Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Сушене на гъби (псилоцибинови и гурме)
-
Sicario00
- Градинар

- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 119 times
Здравейте , купих си халюциогенни трюфели от холандия които много искам да пробвам и има един месец до края на срока им на годноста преди около месец ги взех, пристигнаха в кутийка и вакуум пакетче което за месец се отпусна и вътре в гъбите забелязах конденз малко капчици вода , това нормално ли е (бях ги съхранявал в хладилника в черно пликче)? Сега ги отворих и оставих в кухнята на една кърпа да изсъхнат и ги огледах изглеждат мн странно и незнам дали са годни на вкус като чи ли много леко киселеят или тва си им е техният мирис и имат странни петна по тях и зелено някъде и бяло черно синьо , вие как мислите оставям снимки да ги погледнете че не искам да се натровя нещо
Еми нормално да е имало конденз, пресни са, не сушени, а ги държиш дълго време. Планирай си нещата, че да можеш да ги пробваш скоро. Пресните гъби имат около седмица живот най-много, предполагам и трюфелите са така, след като вече си ги отворил. Твоите не са развалени, киселия вкус е нормален. Хапвай ги скоро и пиши как е миналоSicario00 написа: ↑17 Мар 2025, 17:24 Здравейте , купих си халюциогенни трюфели от холандия които много искам да пробвам и има един месец до края на срока им на годноста преди около месец ги взех, пристигнаха в кутийка и вакуум пакетче което за месец се отпусна и вътре в гъбите забелязах конденз малко капчици вода , това нормално ли е (бях ги съхранявал в хладилника в черно пликче)? Сега ги отворих и оставих в кухнята на една кърпа да изсъхнат и ги огледах изглеждат мн странно и незнам дали са годни на вкус като чи ли много леко киселеят или тва си им е техният мирис и имат странни петна по тях и зелено някъде и бяло черно синьо , вие как мислите оставям снимки да ги погледнете че не искам да се натровя нещо
IMG_2273.jpeg
IMG_2267.jpeg
IMG_2280.png
IMG_2279.jpeg
IMG_2278.png
IMG_2275.jpeg
IMG_2276.png
IMG_2274.jpeg
IMG_2277.png
-
Sicario00
- Градинар

- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 119 times
Вече имат мухал и мирише доста на кисело , жалко….Archive написа: ↑20 Мар 2025, 00:53Еми нормално да е имало конденз, пресни са, не сушени, а ги държиш дълго време. Планирай си нещата, че да можеш да ги пробваш скоро. Пресните гъби имат около седмица живот най-много, предполагам и трюфелите са така, след като вече си ги отворил. Твоите не са развалени, киселия вкус е нормален. Хапвай ги скоро и пиши как е миналоSicario00 написа: ↑17 Мар 2025, 17:24 Здравейте , купих си халюциогенни трюфели от холандия които много искам да пробвам и има един месец до края на срока им на годноста преди около месец ги взех, пристигнаха в кутийка и вакуум пакетче което за месец се отпусна и вътре в гъбите забелязах конденз малко капчици вода , това нормално ли е (бях ги съхранявал в хладилника в черно пликче)? Сега ги отворих и оставих в кухнята на една кърпа да изсъхнат и ги огледах изглеждат мн странно и незнам дали са годни на вкус като чи ли много леко киселеят или тва си им е техният мирис и имат странни петна по тях и зелено някъде и бяло черно синьо , вие как мислите оставям снимки да ги погледнете че не искам да се натровя нещо
IMG_2273.jpeg
IMG_2267.jpeg
IMG_2280.png
IMG_2279.jpeg
IMG_2278.png
IMG_2275.jpeg
IMG_2276.png
IMG_2274.jpeg
IMG_2277.png![]()
Не знаех че толкова бързо се развалят а не ги бях отварял докато не видях влагата вътре и два дни след тва мухлясали , ще поръчам нови тези ги изхвърлих .
Ужас, за киселото мислех, че говориш за вкуса, че си пробвал един да го видиш как е, не на мирис
Успех с вторите.
на мен,химик ми е казвал-в мед,страхотна техника.
Търся човек да ходим да си наберем гъби,аз съм коректно момче...не ги познавам много
Търся човек да ходим да си наберем гъби,аз съм коректно момче...не ги познавам много
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
За жалост не може да търсиш тук човек,защото е опасно и за двама ви.Също е против правилата на форума срещи,размени и продажби не се толерират.Иначе би било чудесно да се организират срещи и тн,но за момента е невъзможно и нежелателно да се пита тук.Ако ди набереш е хубаво първо да ги изсушиш и тогава в меда,защото аз пробвах някога с пресни и нещо се спльоскаха и не ставаха.....Според мен най-приятно за консумация е да се сложат в гъбена супа тип Маги или да си направиш ти гъбена супичка,така ми се струва най-щадящо за корема,че иначе пъреоначално ми става гадничко.Също внимавай ако береш,проучи добре и не бери разни мухоморки и тн,от които се умира! Да,принципно е хубаво някой на живо да ти ги покаже.Иначе по-добре да си купиш някакви голдън тийчър или др,за по-сигурно.
-
[email protected]
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
Аз хапнах 4.5 грама и динствено като си затворя очите виждах графики. Бях отпуснат и ми беше приятно. Друго усещане нямах.
.png)