Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

First Grow Newbie

Публикувай отговор
Семена марихуана
Талибана
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 32 times

Забравих снимката хах
Прикачени файлове
Screenshot_20250817_103303_Gallery.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Талибана написа: 17 Авг 2025, 11:40 Ясно значи подхождам както си започнах и по време на цъфтежа (торя с половинки дози и следя състоянието им и как реагират) това добре..
Сега на въпроса днес забелязвам че едното почва да пуска бели власинки не са много но до момента нямаше това наченки на предцъфтежна фаза ли са или ? Прилагам една снимка .. Растението е това което най рано засях, най ниско е и е буквално като храст станало зверски много разклонения, притеснява ме и това дали светлината пробива навътре щото то яко расте на ширина, на височина дърпа бавно но става като храст, другите не са чак така .. Та се чудя кво да го правя .. реших на нито едно няма да прилагам нищо оставям си ги така както са, втория гроу ще експериментирам него го стартирам веднага след тези може и по рано обмислям покупка на голяма палатка че моята е 60х60х180 но това ще го мъдря има време .. та въпросите ми са тези бели власинки - започва да цъфти ли ? И така ли да го оставя от към разклонения щото имам чувството че навътре не набива много светлина просто е обрасло много тва .. Поздрави и големи благодарности на Ина за напътствията и съветите както и на другите включили се, не знаех че съществува такъв форум но съм изключително приятно изненадан от вас, отношението ви и компетентността ви !!! Велики сте 😘
Възможно е и да цъфва,те някои аутота бързичко тръгват,други по-бавно,а и казваш то ти е от първите.Можеш да му разтваряш клонките,ако трябва в последствие може и някое листо да се махне,но пърео сигурно още ще расте.А може и първо да показва пол ако власинките са по стъблото,а не по връхчетата.....Но ако изведнъж ти се струва,че е забързало растежа доста,тогава може и да тръгва вече.
Талибана
Градинар
Градинар

Inna написа: 17 Авг 2025, 12:55
Талибана написа: 17 Авг 2025, 11:40 Ясно значи подхождам както си започнах и по време на цъфтежа (торя с половинки дози и следя състоянието им и как реагират) това добре..
Сега на въпроса днес забелязвам че едното почва да пуска бели власинки не са много но до момента нямаше това наченки на предцъфтежна фаза ли са или ? Прилагам една снимка .. Растението е това което най рано засях, най ниско е и е буквално като храст станало зверски много разклонения, притеснява ме и това дали светлината пробива навътре щото то яко расте на ширина, на височина дърпа бавно но става като храст, другите не са чак така .. Та се чудя кво да го правя .. реших на нито едно няма да прилагам нищо оставям си ги така както са, втория гроу ще експериментирам него го стартирам веднага след тези може и по рано обмислям покупка на голяма палатка че моята е 60х60х180 но това ще го мъдря има време .. та въпросите ми са тези бели власинки - започва да цъфти ли ? И така ли да го оставя от към разклонения щото имам чувството че навътре не набива много светлина просто е обрасло много тва .. Поздрави и големи благодарности на Ина за напътствията и съветите както и на другите включили се, не знаех че съществува такъв форум но съм изключително приятно изненадан от вас, отношението ви и компетентността ви !!! Велики сте 😘
Възможно е и да цъфва,те някои аутота бързичко тръгват,други по-бавно,а и казваш то ти е от първите.Можеш да му разтваряш клонките,ако трябва в последствие може и някое листо да се махне,но пърео сигурно още ще расте.А може и първо да показва пол ако власинките са по стъблото,а не по връхчетата.....Но ако изведнъж ти се струва,че е забързало растежа доста,тогава може и да тръгва вече.
Да власинките са само по стъблото и също така доста забърза растежа .. а това разтваряне на клонки как имаш предвид да го правя, посредством закрепянето им по саксията както лст или ?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Талибана написа: 17 Авг 2025, 21:05
Inna написа: 17 Авг 2025, 12:55
Да власинките са само по стъблото и също така доста забърза растежа .. а това разтваряне на клонки как имаш предвид да го правя, посредством закрепянето им по саксията както лст или ?
Да,примерно,по твое усмотрение.Виждала съм някои да слагат щипка на клонката да увисне.връхчето ако много отива нагоре може и то нещо да се накриви.По принцип аз обичам такива да ги кропвам,но то е с чупене и засега ако искаш само разгледай някой клип за super cropping,monster cropping и прочее.Тези техники могат да се съчетават както ти е необходимо в бъдеще....Макар че най-хубаво си е да си ги видиш първия път как си растат естествено нали аутотата,кое избива,как цъфват,какво става и така ще можеш да си представиш следващи пъти какво искаш да стане.Но ако яко върви към тавана,тогава може нещичко да се привързва и тн,така че да не си пречат в последствие.Че и да се резне дори,ако много изхвърчи нагоре хаха Че с различни сортове понякога трябва да ги нагаждаш в мястото ти,едно тръгнало,друго по-назад.....
Талибана
Градинар
Градинар

Здравейте, малка питанка ...
Вече на всяко едно има бели власинки, миризмата се засилва мисля влизат в периода на цъфтене..
Въпрос 1 - добре ли е да усиля лампата сега ? До момента беше на 50% и на около 40 50 см. от тях .. мисля да я засиля на 75% и да я вдигна на 60 70 см. Добре ли ще е ?
Въпрос 2 - Кога е хубаво да спра с торовете за растеж и да започна с тези за цъфтеж?
И също те увеличават размера си по време на цъфтеж нали ? Четох че може да станат двойни даже тройни по време на цъфтеж за това питам че в момента са храсти джуджета и ако останат така я изкарам нещо я не хаха.. Поздрави (снимките са след поливане)
Прикачени файлове
20250820_141025.jpg
20250820_141147.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Не ги дпирай за растеж защото те тепърва ще растат на размер и ще имат нужда от тях.О,няма да останат баш такива,правилно си прочел,че изведнъж доста ще поизбухнат.Гледай да са макс свежи и зелени,сега може няколко пъти цели дози растежни и след това постепенно включваш цъфтежните. Можеш да редуваш расежни с намалени цъфтежни....Тук вече е малко на нагаждане,едни спират растежните изцяло,други карат и на двете,може по много начини да се направи....Би било добре и др колеги да се включат,които ползват минерални,да предложат за тук кое им се струва подходящо....
Талибана
Градинар
Градинар

Здравейте мастъри имам един въпрос проблем ли ще е да премахна оградените листа понеже хвърлят сянка на върховете под тях ?
Прикачени файлове
20250823_104929(1).jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Според мен не,някой ще каже,че да,но аз си мисля,че върховете са по-важни в случая да се осветят вече....Ако можеш подпъхни ги някак,ако не,нищо няма да им стане ако ги махнеш.Но пак да кажа това аз бих направила.
Талибана
Градинар
Градинар

Inna написа: 23 Авг 2025, 13:29 Според мен не,някой ще каже,че да,но аз си мисля,че върховете са по-важни в случая да се осветят вече....Ако можеш подпъхни ги някак,ако не,нищо няма да им стане ако ги махнеш.Но пак да кажа това аз бих направила.
Благодаря ти Inna !! Премахнах ги .. Имам въпрос на какво може да се дължи по бледия цвят в горната част на растението на едно от тях? При положение че получава това което и другите и също е в цъфтеж но е примерно около 10 15 дни по късно засято от другите .. Онзи ден усилих лампата възможно ли е на него да му идва в повече ..?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Талибана написа: 23 Авг 2025, 16:22
Inna написа: 23 Авг 2025, 13:29 Според мен не,някой ще каже,че да,но аз си мисля,че върховете са по-важни в случая да се осветят вече....Ако можеш подпъхни ги някак,ако не,нищо няма да им стане ако ги махнеш.Но пак да кажа това аз бих направила.
Благодаря ти Inna !! Премахнах ги .. Имам въпрос на какво може да се дължи по бледия цвят в горната част на растението на едно от тях? При положение че получава това което и другите и също е в цъфтеж но е примерно около 10 15 дни по късно засято от другите .. Онзи ден усилих лампата възможно ли е на него да му идва в повече ..?
Едната причина е ако му трябва засилена доза храна,а другата,която се сещам е да не изсъхва колкото другите и някъде да му остава по-влажно,на мен от това са ми светлели.Мисля,че не е лампата да му е силна,а някое от тези двете.Предполагам де,ако иска и някой друг да подскаже за по-сиг?Провери дали съхне като тях и ако трябва,малко повече го оставяй да съхне/може дупки отстрани на саксията и също може да му увеличиш леко растежното ядене....Те са различни цветя и сортове и всяко с различни изисквания.Ако имаш уреди може да му измериш ец на каквото изтича.....Но така на око мен ъова ми се вижда.....
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”