Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2220 times

Peggy Zina написа: 23 Юли 2025, 22:15 Евала за труда, откъм миризма как е? Лошо няма стига да няма покрай вас командировани милиционери по бонски и по шкембета, готови да хванат поредния от картела с по грамче :) Какъв метод използва и какво е съотношението материал:добив?
Откъм миризма и вкус ме върна в Испания, като ходя там най-много пуша хеш, другото готино нещо е, че ако човек не е пушил и не е помирисвал хашиш няма да свърже миризмата с трева по-различно е. Бъбъл хеш се прави чрез студен извлек с лед и торби с различно видове микрони на тях. Не съм теглил листата какъв грамаж са били, но излезе 5гр и половина. Най- добрия начин за правене на бъбъл хеш е направо едно растение цялото като го отрежеш да го окастриш и главите да ги понарежеш да са по-малки и директно докато е мокро в една торба и в фризера, по този начин съхраняваш най-много терпините. Пичовете, които правят концентрати механично(чрез онези машинки като менгемета) така правят.
Зависи пак колко си фен, защото от едно растение, от което примерно вадиш 60гр сухо го направиш цялото на хеш може да очакваш 20-25% от теглото зависи колко кристали има, смятам да пробвам на следващия гроу, така че ще видим колко излиза :D . Но пък 0.3 на кантара от този хеш сега 2ма човека не можем да я изпушим цялата цигара, удря си доста, пуша я само с тютюн.
Keep on growing :stone:
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Spiral написа: 23 Юли 2025, 21:18 С колежката направихме малко бъбъл хеш за плажа да имаме, не знам вие дали пушите на плажа, но мен малко не ме кефи да пуша трева, обаче хеша е супер за там. Получи се доста добре този път, много меко парче излезе, ползвах само листа.( косъма от котката ми попадна случайно там докато снимах) :lol:
20250722_221549.jpg
Здрасти колега... включил съм обонянието като обикалям плажовете с надежда да те надуша :D ама уви... би ли споделил рецептата? :bong:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Оф,тука на туристите само ЦБД!😫А местните под носа ми се разбиват с истинска трева,полудявам!😆Поздрави от Германия!
Прикачени файлове
20250729_161559.jpg
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2220 times

BuTaMuH написа: 01 Авг 2025, 17:04
Spiral написа: 23 Юли 2025, 21:18 С колежката направихме малко бъбъл хеш за плажа да имаме, не знам вие дали пушите на плажа, но мен малко не ме кефи да пуша трева, обаче хеша е супер за там. Получи се доста добре този път, много меко парче излезе, ползвах само листа.( косъма от котката ми попадна случайно там докато снимах) :lol:
20250722_221549.jpg
Здрасти колега... включил съм обонянието като обикалям плажовете с надежда да те надуша :D ама уви... би ли споделил рецептата? :bong:
Еми бъбъл хеш брат, повечко лед, ползвам 6 торби, въпреки че главния материал идва от 90 и 73 микрона. Като изсъхнат парчетата ги оформям на ръка :) . С времето разбрах, че не е нужно да си груб като бъркаш, качеството е по-хубаво така.
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Inna написа: 01 Авг 2025, 17:18 Оф,тука на туристите само ЦБД!😫А местните под носа ми се разбиват с истинска трева,полудявам!😆Поздрави от Германия!
Как така само ЦБД!? Моля те, поясни!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Peggy Zina написа: 02 Авг 2025, 12:50
Inna написа: 01 Авг 2025, 17:18 Оф,тука на туристите само ЦБД!😫А местните под носа ми се разбиват с истинска трева,полудявам!😆Поздрави от Германия!
Хубави глави,перфектна миризма,но пръчка.🤣Понеже още няма магазинчета и на чужденците не може.и не знам откъде да си взема ТХЦ трева и се мъча с тези на снимката.Надявах се,че ще хващат поне нещо,ама уви.А пък от тия наркомани не ми се търси по парковете,питахме двама трима пушещи и по-нормални,но ни отрязаха(разбираемо)и засега се отказах да търся. А мирише в цял Берлин!!!!😆Даже на спирката пушат,което дори на мен ми се струва прекалено.
Талибана
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 32 times

Inna написа: 05 Авг 2025, 23:02
Хубави глави,перфектна миризма,но пръчка.🤣Понеже още няма магазинчета и на чужденците не може.и не знам откъде да си взема ТХЦ трева и се мъча с тези на снимката.Надявах се,че ще хващат поне нещо,ама уви.А пък от тия наркомани не ми се търси по парковете,питахме двама трима пушещи и по-нормални,но ни отрязаха(разбираемо)и засега се отказах да търся. А мирише в цял Берлин!!!!😆Даже на спирката пушат,което дори на мен ми се струва прекалено.
Има магазини където се продава как да няма .. поне тук при мен има .. западно от Берлин .. има магазин за трева за издънки ..
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Талибана написа: 06 Авг 2025, 15:28
Inna написа: 05 Авг 2025, 23:02

Има магазини където се продава как да няма .. поне тук при мен има .. западно от Берлин .. има магазин за трева за издънки ..
Кажи един в Берлин ако знаеш,моля,защото аз намерих само за ЦБД и четох,че трябва да си си от тук ,за да си вземеш такава хубава официално?!Може би в Кройцберг?
Талибана
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 32 times

За Берлин точно нямам идея къде но в цяла Германия има вече магазини просто не са официално обявени, а в Берлин съм сигурен че сигурно са най много .. Аз съм малко далеч от Берлин това имах предвид под западно от него .. Търси в нета по задълбочено шопове или най удачно да попиташ някого но не всеки ще ти каже .. Иначе тук при мен има и за издънки и за хубав джойнт, имам познати кажи речи из цяла Германия и навсякъде почти вече ги има шоповете ..
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Талибана написа: 06 Авг 2025, 22:45 За Берлин точно нямам идея къде но в цяла Германия има вече магазини просто не са официално обявени, а в Берлин съм сигурен че сигурно са най много .. Аз съм малко далеч от Берлин това имах предвид под западно от него .. Търси в нета по задълбочено шопове или най удачно да попиташ някого но не всеки ще ти каже .. Иначе тук при мен има и за издънки и за хубав джойнт, имам познати кажи речи из цяла Германия и навсякъде почти вече ги има шоповете ..
Мврси!Е,карай,ако изскочи нещо,изскочи....Ще мина и без,само на бира.😆
Публикувай отговор