Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

First Grow Newbie

Публикувай отговор
Семена марихуана
Талибана
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 32 times

Малък ъпдейт в дневничето ..
След 5 семки дали фира тези се захванаха и явно съм напастнал светлина,вентилация и влажност .. Мисля че изостават с растежа за дните си но съм доволен понеже ми е първи гроу така че каквото такова ... Онзи ден наторих с едни немски торове половин доза и за момента реагират добре .. Обмислям LST но понеже са ми първи ме е страх малко да не ги осакатя макар че ги огъвам внимателно и няма проблем мисля че може да го понесат .. Температурите когато е топло как ги коригирате? Аз моментно го решавам проблема с по висока влажност но трябва да измисля как да я държа предимно в диапазона, че тук по обяд няколко дни става в палатката 29... За LST какво мислите да опитам ли ?
Прикачени файлове
20250810_080801.jpg
20250810_081100.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Добре са си,важното е да са свежи и зеленки,няма нужда да се сравняват с други....Понякога,като са в по-големичък съд и изглежда,че растат по-бавно,ще си избухнат.Изчакай малко с ЛСТ-то и не прекалявай,иначе техниките могат да бъдат ползотворни,да.Пуснах ти само единия пост,че ми се стори,че в общи линии се повтарят. От сега мисля,че няма да трябва одобрение на постовете ти и ще излизат директно.
Талибана
Градинар
Градинар

Inna написа: 10 Авг 2025, 09:47 Добре са си,важното е да са свежи и зеленки,няма нужда да се сравняват с други....Понякога,като са в по-големичък съд и изглежда,че растат по-бавно,ще си избухнат.Изчакай малко с ЛСТ-то и не прекалявай,иначе техниките могат да бъдат ползотворни,да.Пуснах ти само единия пост,че ми се стори,че в общи линии се повтарят. От сега мисля,че няма да трябва одобрение на постовете ти и ще излизат директно.
Да публикувах веднъж и не ми се показа поста и помислих че не съм го пуснал за това хах благодаря .. Значи няма да бързам с ЛСТ ще си ги оставя така да видим, горе долу напастнах и поливането и да за момента са си зелени и свежи гледам пускат си нови връхчета дано вървят ще ъпфейтвам.. Поздрави
Талибана
Градинар
Градинар

Имам въпрос нужно ли е да се топират растенията ? Имам чувството, че някой от листата хвърлят сянка на долу ? Едното расте доста ниско и сбито и се чудя дали да не му махна големите листа и да топирам върховете да влиза повече светлина? Слагам снимки
Прикачени файлове
20250811_172811.jpg
20250811_172835.jpg
20250811_172902.jpg
20250811_172858.jpg
Талибана
Градинар
Градинар

И още един как да занижа температурата? 2 вентилатора духат, влагоувлажнител имам лампата е 240w реални, димирана на 50% на 45 см от растенията .. Да я димирам ли на 75% и да я повдигна на 60 65 см ? Понеже сега на 45см и димирана на 50% растежа е добре няма изгаряния но доста топли ...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Аз не разбрах последно кои видове останаха,но ако са аутота могат ЛСТ леко и да им се разтварят клинките,когато пораснат още.Обаче да не се кастрят и топират,защото това би могло да ги спъне евентуално.Почакай според мен,нека си растат още,не махай засега и листа.Иначе в последствие могат да се махат някои листа и най-долу да се чистят излишни,но почакай още да пораснат. Ако ти се струва твърде топло и/или твърде сбитички на дръжки може да им вдигнеш лампата,да.Следи по тяхното развитие,ако нямат съвсем дръжки и стъбла,значи може леко нагоре.Тук май би могло....Ако пък виждаш,че много се издължават на дръжки и стъбла-обратно увеличаваш и/или приближаваш.
Талибана
Градинар
Градинар

Inna написа: 11 Авг 2025, 18:53 Аз не разбрах последно кои видове останаха,но ако са аутота могат ЛСТ леко и да им се разтварят клинките,когато пораснат още.Обаче да не се кастрят и топират,защото това би могло да ги спъне евентуално.Почакай според мен,нека си растат още,не махай засега и листа.Иначе в последствие могат да се махат някои листа и най-долу да се чистят излишни,но почакай още да пораснат. Ако ти се струва твърде топло и/или твърде сбитички на дръжки може да им вдигнеш лампата,да.Следи по тяхното развитие,ако нямат съвсем дръжки и стъбла,значи може леко нагоре.Тук май би могло....Ако1 пък виждаш,че много се издължават на дръжки и стъбла-обратно увеличаваш и/или приближаваш.
Само аутота ми останаха аз само и аутота бях взел .. Но с тия аутота незнам другия път май май ще взема нормални феминизирани семена ... А като я вдигна лампата да я увелича ли или първоначално да я оставя най добре както си е само да я вдигна и както казваш според тях ще видя как са .. Извинявам се за многото и сигурно глуповати въпроси но съм съвсем нов хал хабер си нямам поизчетох доста но все имам какво да питам :lol:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Талибана написа: 11 Авг 2025, 19:12
Inna написа: 11 Авг 2025, 18:53 Аз не разбрах последно кои видове останаха,но ако са аутота могат ЛСТ леко и да им се разтварят клинките,когато пораснат още.Обаче да не се кастрят и топират,защото това би могло да ги спъне евентуално.Почакай според мен,нека си растат още,не махай засега и листа.Иначе в последствие могат да се махат някои листа и най-долу да се чистят излишни,но почакай още да пораснат. Ако ти се струва твърде топло и/или твърде сбитички на дръжки може да им вдигнеш лампата,да.Следи по тяхното развитие,ако нямат съвсем дръжки и стъбла,значи може леко нагоре.Тук май би могло....Ако1 пък виждаш,че много се издължават на дръжки и стъбла-обратно увеличаваш и/или приближаваш.
Само аутота ми останаха аз само и аутота бях взел .. Но с тия аутота незнам другия път май май ще взема нормални феминизирани семена ... А като я вдигна лампата да я увелича ли или първоначално да я оставя най добре както си е само да я вдигна и както казваш според тях ще видя как са .. Извинявам се за многото и сигурно глуповати въпроси но съм съвсем нов хал хабер си нямам поизчетох доста но все имам какво да питам :lol:
Няма глупави въпроси.😄На живо се вижда най-добре какео и що.Еми значи общо така аутотата по-малко техники(но пак може де,то и топиране може на някои,но пърео ги погледай така как се развиват),защото те сами цъфтят когато си решат там.А пък фототата,да,позволяват повече изгъзици и експерименти,понеже ти преценяваш кога да започнат....
Талибана
Градинар
Градинар

Няма да ги пипам вдигнах им лампата на 60 см ще ги оставя така за момента евентуално мога ЛСТ да приложа в бъдеще .. А също четох че е добре това лст да не е много късно как да разбера кога горе долу да го приложа някъде пише да направят поне 5 възела някъде пише по рано и аз незнам .. Благодаря ти отново за насоките !!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Талибана написа: 11 Авг 2025, 23:03 Няма да ги пипам вдигнах им лампата на 60 см ще ги оставя така за момента евентуално мога ЛСТ да приложа в бъдеще .. А също четох че е добре това лст да не е много късно как да разбера кога горе долу да го приложа някъде пише да направят поне 5 възела някъде пише по рано и аз незнам .. Благодаря ти отново за насоките !!
На колко седмици са ти китките? Аутота се топират един единствен път и то помежду 3-та - 4та седмица ако се развиват добре, ако нещо куцукат , не е желателно да се топират. https://www.growweedeasy.com/can-you-to ... ng-strains
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”