ къша и Роял джуджето и имам мерак да засея ЦБД сортовете по слаб ефект, по повдигащ не толкова чупещ глави .. пък ще видим
-
Талибана
- Градинар

А страх ме е да режа да не го осакатя хаха първи са ми и ме е шубе.. Пък за тия които гледам ОГ къша го дават доста силен а Джуджето го дават 13 15 % тхц май то ще ми допадне добре че от него засях 2 .. от Къша имам 1 незнам кво ше излезе и кво ше го прая .. А иначе ЦБД които гледах ги дават с 2 3 % макс ТХЦ нз тва не е ли малко да не стане така само да го изгледам а то даже да не цъка .. и аз незнам няма ме в материята и май трудно ще намеря тва което да ми допадна като ефект ма ще пробваме хах
.png)