Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Такива ше са и преди съм го забелязвал в цъфтеж ,ще се изявят и виждат с просто око
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
-
extra_man
- Градинар

- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 12 times
Аз преди 2-3 години приложих едно изкривяване долу на стеблото и останах много доволен от резултата. Още имам 3 големи буркана с глави...Outgrowing написа: ↑16 Юли 2025, 22:50 За сега долу горе бива работата развиват се прилично за времето си.Понеже имам бройки които не се хванаха и изсъхнаха искам да попитам някой за мнение как може да се възползвам максимално от тези които имам и ако има някаква техника с която да им увелича добива да я приложа?Не става въпрос за поливане и торене освен ако не е някаква добавка или стимулатор, който не се използва с всяка поливка и всеки литър вода иначе не ми върши работа.Питам по скоро за топиране нещо макар, че знам че вече може би съм изтървал времето.Иначе на последното ходене почистих растенията от долу да може да не изразходват излишна енергия там, а към върховете.До сега винаги съм си отглеждал растенията в естествената им форма и съм имал доста прилични резултати.Четох един коментар в Ютуб, че пречупване на върха една до две седмици преди цъфтеж вършело много добра работа за увеличаване на добива но пречупване, а не отрязване.Вие какво ще кажете?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
extra_man
- Градинар

- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 12 times
Здравейте, искам да питам, ако някой знае:
1. Имам стар сироп от бъз, домашен, да речем 50/50 захар и бъз. Мога ли да полея с това растенията? Преди четох за поливане с разтвотен мед, та за това питам. Да не би бъза да им навреди нещо?
и 2. На снимките е утайката от RSO, да я изхвърлям ли или става за нещо?
Поздрави и успех.
1. Имам стар сироп от бъз, домашен, да речем 50/50 захар и бъз. Мога ли да полея с това растенията? Преди четох за поливане с разтвотен мед, та за това питам. Да не би бъза да им навреди нещо?
и 2. На снимките е утайката от RSO, да я изхвърлям ли или става за нещо?
Поздрави и успех.
- Prototype046
- Градинар

Знам го това ,тея просто се виждаха и с просто око ,ако се заглидаш
- Prototype046
- Градинар

Кажете ,нещо против отблъскване на добитък животни ,че се съмнявам на едното място ,отново има едно изядено до доло само разклоненията му най -долните са останали, хвърлях за отблъскване гранули скъпи,пикаене и пак .. беше метър китката ,не знам мисля вече по-сериозни средства,
.png)