Две имам които са края на 2ра седмица и едно в началото на 4та седмица но то куца както каза понеже в началото беше в по силна почва и го пресях и сега е една идея по голямо от другите две но си изостава видимо според мен за 4та седмица.Peggy Zina написа: ↑12 Авг 2025, 16:37На колко седмици са ти китките? Аутота се топират един единствен път и то помежду 3-та - 4та седмица ако се развиват добре, ако нещо куцукат , не е желателно да се топират. https://www.growweedeasy.com/can-you-to ... ng-strainsТалибана написа: ↑11 Авг 2025, 23:03 Няма да ги пипам вдигнах им лампата на 60 см ще ги оставя така за момента евентуално мога ЛСТ да приложа в бъдеще .. А също четох че е добре това лст да не е много късно как да разбера кога горе долу да го приложа някъде пише да направят поне 5 възела някъде пише по рано и аз незнам .. Благодаря ти отново за насоките !!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
First Grow Newbie
-
Талибана
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 32 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
То е и малко по чувство кога и какво....Стъблото също така по някое време става по-дървено.Скоро,като има разклоненийца тръгнали може да пробваш да ги наклониш леко на една страна....И после ще видиш кое как пораства.Аз най-им харесвам естествената форма на елхичка,но навън.
-
Талибана
- Градинар

Понеже виждам че на едно от тях от едната страна долните малки листенца/разклонения са по големи от другите като го накланям има ли значение на коя страна и как да стане ?Inna написа: ↑12 Авг 2025, 20:21 То е и малко по чувство кога и какво....Стъблото също така по някое време става по-дървено.Скоро,като има разклоненийца тръгнали може да пробваш да ги наклониш леко на една страна....И после ще видиш кое как пораства.Аз най-им харесвам естествената форма на елхичка,но навън.
-
Inna
- Marijuana Mom

Няма значение,накъдето ти се стори подходящо,за да тръгнат тези връхчета....И го закачаш някак,за,саксията с тел или нещо....То е за да се промени формата и да тръгнат тези клонки повече да растат,а не само главния връх нагоре.Талибана написа: ↑12 Авг 2025, 21:30Понеже виждам че на едно от тях от едната страна долните малки листенца/разклонения са по големи от другите като го накланям има ли значение на коя страна и как да стане ?Inna написа: ↑12 Авг 2025, 20:21 То е и малко по чувство кога и какво....Стъблото също така по някое време става по-дървено.Скоро,като има разклоненийца тръгнали може да пробваш да ги наклониш леко на една страна....И после ще видиш кое как пораства.Аз най-им харесвам естествената форма на елхичка,но навън.
-
Талибана
- Градинар

Време е за малко раздвижване по дневничето ..
Потръгнаха за мое учудване, мислех че няма нищо да се получи и че само съм набил цифра пара хах, но тръгнаха .. Едното което пресадих в началото и което е най рано засято върви точно джудже незнам дали заради сорта royal dwarf или заради пресаждането но върви ниско с много разклонения като храст чудя се кво да го правя ... Другото джудже което е седмица след него засято го задминава вече леко на него се вижда леко пожълтяване на част от едното листо нямам представа от какво може да е .. И OG kusha засят седмица след 2рото дефакто близо две след 1вото ги изравни даже мисля че ще ги задмине. Тия дни беше 37 градуса имах голям зор с температурите в палатката днес по бива ... Напастнах и поливането, за момента ги торя с ето това има добри отзиви сред немците.. 1 път поливам вода 1 път торя .. Като почнат да цъфтят ще торя с другото което е за торене на същата марка .. Дефакто едното е за растеж другото е за цъфтеж .. Остава въпроса с ЛСТ да прилагам или не така като гледате на кое да приложа ? Качвам снимков материал, поздрави!!
Потръгнаха за мое учудване, мислех че няма нищо да се получи и че само съм набил цифра пара хах, но тръгнаха .. Едното което пресадих в началото и което е най рано засято върви точно джудже незнам дали заради сорта royal dwarf или заради пресаждането но върви ниско с много разклонения като храст чудя се кво да го правя ... Другото джудже което е седмица след него засято го задминава вече леко на него се вижда леко пожълтяване на част от едното листо нямам представа от какво може да е .. И OG kusha засят седмица след 2рото дефакто близо две след 1вото ги изравни даже мисля че ще ги задмине. Тия дни беше 37 градуса имах голям зор с температурите в палатката днес по бива ... Напастнах и поливането, за момента ги торя с ето това има добри отзиви сред немците.. 1 път поливам вода 1 път торя .. Като почнат да цъфтят ще торя с другото което е за торене на същата марка .. Дефакто едното е за растеж другото е за цъфтеж .. Остава въпроса с ЛСТ да прилагам или не така като гледате на кое да приложа ? Качвам снимков материал, поздрави!!
-
Inna
- Marijuana Mom

Да те предупредя за растежните(гроу торове),че за ауто е по-добре да се ползват намалени от посочените дози.Защото аутото скоро цъфва,там след месец от семка средно и това,което не е изяло му остава,а за растеж не им трябва много нещо като цяло.Да го имаш предвид,че преторяването е много досадно.....Ако забележиш,че са много тъмни,изгорени връхчета,някакви сбръчквания,но не е желателно да се стига до там.Сега са си екстра де,но да предупредя.
-
Талибана
- Градинар

Ами торя ги с половин доза 1гр. Ми го дава за литър аз слагам 0.5 гр. На литър и то не всеки път редувам веднъж чиста вода веднъж тор за сега са добре няма да прекалявам.. а като навлязат я фаза на растеж с другото пак така ли да торя или както е описано с цели дози ?Inna написа: ↑16 Авг 2025, 09:24 Да те предупредя за растежните(гроу торове),че за ауто е по-добре да се ползват намалени от посочените дози.Защото аутото скоро цъфва,там след месец от семка средно и това,което не е изяло му остава,а за растеж не им трябва много нещо като цяло.Да го имаш предвид,че преторяването е много досадно.....Ако забележиш,че са много тъмни,изгорени връхчета,някакви сбръчквания,но не е желателно да се стига до там.Сега са си екстра де,но да предупредя.
-
Inna
- Marijuana Mom

Аха,добре.Еми приблизително аз така си го представям цялото:сега-както си правиш,като избухнат и станат големи може цяла доза пак през,ден и вече към цъфтежа ще ги видиш,може би и там цяла доза през един път....Но може пак една,две половинки за тест преди целите.Иначе в цъфтеж хапват повечко,бебетата-най-малко,това е общо.Че тези са минерални и аз ползвам по-леки и не съм запозната с тях.
-
Талибана
- Градинар

Ясно значи подхождам както си започнах и по време на цъфтежа (торя с половинки дози и следя състоянието им и как реагират) това добре..
Сега на въпроса днес забелязвам че едното почва да пуска бели власинки не са много но до момента нямаше това наченки на предцъфтежна фаза ли са или ? Прилагам една снимка .. Растението е това което най рано засях, най ниско е и е буквално като храст станало зверски много разклонения, притеснява ме и това дали светлината пробива навътре щото то яко расте на ширина, на височина дърпа бавно но става като храст, другите не са чак така .. Та се чудя кво да го правя .. реших на нито едно няма да прилагам нищо оставям си ги така както са, втория гроу ще експериментирам него го стартирам веднага след тези може и по рано обмислям покупка на голяма палатка че моята е 60х60х180 но това ще го мъдря има време .. та въпросите ми са тези бели власинки - започва да цъфти ли ? И така ли да го оставя от към разклонения щото имам чувството че навътре не набива много светлина просто е обрасло много тва .. Поздрави и големи благодарности на Ина за напътствията и съветите както и на другите включили се, не знаех че съществува такъв форум но съм изключително приятно изненадан от вас, отношението ви и компетентността ви !!! Велики сте
Сега на въпроса днес забелязвам че едното почва да пуска бели власинки не са много но до момента нямаше това наченки на предцъфтежна фаза ли са или ? Прилагам една снимка .. Растението е това което най рано засях, най ниско е и е буквално като храст станало зверски много разклонения, притеснява ме и това дали светлината пробива навътре щото то яко расте на ширина, на височина дърпа бавно но става като храст, другите не са чак така .. Та се чудя кво да го правя .. реших на нито едно няма да прилагам нищо оставям си ги така както са, втория гроу ще експериментирам него го стартирам веднага след тези може и по рано обмислям покупка на голяма палатка че моята е 60х60х180 но това ще го мъдря има време .. та въпросите ми са тези бели власинки - започва да цъфти ли ? И така ли да го оставя от към разклонения щото имам чувството че навътре не набива много светлина просто е обрасло много тва .. Поздрави и големи благодарности на Ина за напътствията и съветите както и на другите включили се, не знаех че съществува такъв форум но съм изключително приятно изненадан от вас, отношението ви и компетентността ви !!! Велики сте
.png)